Şimdi Ara

USB TYPE C usb 3.1 OTG ÇEVİRİCİ VE MICRO USB ÇEVİRİCİ Gm 5 plus ile uyumlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar elimde toplam 20 adet 4 farklı renkde Usb type-c otg aparatı var. Usb 3.1 destekli yüksek hızda veri aktarımı yapabilirsiniz. Klavye mause joyistik androidin desteklediği usb bağlanan her cihazı destekler... Gümüş gri - füme - gold ve rose gold mevcuttur.

Fiyatım sanalpazar üzerinden kargo dahil 30 tl'ye ilan açılır. Elden alacaklar için 25 tl den verebilirim.

USB TYPE C usb 3.1 OTG ÇEVİRİCİ VE MICRO USB ÇEVİRİCİ Gm 5 plus ile uyumlu USB TYPE C usb 3.1 OTG ÇEVİRİCİ VE MICRO USB ÇEVİRİCİ Gm 5 plus ile uyumlu USB TYPE C usb 3.1 OTG ÇEVİRİCİ VE MICRO USB ÇEVİRİCİ Gm 5 plus ile uyumlu

2. Ürünüm ise usb type-c girişini micro usb girişine çeviriyor. Hız kaybı yok. Yedekte micro usb kablo varsa kullanabilirsiniz veya micro usb kablonuzu usb type-c dönüştürebilirsiniz. toplamda 10 adet mevcuttur 2 renk vardır siyah ve beyaz.

Fiyatım sanalpazar üzerinden kargo dahil 25 tl'ye ilan açılır. Elden alacaklar için 20 tl den verebilirim.

USB TYPE C usb 3.1 OTG ÇEVİRİCİ VE MICRO USB ÇEVİRİCİ Gm 5 plus ile uyumlu USB TYPE C usb 3.1 OTG ÇEVİRİCİ VE MICRO USB ÇEVİRİCİ Gm 5 plus ile uyumlu

Iki ürünü alana sanalpazardan 45 tl den ücretsiz kargo ile yollayabilirim. Elden iki ürün 40 tlden verebilirim

Almak isteyenler soru sormak isteyenler pm de ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOB_FARUK06 -- 14 Temmuz 2016; 21:47:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BOB_FARUK06

Slm arkadaşlar elimde toplam 20 adet 4 farklı renkde Usb type-c otg aparatı var. Usb 3.1 destekli yüksek hızda veri aktarımı yapabilirsiniz. Klavye mause joyistik androidin desteklediği usb bağlanan her cihazı destekler... Gümüş gri - füme - gold ve rose gold mevcuttur.

Fiyatım sanalpazar üzerinden kargo dahil 30 tl'ye ilan açılır. Elden alacaklar için 25 tl den verebilirim.

USB TYPE C usb 3.1 OTG ÇEVİRİCİ VE MICRO USB ÇEVİRİCİ Gm 5 plus ile uyumlu USB TYPE C usb 3.1 OTG ÇEVİRİCİ VE MICRO USB ÇEVİRİCİ Gm 5 plus ile uyumlu USB TYPE C usb 3.1 OTG ÇEVİRİCİ VE MICRO USB ÇEVİRİCİ Gm 5 plus ile uyumlu

2. Ürünüm ise usb type-c girişini micro usb girişine çeviriyor. Hız kaybı yok. Yedekte micro usb kablo varsa kullanabilirsiniz veya micro usb kablonuzu usb type-c dönüştürebilirsiniz. toplamda 10 adet mevcuttur 2 renk vardır siyah ve beyaz.

Fiyatım sanalpazar üzerinden kargo dahil 25 tl'ye ilan açılır. Elden alacaklar için 20 tl den verebilirim.

USB TYPE C usb 3.1 OTG ÇEVİRİCİ VE MICRO USB ÇEVİRİCİ Gm 5 plus ile uyumlu USB TYPE C usb 3.1 OTG ÇEVİRİCİ VE MICRO USB ÇEVİRİCİ Gm 5 plus ile uyumlu

Iki ürünü alana sanalpazardan 45 tl den ücretsiz kargo ile yollayabilirim. Elden iki ürün 40 tlden verebilirim

Almak isteyenler soru sormak isteyenler pm de ulaşabilir.

Dostum ben bu dönüştürücüden almayı düşünüyorum iletişime geçersen sevinirim

• ilk ürünü 1 dolara aldım aliexpresten 2 haftada geldi :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.