Çavuş
27 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 7 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Sizede geldiği beyler?
Merhaba abilerim ablalarım başlıkta belirttim önümüz ramazan ailem zorla işe başlatacak yarın onları vaz geçirmem lazım biraz iddalaştım daha çok sinirlendiler gitmemem için ne yapam lazım acil yardımlarınızı bekliyorum

Not:Konuyu baltayalacaklar gelmesin
Not 2:Lise 3'üm

Edit:Bugün gittim konuştum yarın 9:30 'da gel başla dedi 5:30-6 gibi dükkanı kapatırız dedi dükkanda takılırsın arada servise çıkarsın dedi parayı konuşacaktım peder araya girdi onu yarın konuşacam aranızda PM atıp söven oldu baba parasıyla nereye kadar diyen oldu sonunda başladım hemde evde boş boş ordada forumda takılırım.Yardımcı olanlara teşekkürler.
Merhaba abilerim ablalarım kıza açılacağım ama durdum yere seni seviyorum diyemeyeceğim hangi konuyu Açsam neler konuşsan yardımlarınızı bekliyorum

Not:KONUYU BALTALAYACAK OLANLAR BOŞ YERE MESAJ ATIP RAHATSIZ ETMESİNLER
Merhaba clash of clans da köyü olup kullanmayanlar veya hayrına verebilecekler PM sen mesaj atabilirmi
Merhaba clash of clans da köyü olup kullanmayanlar veya hayrına verebilecekler PM sen mesaj atabilirmi
Evet beyler yarın kavgam var adam benden 3-4 cm uzun ve biraz kalıplı 1 aylık bir kickboks deneyimim var adamı yıkabilecek hareketleri ihtiyacım var acil yardım ederseniz sevinirim
Merhaba arkadaşlar dün muhabbet kuşu aldım yavru ve erkek eve gelene kadar kutunun içindeydi kutunun içindeyken bir kaç kere kutuyu tıktıkladı eve geldim kafese koydum ama hiç hareket etmedi çubuğun üstünde durdu ne bir su içti nede yem yedi hiç ötmüyor hiçte uçmuyor dün çıkarttım elime almak istedim kanadı bantla bağlıydı petshop'cu daha kolay kelime öğrenir dedi bende elime alıp kafese koyacaktımki bir anda uçmaya kalktı ve uçamayıp yere doğru hafifce kondu ama duramadı dolaba vurdu neyse aldım koydum kafese gece üstünü felan örttüm üşümesin diye bugün de kafesten aldım kafesin üstüne koydum hiç hareket etmiyo koyduğum gibi duruyor nedendir acaba yardımlarınızı bekliyorum
 MUHABBET KUŞU ALDIM YARDIM MUHABBET KUŞU ALDIM YARDIM MUHABBET KUŞU ALDIM YARDIM MUHABBET KUŞU ALDIM YARDIM
Başlıktada belirttiğim gibi en hoşunuza giden profil fotoğraflarını burada paylaşalım.
Merhabalar 2004 model ford fiesta aracım var.Arabayı aldığımdan beri ilk çalıştırıp direksiyonu iyice sağa veya sola çevirip zorladığımız zaman cıyır cıyır ses geliyor.Servise giddiğimde ise kayış kaçırıyor değiştiririm ama bi hafta sonra gene aynı ses gelir dedi iyi neyse peki dedik ama pek inanmadım daha önce ise hızlı bir şekilde ilerlerken frene yavşca bastığımda ise titriyordu araba yetkili servise gittiğimde ise ön diskler değişecek demişti ondan olabilirmi?
Başlıkta belirttiğim gibi xbox dan internete giremiyorum.İnternete bağlıyorum yeni güncelleme gereklidir eyer güncellemeyi yüklemesseniz xbox live a bağlanamassınız diyor bende tamam diyorum yüklemeye çalışıyorum.Yükleme ekranı açılıyor hemen internet bağlantısı yok diyor internet bağlantısını kontrol ediyorum sorunsuz ağa bağlanıyor fakat xbox live bağlantısına gelince duruyor ve yeni güncelleme mevcut yükleyin diyor.Yardımlarınızı bekliyorum
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Türk Telekom
Oyun Platformu
Xbox
Takım
Galatasaray
TV
LG
Ses Sistemi
Logitech
Tablet
Hometech
Notebook
Asus
Modem
Airties
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 133
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 1.767 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.