Merhaba arkadaşlar elimde aşağıdaki resimdeki kablonun aynısından var ancak driver ı yok bilgisayarıma taktığımda nokia dku-5 diye buluyor ama driver yüklemiyor aygıt yöneticisinde nokia dku-5 diye sarı uyarı çıkıyor işletim sistemim xp home acaba elinde olan arkadaşlar varsa bana iletebilirler bi çok lazım.bir de kablonun mavi kısmında HL-340 yazıyor bu modeli olabilir.şimdiden yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
hocam dosyadaki setup ı çalıştırdım ekran çıktı install dedim aşağıdaki uyarıyı ard arda iki kez verdim devam dedim yükledi bir şeyler ama yine aynı bir değişiklik yok kabloyu çıkarıyorum takıyorum bir şey olmuyor yine nokia dku-5 diye görüyor ama sürücüyü yüklemiyor.yardımcı olursan sevinirim
Abi sana gerekli driverleri verdik haalaa olmuyosa ya sen yapamıyosun yada xp de problem var. bi format at gene olmazsa bilene yaptır. internettede bulamıyosak onun driverini nerede bulacaz bilemiyorum..
SP1 mi yoksa SP2 mi ?
sp2 de başka bilgisayarda da denedim yine olmuyor arkadaşlar driver uyumlu değil
Bilgisayarında yüklü DKU-5 kablo sürücüsü varsa onu kaldırıp yüklemeyi dene bir de...
quote:
Orjinalden alıntı: Yuri Alek Verto
Bilgisayarında yüklü DKU-5 kablo sürücüsü varsa onu kaldırıp yüklemeyi dene bir de...
onu da denedim hocam olmuyor olmuyor kafayı yicem
aslında driver linki sana verilmiş ama bir de ben vereyim link.
tarifine gelince, driver' i otomatik olarak yüklemeyi dene. nokia felan yazıları çıkar ise sisteminde nokia ile ilgili ne var ise kaldır. sonra tekrar bu kurulumu otomatik yap. yine aynı nokia muhabbeti olacak ise bu sefer extract yaptığın driver klasörünü driver yüklemede manuel hedef göstererek driver yükleme yap. başka driveri yok yani. verdiğin resimdeki kablonun driveri bu sayfada verilmiş zate
olmuyor arkadaşlar başka yardımcı olacak yok mu?
Şimdi bizim kablo değil de direk olarak aparat olarak kullandığımız bir alet var onuda xp çoğu zaman otomatik tanıyor.Eğer o olursa onun cd sini bi arayıp bulayım belki işine yarar.Routerlara konfirgasyon yapmak için kullanıyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: Merzah
Şimdi bizim kablo değil de direk olarak aparat olarak kullandığımız bir alet var onuda xp çoğu zaman otomatik tanıyor.Eğer o olursa onun cd sini bi arayıp bulayım belki işine yarar.Routerlara konfirgasyon yapmak için kullanıyoruz.