Bildirim
USB'li pil şarj aleti devresi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Üstteki entegrenin şasesini ve alttaki entegrenin de artısını bağlamamışsın.
8 ve 4 no'lu bacaklardan bahsediyorum. -
Teşekkürler , yalnız internetteki bulduğum çizimde de o bacaklar boş bırakılmış.
Bağladım boş bacakları yine çalışmıyor .
LÜTFEN YARDIM -
Devrenin orijinal resmini ya da link koyarsan daha iyi olur. Yorumlamak için kolaylık sağlar. -
-
entegrenin datasheetine bakarak oradaki prensip şemayı elindeki şemayla karşılaştırmalısın..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bu devreyi yapmayı düşünüyorum hatta malzemelerini aldım ama başlamadım.Sorun devam ediyorsa başlamıyım en iyisi ? :) -
@selimgocer
siz Termistörü isis devresinde ptc kullanmışsınız ve zaten diğer bacağını bağlamamışsınız, ptc'nin kullanım amacı ortamdakı ısı artıkça direnci artar ama bu devrede ptc direncinın artırması fazla ısınmaya karşı korumayacaktır akımı kesmeyecek . onun yerine ntc kullanmak gerekir (zaten devrede ntc kullanılmış)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zokur -- 6 Mayıs 2014; 2:40:07 > -
teşekkkürler tekrar çizmeye başladım devreyi -
Cizdikten sonra buraya atabilirmisin bende denicem -
Ben daha önceden çizmiştim, bu haliyle 4,98V - 200mA çıkış veriyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X