Şimdi Ara

usb ve eternet çıkışlı modem nasıl 2 bilgisayara bağlanır??acillll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • usb ve eternet çıkışlı modem nasıl 2 bilgisayara bağlanır
    aşağıdaki arkadaşımın bilgisayarada interneti paylaşmak istiyorum.
    1 eternet 1 usb çıkışlı modemim var.Acaba usb den ben internete nasıl bağlanabilirim.
    eternet bağlantısınıda aşağı kata vermek istiyorum.
    yada eternet çıkışından çoklu paylaşım yapabilmek için ne malzemesi almam gerekir saygılar.

• onunla yapamassın ancak 4 portlu modem alırsan olur ama alcaksanda kablolu alma wireless alki ilerde laptop alınca rahat kullanırsın sana istersen philips sna6500 wireless modem 4 portlu satabilirim msn ekle sana yardımcı olim modem hakkında onculalpan@hotmail.com
  • bende 4 lü portla bağlanabildiğini biliyorum ama bu modem türk telekom kampanya hediyesi.modemin Usb çıkışı ile kendim eternet çıkışı ile komşuma vereceğim.Bunun için nasıl bir program izlemeliyim onu öğrenmek istiyorum.

Orjinalden alıntı: bariefe

bende 4 lü portla bağlanabildiğini biliyorum ama bu modem türk telekom kampanya hediyesi.modemin Usb çıkışı ile kendim eternet çıkışı ile komşuma vereceğim.Bunun için nasıl bir program izlemeliyim onu öğrenmek istiyorum.

ethernet çıkışından arkadaşına kablo çekeceksin. Sen de usb portundan bilgisayara bağlayacaksın. Usb'yi bilgisayara taktığında yeni donanım bulundu diyecek sen de cdsinden tanıtacaksın. Oldu bitti.

Orjinalden alıntı: uzaktankumanda

öyle olmaz bir modem ya uspden ya ethernetten bağlanabilir diye biliyorum sen 4 portlu modem al mecbur

piyasadaki çoğu modem hem usb hem de ethernetten aynı anda çalışır. (istisnalar hariç)

Orjinalden alıntı: skıpper

quote:

Orjinalden alıntı: uzaktankumanda

öyle olmaz bir modem ya uspden ya ethernetten bağlanabilir diye biliyorum sen 4 portlu modem al mecbur

piyasadaki çoğu modem hem usb hem de ethernetten aynı anda çalışır. (istisnalar hariç)

bilmiyordum cidden ya teşekkür ederim arkadaşım
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.