Bildirim
USB Bellekten windows yükleme sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
senin yeni USB olmamış, USB den başlatmıyor PC, disktede işletim sistemi yok sanırım dolayısı ile bu hatayı alıyorsun. USB ye dosyaları sadece kopyaladınız mı? onun değişik format şekli mevcut, yada multiboot sistemler var USB ler için _____________________________ Dünyanın Neresinde Olursa Olsun Haksızca Yenmiş Bir Tokadın Acısını Hissedebilmektir İnsan Olmak... -
bu programı öneririm http://wudt.codeplex.com/ _____________________________ -
Formattan önce pc de sıkıntı varmıydı aşırı derecede yavaşlama falan veya pc düştümü darbe aldımı eğer darbe aldıysa harddisk bozulma ihtimali var eğer yoksa usb ye yüklediğiniz proğam düzgün boot edemememiş olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Asus m4n68t-m v2 (Anakart)
Amd Athlon(tm) II X2 250 Processor 3.00GHz
ATI Radeon Hd 4600 Series
Kingston 4GB Ram (Windows 7 64 BİT) -
Yeni USB'nin depolama sistemi farklı olabilir. Ya da bilgisayar iso dosyasını tanımıyor. _____________________________ Einigkeit und Recht und Freiheit -
Hovam 16gb lik diskime direk dvd den attim dosyalri atiyordum format
Bunfafa oyle yaptim usb yi seciyorum baslarken ama atliyo herhalde okumuyo veya, disk de sistem yok acaba ana kartim eski msi ms-720 desteklemiyor olabilir mindicemde goruyor benim arladasiminn pc sinde denedim sıkıntısız kuruluyor lutfen cebaplayin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- video tdr failure
- spotify bunu şu anda çalamıyor hatası
- mouse çift tıklama sorunu
- bilgisayar ekran kartını görmüyor
- windows bu diske yüklenemez bu bilgisayarın donanımı bu diske önyükleme yapmayı desteklemeyebilir
- udf indir
- video boyutu küçültme
- dlss nedir
- mavi ekran hatası
- telefon neden donar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler