ÇÖZÜM: Konudaki splinter hublardan alınca sorunum çözüldü,kendi markasını istiyormuş demekki ama dediğiniz gibi tekel takılması gıcık bir durum,nzxtnin hubunu kesinlikle önermiyorum Corsair LC100 Üçgen aydınlatmalardada sorun yaşatmıştı fanlardan önce. Merhaba geçen hafta Lian Li SL Wireless LCD 7 adet tekli aldım, dün bilgisayarıma kurulumunu gerçekleştirdim 3-3-1 olarak kurulum yaptım. Ama akabinde şöyle bir sorun ortaya çıktı 3 tane anakart üzerindeki USB 2.0 bağlantısı ihtiyaç duyuyor LCD ekranları yönetebilmek için, elimde NZXT'nin 1 girişi 4 yapan 2.0 hubundan vardı ona bağladım ama LCD ekranlar gidip geldi veya gelseler bile programdan seçtirme yaptırmıyordu, NZXT'nin hubunun uyumsuzluk yaptığnıı veya bağladığım aygıtların hubdan aynı anda güç çekince sapıttığını düşünüyorum, çünkü huba Corsair LC100 üçgen aydınlatmalarda bağlı fanlardan önce vardı Corsair'in ürünü ve onda da sapıtma yapıyordu. Lian Li'nin kendi 2.0 splinterlarını buldum İncehesap'ta bunları alsam sorunum çözülürmü veya markasız ürünlerden alsam işimi görür mü? Kullanan veya bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler. 1- G89.PW-U2HB.00 2- G89.PW-U2TPAB.00 bu iki kodlu lianlinin hub-splinterını buldum youtube videosu çektim sorunla alakalı. ![]() Lian Li SL Wireless LCD The lcd part is not selected in the program. https://www.youtube.com/shorts/8iTJM67kJ4w![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 13 Ağustos 2025; 14:49:38 > |
Bildirim