Şimdi Ara

Usb den vantilatör yapımı nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar videoyu izledim ama bana gereken malezemelri tam oalrak soyleyebilecek var mı teknokampüsdeki v2 olan vantilatör cd ile yapılan malzemeleri alıcam da

• yok mu hiç bilen yahu
  • Benden sana tavsiye o vantilatörü hiç yapma bence. Bu tip cihazlar usb üzerine fazla akım yükü bindirir. Kuzey köprüsünü aşırı ısıtır kendini serinletirken anakartı yakarsın haberin olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychomantis

Benden sana tavsiye o vantilatörü hiç yapma bence. Bu tip cihazlar usb üzerine fazla akım yükü bindirir. Kuzey köprüsünü aşırı ısıtır kendini serinletirken anakartı yakarsın haberin olsun.

anam ciddi misin yav daha yeni aldık pc yi
    o zaman sıcaklara nası bi çozum bulabiliriz?ekonomik olarak
  • Ciddiyim valla. İstersen aynı devrenin adaptörle çalışanını yap fişe tak daha iyi olur bilgisayarın acısından
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychomantis

Ciddiyim valla. İstersen aynı devrenin adaptörle çalışanını yap fişe tak daha iyi olur bilgisayarın acısından

Madem fişle yapcan hiç uğraşma direk vantilatör al bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 19 Haziran 2008; 14:10:33 >
  • ya çok büyük olmasın diyorum sadece şoyle yüzüme filan gelsin büyük alırsam odamda baya yer kaplayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.teknokampus.com/haberler/544/USB+li+Vantilator+yapalim+(V.2).html

buyur burda video ile çok güzel yapmış arkadaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.