Şimdi Ara

USB ile format atamiyorum lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • USB ile windows 7 ultimate kurmak istiyorum USB ye Microsoftun programi ile isoyu attim biosdan USB yi basa alıyorum kurulum esnasinda resetten sonra USB yi cekmezsem tekrar ayni kurulum geliyor cekersem resimdeki hata geliyor 3 gundur uğraşıyorum 3 farkli ISO denedim lütfen yardımcı olun
     USB ile format atamiyorum lütfen yardım USB ile format atamiyorum lütfen yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Flashı çıkarmak yerine restart dan sonra tekrar biosa girip hddyi ilk sıraya alırsan çözülür diye düşünüyorum

• Simdi ise a disk read error hatası veriyor

Orijinalden alıntı: splinterfalcon4798

Simdi ise a disk read error hatası veriyor

Disk okuma hatası var. Harddiskte problem olabilir mi? Ya da bağlantılarında? Önce kabloları bi kontrol et, sonra diski chdsk yap. Bunu da kurulum ekranı gelince onarma seçeneğine geç. Komut istemini aç. Oradan kurtarmayı dene bakalım.http://seminteknik.blogcu.com/bozuk-hdd-ye-chkdsk-nasil-yapilir/7081175

• WinSetupFromUSB_1-7_x64 indirin

Sırasıyla aşağıdakileri deneyin
    Win vista , 7, 10 işaretleyin
    Yanındaki gözattan iso yu gösterin
    RMprepUSB ye tıklayın
    Winpev2/Winpev3/...vista win7 işaretleyin
    ntfs -ve boot as harddrive işaretleyin
    5 deki işaret varsa onu kaldırın (copy OS files ...)
    Choose source dan tekrar iso nuzu gösterin
    prepare drive
    installgroup4dos
    exit
    go
    exit yapın

Biosda boot sıralamasında flaşınızı en üste almayı unutmayın.
    Format atın
    Alterrnatif programlar RUFUS 2.4 veya poweriso da olabilir.
    Kullandığınız iso ya göre veya işletim sistemine göre öteki program daha iyi çalışabilir ama benim görüdüğüm kadarıyla ilk bahsettiğim program en iyisi.
    İso dosyasıını nero ile kendiniz de hazırladığınızda olumlu sonuç alabiliyiorsunuz.
    Ryzen5 3600,Ga x470 aorus ultra,2x8:16corsairddr4 3200mhz ram,msı 5700xt mech oc,castle 240 rgb,rampage carbon kasa,asus 27 inç 144 hz 2k, fsp 1000 watt psu
  • Sen kurarken eski windowsunu silmişmiydin ? eğer silmene rağmen böyle yapıyorsa hdd 'den artık beni bırak diyor gibi.

• flash belleğindeki format dosyalarında bir problem okuyor. başka isoları denediysen ve temiz bir şekilde flash belleğe aktardığına emin isen flash bellekte bir sıkıntı olabilir. başka bir flash bellekle kurmayı denermisin?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.