merhaba ben flash belleğin içindeki dosyaları göremiyorum daha önce nod32 ile tarattım virusler buldu sildi sonra usb nin içindeki dosyaların hepsi kayboldu sağ klik özellikler diyorum 1 gb dosya olduğunu söylüyor nod 32 karantinaya almıştır belki diye nod32 ofline yaptım gene aynı nod 32 ile taratırken içindeki dosyaları görüyor 1 saat tarıyor ama usbin içine girice hiç bir dosya gözükmüyor disk birleştirmesi yaptım / disk scan yaptım gene sonuç aynı
sizce nedeni ne olabilir ?
butun dosyalarınızı virus gizlemis bu yuzden ulasamiyor olabilirsiniz. klasor seceneklerinden gizli dosyalari goster derseniz gorunecektir. hala gorunmedi ise bu dosyalari sanki sistem dosyasi imis gibi de gizlemis olabilir ayni yerden sistem dosyalarini da goster diyerek dosyalari gormeniz mumkun
gizli dosyaları göster kısmından da göremiyorum işin ilginçi sistem dosyalarının gözümesini nerden açabilirim ?
oda klasor seceneklerinde hafif asagida gizli dosyalardan itibaren...
başlat- cmd - attrib -h -s -r /s /d f:\*.* f dedim senin flash hangi isimdeyse onu yazacaksın...
arkadaşlar çok teşekkürler sorun çözüldü bende. heryerde arıyordum bunu en kolay yolu bu. ben recovery programlarıyla alıyordum dosyaları ama bu cok iyi oldu .)
size yardımcı olmaya çalışayım bu virüsü en iyi silen program kaspersky internes security 2012 ve ya 2013 dür önce bilgisayarı sağlam tarat virüsleri sil virüsler silinse bile flash daki dosyaları göremiyorsun onun görmen için komut şöyle ben antivirüsle uraşmak istemiyom sadece flash gözüksün diyorsan komut şöyledir doğrusu budur başlat- cmd - attrib -h -s -r /s /d e:\*.*
benim flash diskim bilgisayarda e olarak gözüküyor senin diskin g ve ya f olarak gözükebilir ona göre ayarlaman lazım mesela g ise g:\*.* f ise f:\*.* h ise h:\*.* umarım yeterince anlaşılır olmuşdur
birde not olarak kodlar arasına boşluk koymayı unutm attrib boşluk -h boşluk -s boşluk -r boşluk /s boşluk /d boşluk e:\*.* bukadar
not kodlar alıntıdır anlatım ise bana aittir
quote:
Orijinalden alıntı: m_v_p
başlat- cmd - attrib -h -s -r /s /d f:\*.* f dedim senin flash hangi isimdeyse onu yazacaksın...
çok teşekkür ederim bu yöntemle dosyalarımı kurtardım
Q7Q
kullanıcısına yanıt
teşekkür ederim.Benim sorunum düzeldi.10 numarasın donanım haber
m_v_p
kullanıcısına yanıt
nasıl yazcam anlamadım bende usbdeki dosyaları göremiyorum
usbyi biçimlendiremiyorum bile disk yazmaya korumalı diyor
quote:
Orijinalden alıntı: m_v_p
Çok teşekkür ediyorum çok yardımı dokundu sayenizde kurtarabildim dosyalarımı vallahi.
Usb belleğinizi temiz virüs programı olan ve güncel bir bilgisayara takın. Bilgisayarınızdan klasör seçeneklerinden görünüm sekmesinden önce gizli dosya klasör gösteri seçin,
Ardından korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğinin başındaki seçim işaretini kaldırın.
Tekrar usb belleğiniz içine gelin orada bir kaç dosyanın olıştığunu göreceksiniz. en üstte bulunan flash bellek resimli dosyaya tıklayın. ve karşınıza bütün dosyalarınız olduğu gibi gelir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme