Şimdi Ara

Lian Li SL Wireless LCD için 9 pin USB 2.0 hub tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÇÖZÜM: Konudaki splinter hublardan alınca sorunum çözüldü,kendi markasını istiyormuş demekki ama dediğiniz gibi tekel takılması gıcık bir durum,nzxtnin hubunu kesinlikle önermiyorum Corsair LC100 Üçgen aydınlatmalardada sorun yaşatmıştı fanlardan önce.

Merhaba geçen hafta Lian Li SL Wireless LCD 7 adet tekli aldım, dün bilgisayarıma kurulumunu gerçekleştirdim 3-3-1 olarak kurulum yaptım. Ama akabinde şöyle bir sorun ortaya çıktı 3 tane anakart üzerindeki USB 2.0 bağlantısı ihtiyaç duyuyor LCD ekranları yönetebilmek için, elimde NZXT'nin 1 girişi 4 yapan 2.0 hubundan vardı ona bağladım ama LCD ekranlar gidip geldi veya gelseler bile programdan seçtirme yaptırmıyordu, NZXT'nin hubunun uyumsuzluk yaptığnıı veya bağladığım aygıtların hubdan aynı anda güç çekince sapıttığını düşünüyorum, çünkü huba Corsair LC100 üçgen aydınlatmalarda bağlı fanlardan önce vardı Corsair'in ürünü ve onda da sapıtma yapıyordu.

Lian Li'nin kendi 2.0 splinterlarını buldum İncehesap'ta bunları alsam sorunum çözülürmü veya markasız ürünlerden alsam işimi görür mü? Kullanan veya bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.

1- G89.PW-U2HB.00

2- G89.PW-U2TPAB.00 bu iki kodlu lianlinin hub-splinterını buldum

youtube videosu çektim sorunla alakalı.

Lian Li SL Wireless LCD için 9 pin USB 2.0 hub tavsiyesiOğuz Yılmazyoutube
    Lian Li SL Wireless LCD The lcd part is not selected in the program.
    https://www.youtube.com/shorts/8iTJM67kJ4w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 13 Ağustos 2025; 14:49:38 >

• Keşke 3 lü paket alsaydınız en azından bir tanesini, içinden wireless aparatıda çıkıyor. Herneyse olan olmuş. 1 numaralı ürün işinizi çözecektir.

Önemli hatırlatma: L-Connect 3 kullanırken Allah size sabırlar versin.

• Lyrazed kullanıcısına yanıt

öncelikle cevabınız için teşekkürler hocam,cpu-gpu-24pin strimer plus wireless ürünlerim oldugu için 24pin ile usb kontrolcu var elimden ondan gaming gecesindede teklileri indirime girince yapıştırdım sabırsızlıktan,1-2inci ürünü incehesaptan sipariş geçtim hocam yarın kargolansa salı çarşamba gibi elimde olur.

L-connectde ben hiç sorun yaşamadım hocam evet biraz spastik uygulama ama sürekli kurcalanmayı sevmiyo ayarlayıp bırakılması lazım Lian Li SL Wireless LCD için 9 pin USB 2.0 hub tavsiyesi 

• Şu markayı şu sıkıntılarından dolayı sevemedim bir türlü.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Konudaki splinter hublardan alınca sorunum çözüldü,kendi markasını istiyormuş demekki ama dediğiniz gibi tekel takılması gıcık bir durum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.