Şimdi Ara

Usb Uzatma kablosu Yapmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Usb Uzatma kablosu Yapmak istiyorum. Bosver ugrasma diyenler olabilir ama
    ben kendim yapmak istiyorum. Bir tarafı dişi bir tarafı erkek uzatma kablosu yapmak
    istiyorum ve bunun zor oldugunu sanmıyorum. Bunun şemasını aradım ama bulamadım
    Elinde olan arkadas varmı acaba??

• quote:

Orjinalden alıntı: zarkabul

Ben de google grafik ten "usb pinout" diye arama yaptırmanın çok zor olduğunu sanmıyorum!
    Madem kafaya koydun yapmayı max 5 m yapabilirsin ona göre, daha fazlası için cat5+hub kullanmalısın.

Demekki Ben google de yanlıs arama yapmısım ....Esasında yapmadım degil.
    Anahtar kelimeyi bilmek onemli . Acıklaman icin tskler.
  • Yapacağınız kablo USB 2.0 içinse ve ~1 metreden uzun olacaksa data aktarım kablolarının dışardaki elektrik alandan etklilenmesini engellemek için kaplamalı (shielded) kablo kullanmanız gereklidir.
    Saygılarımla...

Orjinalden alıntı: yxsdf

Ayrıca her türlü konnektörün pin çıkışlarınahttp://www.hardwarebook.info/ sitesinden ulaşabilirsiniz.
    Kolay gelsin

Tskler Dostum.

Kendin yapmak istiyorsun ama, yine de hatırlatayım: 1m olanı 2 YTL.
    Çünkü sünnet değil, farzdır cumhuriyet!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir tane usb kablosu al
    ortadan kes araya ne kadar istiyorsan ek yap
    ekin kalitesi senin el becerine bağlı
    Ölenler hep ihtiyarmı
  • Ben 5mt uzatma kablosu aldım fakat zyxel g-260 wireless adaptörümü bu kablo ile çalıştıramıyorum. Aslında kablo flash belleği yada usb joystick i çalıştırabiliyor. Yani kabloda sorun yok tüm pinlerini kontrol ettim. Acaba Zyxel in çalışmamasının sebebi fazla güç gereksinimi (aygıt yöneticisinde 500mA yazıyor) yoksa sinyal kaybındanmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitalgokhan -- 20 Nisan 2007; 23:26:23 >

Orjinalden alıntı: funnel

Ben 5mt uzatma kablosu aldım fakat zyxel g-260 wireless adaptörümü bu kablo ile çalıştıramıyorum. Aslında kablo flash belleği yada usb joystick i çalıştırabiliyor. Yani kabloda sorun yok tüm pinlerini kontrol ettim. Acaba Zyxel in çalışmamasının sebebi fazla güç gereksinimi (aygıt yöneticisinde 500mA yazıyor) yoksa sinyal kaybındanmıdır?

kesinlikle sinyal kaybı bende us robotics wireless usb stick var 3 metrelik uzatma kablosu ile bile çalışmadı diğer aygıtları takınca problem yok. alacağımız uzatma kablosunun kaliteli bişey olması lazım...

Orjinalden alıntı: blueeren

quote:

Orjinalden alıntı: funnel

Ben 5mt uzatma kablosu aldım fakat zyxel g-260 wireless adaptörümü bu kablo ile çalıştıramıyorum. Aslında kablo flash belleği yada usb joystick i çalıştırabiliyor. Yani kabloda sorun yok tüm pinlerini kontrol ettim. Acaba Zyxel in çalışmamasının sebebi fazla güç gereksinimi (aygıt yöneticisinde 500mA yazıyor) yoksa sinyal kaybındanmıdır?

kesinlikle sinyal kaybı bende us robotics wireless usb stick var 3 metrelik uzatma kablosu ile bile çalışmadı diğer aygıtları takınca problem yok. alacağımız uzatma kablosunun kaliteli bişey olması lazım...

nasıl olabilir ki, eğer diğerlerini sorunsuz çalıştırıyorsa bunu da en azından görmesi gerekmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniorx -- 24 Nisan 2007; 13:11:52 >

• bende zyxel g202 var. 3X1.8 ekli 5.4 kullanıyorum sorunsuz çalışıyor. mesela harici harddiskim için 1 m erkek-erkek kablo aldım çalıştırmadı (eskisi 2m di)
  • 4 mt uzunluğunda 4lü telefon kablosu kullanarak yaptım yazıcı-gamepad bağladığımda usb aygıtı tanımlanmadı hatası veriyor, kart okuyucu-flash disk takınca normal çalışıyor, sanırım biraz yüksek akım çeken cihazları iyi besleyemiyor, hazırlarıda zaten 3-4 ytl carrefour da uğraşmaya değmez diye düşünüyorum şahsen

Orjinalden alıntı: digitalgokhan

arkadaşlar benimde usb ucunun 90 derece eğik olanını nasıl bulurum ? bunun gibi
     Usb Uzatma kablosu Yapmak istiyorum

arkadaşlar bunu nasıl yapabilirim????????? yada nerden bulurum
  • arkadaşlar lütfen yardımmmm
  • bende aradım bulamadım satılan yeri bılen varsa soylerse sevinirim

teşekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.