Şimdi Ara

Usb->Rs232 Çevirici Kablo driverı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
17.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • al arkadaşım bunu dene bendede var aynısı

http://www.multiupload.com/H3678PDJA0
  • 64 bit windows 7 de deniyorum tanımıyor arkadaslar
  • Konu eski ama belki aynı durumdaki kişilerin işine yarayabilir bu bilgi;
    Aynı dış kabı ve ablo tipini kullanan çeşitli firmalar içindeki işlemci chipi farklı kullanıyorlar. Bende iki çeşiti de vardı ordan biliyorum. Cypress chipli ise sizinkisi diğer forumdaşlar hep Prolific chipin driverini vermiş görmez. Windows harici bir işletim sistemi (Linux veya Mac) içindeki chipin modelini size terminal vasıtası ile verecektir. Chip modeline göre aratın...
  • Aynı kablodan bende de var, bir sürü driver denedim, hiç biri olmadı...
  • dostlarım boşuna uğraşmayın rs232 entegresi arızalı ve sistemsel kurulamıyor XP yada Win7 olsa ne olur olmazsa ne olur dostum aynı sıkıntı bende de var fakat ben artık Rs232 kullanmadığım için rafta duruyor nediyelim yenise kurban yeni almalısın....
  • Prolific kendi sitesinden Ekim 2013 tarihli bir driver tanıtmış, onunla bir deneme yapıp bugün sonucu burda yazarım, bu aparatın win7 driver sorununu hala bende çözemedim.

File Name Release Date Version File Size
    PL2303_Prolific_DriverInstaller_v1.9.0.zip 2013/10/28 1.9.0 4026.47KB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odyomex -- 15 Temmuz 2014; 9:59:13 >
  • denemenin sonucunu yazıyorum, yine olmadı
  • odyomex kullanıcısına yanıt
    Yeni alacaksın boşa uğraşma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin kötü tarafı bende RS232 kablo ve USB to RS232 çevirici ayrı ayrı hangisinde sorun olduğunuda kestiremedim, ama yüksek ihtimalle çeviricide bir sorun var

@peer16401
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    Senin driver buldum ama 2 adet var demişsin 2 driveride kaldır sadece bunu yükle bilgisayarı yeniden başlat!:http://www.cesareriva.com/release/wp-content/uploads/2011/02/ch341_hl-340_windows_drivers.zip
  • odyomex kullanıcısına yanıt
    Dönüşüm yapan RS232 değiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.