Şimdi Ara

USB Klavye ile PS2 Barkot okuyucu çakışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayara usb klavye ile barkot okuyucuyu taktığımzda barkot okuyucu çalışmıyor ama bunları tek tek taktığımızda çalışıyor

• USB klavye ile PS2 barkod okuyucuyu nasıl kullanıyorsun ki?Daha önce kullandınız mı bunu?Benim bildiğim PS2 barkod okuyucular için PS2 klavye olmak zorunda??
    Yani ps2 barkod okuyucunun çalışma mantığı şöyle olması lazım.Bir yerden alıntı yapıyorum

İLKİN CİHAZI BAĞLAMADAN ÖNCE BİLGİSAYARI KAPATIYORUZ.VE KLAVYENİZİN PORTUNU
    (PS2 PORTUNU ) BARKOD OKUYUCUNUN KABLOSUNUN UCUNA BAĞLIYORUZ.
    ARDINDAN İSE BARKOD OKUYUCUNUN DİĞER UCUNU BİLGİSAYARIN KASA ARKA PS2 PORTUNA BAĞLIYORUZ.VE BİLGİSAYARI ÇALIŞTIRIYORUZ

USB Klavye ile PS2 Barkot okuyucu çakışması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 24 Mart 2008; 20:29:11 >
  • AYnı sorun bendede var arkadaşlar nasıl bir çözüm üretebiliriz? Usbli barkod okuyucu ve usbli klavye takınca sorun yok fakat ps2 uclu klavye ve barkod okucuyu taktığım zaman sorun çıkartıyor klavyem çalışmıyor nedeni ne olabilir?
  • @mesuthaksoy'un eklediği fotoğrafta barkod okuyucunun kablosuna klavye takılabiliyor ki aynı sistem çalıştığım şirkette mevcut sorunsuz çalışıyor.
  • Mevcut sistemin sorunsuz çalışması için barkod okuyucu kablosuna klavye takmak sorunu kaldırır. Veyahttp://www.barkodburada.com da gördüğüm güzel bir ürün vardı, ama bulamadım şuan.
  • Kablonun nasıl takılacağını ekte ki resimlerde belirttim.

PS2(klavye) kablou okuyucunun çatal ucuna klavye takıp bilgisayarınızı kapatıp açmazsanız,
    barkod okuyucudan bir kere okuma sesi gelir ve cihaz kilitlenir.

Usb klavyeniz varsa aşağıda belirttiğim dönüştürücü aparatu kullanarak kusb klavyenizi PS2 porta çevirerek okuyucunuzun çatal ucuna takabilirsiniz
    Not:Dönüştürücü kablo&aparat ile çok sağlıklı çalışmaz.
    Usb to Ps2 Çevirici Klavye Mouse Dönüştürücü http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/usb-to-ps2-cevirici-klavye-mouse-donusturucu-107698115
     USB Klavye ile PS2 Barkot okuyucu çakışması USB Klavye ile PS2 Barkot okuyucu çakışması USB Klavye ile PS2 Barkot okuyucu çakışması

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.