Şimdi Ara

USB'Lİ JOYSTİCK XBOX'DA ÇALIŞIRIMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 adet kablosuz joystick'im var yanlız pes vb.iki kişilik oyunlarda joystick olmadığı için oynayamıyorum
    Resimde gösterdiğim usb giriş kısımına usb girişli bir kol takarsam çalıştırırmı ?
    Yardımlarınızı bekliyorum.

USB'Lİ JOYSTİCK XBOX'DA ÇALIŞIRIMI?

• Joistick'iniz varsa niçin denemiyorsunuz? Sonuç alarak masraf ederek almayacaksınız. Elinizde olan birşeyi deneyeceksiniz.
  • Sarıaslan kullanıcısına yanıt
    Hocam joistick'im yok arkadaşlardan alıcam yanlız xbox 'ı yeni aldım o yüzden bilmiyorum hemen taksam okurmu bilmiyorum veya ayar çekmekmi lazım tam olarak bilmiyorum ondan dolayı sordum.Ama ne yazıkki cevap alamadım henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevzatkrts

Hocam joistick'im yok arkadaşlardan alıcam yanlız xbox 'ı yeni aldım o yüzden bilmiyorum hemen taksam okurmu bilmiyorum veya ayar çekmekmi lazım tam olarak bilmiyorum ondan dolayı sordum.Ama ne yazıkki cevap alamadım henüz.

usb yapılmışsa vardır bir kerameti okuyup üflemeden takmayın yoksa jostik bozuksa cihaza jostik üfler aman dikkat biraz size espri yaparak cevap verdim kusura bakmayın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

usb yapılmışsa vardır bir kerameti okuyup üflemeden takmayın yoksa jostik bozuksa cihaza jostik üfler aman dikkat biraz size espri yaparak cevap verdim kusura bakmayın....

Yok takmadım zaten takan varmı diye soruyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

Yok takmadım zaten takan varmı diye soruyorum

yeni alın okuyor sistemleri dene istersen..Sıkıntı olmaz....

• Peki tmm siz denedinizmi? Ayar felan gerektiriyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Peki tmm siz denedinizmi? Ayar felan gerektiriyormu

Bu konuyla ilgili pek bilgim yok fakat internet kafelerde playstasion salonlarında kullanılıyor...
  • Tmm saolun deniyince resmini koyarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.