Bildirim
USB'Lİ JOYSTİCK XBOX'DA ÇALIŞIRIMI?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Joistick'iniz varsa niçin denemiyorsunuz? Sonuç alarak masraf ederek almayacaksınız. Elinizde olan birşeyi deneyeceksiniz. -
Hocam joistick'im yok arkadaşlardan alıcam yanlız xbox 'ı yeni aldım o yüzden bilmiyorum hemen taksam okurmu bilmiyorum veya ayar çekmekmi lazım tam olarak bilmiyorum ondan dolayı sordum.Ama ne yazıkki cevap alamadım henüz. -
quote:
Orijinalden alıntı: nevzatkrts
Hocam joistick'im yok arkadaşlardan alıcam yanlız xbox 'ı yeni aldım o yüzden bilmiyorum hemen taksam okurmu bilmiyorum veya ayar çekmekmi lazım tam olarak bilmiyorum ondan dolayı sordum.Ama ne yazıkki cevap alamadım henüz.
usb yapılmışsa vardır bir kerameti okuyup üflemeden takmayın yoksa jostik bozuksa cihaza jostik üfler aman dikkat biraz size espri yaparak cevap verdim kusura bakmayın.... -
quote:
Orijinalden alıntı: peer16401
quote:
Hocam joistick'im yok arkadaşlardan alıcam yanlız xbox 'ı yeni aldım o yüzden bilmiyorum hemen taksam okurmu bilmiyorum veya ayar çekmekmi lazım tam olarak bilmiyorum ondan dolayı sordum.Ama ne yazıkki cevap alamadım henüz.
usb yapılmışsa vardır bir kerameti okuyup üflemeden takmayın yoksa jostik bozuksa cihaza jostik üfler aman dikkat biraz size espri yaparak cevap verdim kusura bakmayın....
Yok takmadım zaten takan varmı diye soruyorum -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: peer16401
quote:
usb yapılmışsa vardır bir kerameti okuyup üflemeden takmayın yoksa jostik bozuksa cihaza jostik üfler aman dikkat biraz size espri yaparak cevap verdim kusura bakmayın....
Yok takmadım zaten takan varmı diye soruyorum
yeni alın okuyor sistemleri dene istersen..Sıkıntı olmaz....
-
Peki tmm siz denedinizmi? Ayar felan gerektiriyormu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Peki tmm siz denedinizmi? Ayar felan gerektiriyormu
Bu konuyla ilgili pek bilgim yok fakat internet kafelerde playstasion salonlarında kullanılıyor... -
Tmm saolun deniyince resmini koyarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X