Şimdi Ara

USB çoğaltıcı Sorunu + DVD RW Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. USB girişli ürünlerin kullanımının artmasıyla bilgisayarımdaki 4 USB girişi yetersiz geldi. Bende gidip bir tane çoğaltıcı aldım. Ancak bu çoğaltıcıya bağladığımda donanımları görmüyor ve "USB HUB GÜCÜ AŞILDI" diyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim? Bilgisayarıma Klavye + Mouse + Webcam + Yazıcı + Wireless Adaptörü bağlı olacak ancak bu 5 ini aynı anda bağlayamıyorum. Sürekli birini çıkarıp birini takıyorum. Bu da çok sinir bozucu. Yardımlarınızı bekliyorum. (Belki gerekli olabilir diye yazıyorum. Anakartım Gigabyte GA-M51GM- S2G, USB Çoğaltıcı da 4 portlu Frisby marka)

Bir sorunum daha var. Asus Lightscribe DVD-RW (IDE) var. DVD leri okuyor ancak CD leri okumuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Sunacağınız çözüm önerileri için şimdiden teşekkür ediyorum. İyi günler.

• usb çoğaltıcıların genelde yaptıkları hatalardır bunlar..Ben henüz adam gibi çalışanını görmedim..Pci arabirime takılan usb 2.0 denetleyiciler var ben 3 port olanını 12 ytl ye almıştım...onlar en sağlam çözümdür..

bir usb portuna en fazla 500mA e kadar yüklşenebilirsiniz, fazlası olmaz..büyük ihtimalle sizin taktığınız aygıtlar usb çoğaltıcıdan 500mA den fazla yük talep ediyor (çoğaltıcı tek porta bağlı) bu da sorun çıkartıyor..Çözüm olarak basit aygıtları çoğaltıcıdan kullanın diyebilirim yada wireless adaptörü ile yazıcı en fazla yük çeken aygıtlardır onları kasaya (2) klavye kasaya (1) usb çoğaltıcı kasaya (1) ve diğer aygıtlarınızı bu çoğaltıcıya takmayı deneyeblirsiniz
  • Öneriniz için teşekkür ederim. Bu 7 portlu kaliteli olanlardan alsam işe yarar mıki? şu an da kullanmam gereken toplam usb 7 oldu ve kasanın ön tarafına takmak istemiyorum :S
  • Dışarıdan enerji beslemesi olmayan hublar bi işine yaramayacaktır dostum

dün 7 port adaptörlü bi hub gördüm o tarz bi hub işine yarayacaktır.
  • Teşekkür ederim sağolun. Peki bu DVD-RW sorunu neden oluyor dersiniz? Sadece DVD leri okuyabiliyor. Normal CD leri görmüyor
  • teknosa'dan 4lü hama marka usb çoğaltıcı aldım sorunsuz çalışıyor bilginize..
  • tamam teşekkür ederim. Bende bakayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    10 yıl önce açıldı
    USB Joystick Driver Sorunu!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.