Şimdi Ara

USB ILE ILGILI OLABILIR USTALAR BIR BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim bir cildirtan sorunum var 2 hafta once logitech in pro500 web cam ini aldim ama cihaz makineye bagli iken birakin gorusme yapmayi msn den, normal muzik bile dinleyemiyordum yani buyuk bir cizirti geliyordu bunun ustune msnde birine baglanip goruntulu konferans yapmak bile imkansiz buyuk bir cizirti vardi gorusmeyi kapatinca bir muzik acincada oluyordu ama usb den cihazi sokunce muzik dinliyebiliyordum dedimki cihaz arizali ayni kamerayi arkadaslarada onermis ve aldirtmistim, onlarda boyle bir sorun olmadigini duyunca gittim verdim web cam i daha iyisi olan logitech sphere i aldim(128 euro) fakat ayni sorun yine devam etti ve hala ediyor
    biz gurbetciler icin konferans gorusme yapmak ozlem gidermek memleketten cok onemli
    kisaca sorunu ozetledim bu konuda bir fikri olan varmi lutfen yardim edin yoksa bu kamerayidami degistirecem ama en pahali ve iyi kamerayi aldim sorunu anliyamiyorum hani sorun benim usb portlardan falan kaynaklaniyorsa ne tavsiye edersiniz
    cihazim pentium4 2.8 ghz 1 go RAM 160 mo .....
    cevablariniz icin simdiden cok ama cok tesekkurler

• Kasanın arka tarafındaki USB lere takmayı dene (Eğer öndekilere bağlıysa bazen yalıtım sorunlarından böyle şeyler oluyor...)

Bilgisayarının mutlaka birkaç USB'si vardır...Hepsini dene sonra bildir lutfen..
  • tum usb girislerini denedim arkadasim
  • Ses ayarlarında çıkan mikser ile halletmeye çalış...olmazsa fiziksel bir sorun var...kısadevre gibi...elektronik olarak test edilmesi lazım
  • nasil yani dostum daha aciklayici olabilirmisin lutfen ben yaban ellerde dedigini nasil yaparim ki
  • Bilgisayarım>>Özellikler>>Donanım Folderını seç>>Aygıt Yöneticisi>>Ses video oyun kumandası>>>ses kartını seçip>>>kaynaklara bak...hepsi burda yazar
  • evet bilgisayarim fransizca ayrica dedigin yeri buldum fakat neyine bakacagim orada
    yani ne yazrsa veya ne derse sorun oldugu anlasilir ve nasil asacagim bunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim sorunun çok basit senin aldığın webcam mikrofonlu değilmi bildiğim kadarı ile logitechlerin hemen hepsinde microfon var yani sen ses denetimlerinden özelliklere gel oradan kaydetme sekmesini seç ce mikrofonu aktif yap tamam dedikten sonra karşına çıkacak pencereden microfon sutunu çıkacak buradan çok kolayca sorununu çözebilirsin ...
  • ne oldu dostlar lutfen yardim edin
    tesekkurler
  • maxtreme66 dostum
    lutfen biraz daha acikliyici yazabilirmisin tesekkur ederim cevap bekliyorum
  • dostlarim lutfen yardim
  • arkadaslar tavsiyeniz varmi yukarida arkadaslarin tavsiyelerini uyguladim fakat sonuc alamadim yine ayni
    yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
  • arkadaslar bir tavsiyesi olan yokmu
    acil yardimlarinizi bekliyorum
  • dostlar bir fikri olan yokmu
  • senin cam i başka pc de denedinmi. yada başka cam i senin pc de. hiç deilse birazda olsa cevap alabilirsin.
  • usb 2.0 oldugndan eminmisin zira bu logitech ler usb 1.1 de iyi çalismiyor
  • eger usb ile ilgili olduunu dusunuyosan soyliim.benimde usb ile ilgili bi problem wardi.tel. in icindeki veriler bozuluyodu bagladıgımda pc ye.usb lerin bi tanesini iptal ettim sorun cozuldu.bi denemende fayda war.
  • kardeşim sorunun çok basit senin aldığın webcam mikrofonlu değilmi bildiğim kadarı ile logitechlerin hemen hepsinde microfon var yani sen ses denetimlerinden özelliklere gel oradan kaydetme sekmesini seç ce mikrofonu aktif yap tamam dedikten sonra karşına çıkacak pencereden microfon sutunu çıkacak buradan çok kolayca sorununu çözebilirsin

dostum bundan daha ayrıntılu nasıl anlatılabilirki söylediğimi yaptınmı sen ....
  • beyler uste yazilanlari teker teker denedim
    sorun benim makinadan kaynaklaniyor bir dostumun usb nin birini iptal et olayini yapamadim
    acaba baska tavsiyeleriniz varmi
    cevap verenlere simdiden tesekkurler
    evet mikrofonlu aldigim webcam maxtereme mikrofon sutunu cikiyor sonrasi onemli ayrica cihaz bagli iken kulmadigim halde muzikte dinlerken ayni sorunla karsilasiyorum mikrofon ayarindan olmamasi gerek diye dusunuyorum ama dedigini yaptim yine sonuc ayni
  • www.intel.com 'dan anakartın için en son güncel sürücüleri çekip yükleyip bir denermisin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.