Şimdi Ara

Usb Uzatma İle Şarj Ediyorum Sıkıntı Olur Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepiniz bilirsiniz iphone şarj kabloları çok kısa , priz başında vakit geçirmek için uygun değil. Tamam priz başında vakit geçirmek pek sağlıklı değil ama ..

Elimde orjinal dock var orjinal kablo var ancak araya logitect usb uzatıcı ekleyerek şarj ediyorum , kablo 1 1.5 metre kadar.

Sıkıntısı olur mu

• Sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama Apple orijinal kablo ile şarj etmemizi üzerine basa basa söylüyor, uzatma ile şarj yaptığında ne kadarda şarj oluyor ya da ne kadar süre gidiyor kendin test et fark yoksa devam edebilirsin diye düşünüyorum.
  • Sıkıntı olmaz ama tam şarj etmez telefonu
  • önemli olan prizin çıkışı bir sorun olmaz
  • Dostum kablo uzadığı için daha geç şarj edersin. Başka sorun olmaz.
  • bence telefonun sarjinin bitmesinden dolayi kapandigi bir gun normal sarja tak kendi acilsin falan bekle , %20 ye kadar hic dokunma kac dakikada sarj ediyo bak , bide aynisini uzatmali yap sure fark etmiyosa kafan rahat olsun ...ozellikle bilgisayardan sarj ederken daha gec aciliyo mesela kapaliysa telefon , bence voltaj meselesi bile aorun olmayabilir hatta, telefona giren kablo orjinalse sikinti olmaz kanimca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enzo_mcfly -- 1 Ağustos 2014; 2:05:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.