Şimdi Ara

USB GİRİŞLERİ ÇALIŞMIYOR(ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
75.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Durup dururken hiçbir usb girişleri çalışmamaya başladı.
    Durup dururken derken clockgen programından herhalde yanlış chipseti seçtim renkler birbirine girdi.
    Daha sonra reset attım ama usb girişleri çalışmamaya başladı.Wireless mouse kullandığımdan hemen anlaşıldı.
    Biostan usb girişlerine baktım hepsi açık.Driver larda yüklü.Ama bi türlü çalışmadı.Lütfen yardım!!!

Bu arada cpu fanı da herzaman 3325 rpm de çalışırdı şimdi 6750 Rpm e çıktı ve sıcaklık 47 derece
    Sistem amd 4200 o/c yok
    msi k9vgm-v anakart

acaba pc gidici mi?

USB GİRİŞLERİ ÇALIŞMIYOR(ÇÖZÜLDÜ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reytan -- 26 Aralık 2009; 12:03:09 >

• sorun powerdan olabilir benimde başıma geldi power ömrünü tüketinci ilk usbler gidiyor öyle kullanıncada anakart yanıyor iki kere yaktım ordan biliyorum geç olmadan baktır dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMidnight -- 26 Aralık 2009; 1:21:45 >
  • güç kaynağında bir sorun yoktur korkma. seninki muhtemelen bir sürücü yada çakışma problemidir. Çok kişinin başına geliyor bu. sürücünü kaldırıp tekrar kurduğunda büyük ihtimal düzelir. uzak bir seçenekte anakartın üzerindeki USB soketi oynamış olabilir(ön paneldeki usb ler için) onları kontrol edip çıkarıp takarsan düzelir. fanında kirlendiğinden(toz) rpm düşmüştür değiştir düzelir. değiştirmesen bile zaten işlemcin ısındığında anakart seni sesli uyarır eğer biostan kapadıysan uyarıyı bi süre sonra pc yi kapatır.
  • Power daha 6 aylık ondan olacağını sanmıyorum.
    Fakat sürücüleri silip tekrar yüklemek belki sorunu düzeltebilir
  • sorun düzeldi kendi ekndine anlamadım
    usb ler çalışıyor.fanda 3375 rpm e geldi
    ilginç
  • merhaba aynı sorun bendede var bir türlü halledemedim..resimdeki açılan sayfayı açmka için nereden giriş yapıcam..usb aygıtlarının durumunu göreyim..[/simage]
  • merhaba aynı sorun bendede var bir türlü halledemedim..resimdeki açılan sayfayı açmak için nereden giriş yapıcam..usb aygıtlarının durumunu göreyim..[/simage]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar benim sorunum benzer ama farklı bir durum var ben fan ekledim pcye herşey güzel pc çalışıyor ve ethernet girişi bile çalışıyor pc açılıyor tüm herşeyi yerli yerinde ama hiç bir usb portları çalışmıyor elektirk yok desem ethernette var anakartta sıkıntı olsa fanı ve ram okumaz sonra ses girişi bile çalışmıyor.Usb portlarının çalışmamasına taktım fanlar mı engell oluyor klavye fare vb usb girişli hiç birşer çalışmıyor ses girişleride çalışmıyor taktığım fan girişlerini çıkardım yine çalışmadı ne yapmam lazım.Yardımlarınızı bekliyorum

• Az önce yayındayım yayın bilgisayarının ön girişindeki usb lere ses kartı, kablosuz mouse ve kameranın görüntü aktarım kablosu takılıydı. Birden canlı yayında görüntü, ses gitti müdahale de edemedim mouse da gitti. Mecburen stream Deck ten ara görüntü girip esrarı bilmezdim verdim yayına 😂😂. Yayın sonu kasayı açtım baktım öne giden usb panelinin kablolarını söküp taktık ama düzelmedi hala. Yarın bakacağım, hala devam ediyorsa yayından önce yaptırmam gerekli mecburen. Garanti falan bekleyemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.