Şimdi Ara

Usb bellekleri görmüyor (Bu aygıt başlatılmıyor (Kod 10))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarıma birden bir şey oldu usb flash bellekleri görmüyor. "Usb aygıtı tanınamadı." hatası veriyor ayrıntısına tıkladığımda ise başlıkta belirttiğim hata çıkıyor Başka bilgisayarda deniyorum çalışıyor ancak benim bilgisayarımda çalışmıyor. Başka usb bellekleri de denedim yine aynı hata. Klavye-mouse, telefon ara kablosu vs. her şey çalışıyor sorunsuz ancak hiçbir usb belleği görmüyor bilgisayar. Klavyenin takılı olduğu yere takıyorum yine çalışmıyor. Bazen arada bir kasanın önündeki porta taktığımda görüyor "daha hızlı çalışabilir" hatası veriyor oldukça yavaş yüklüyor verileri. Anladığım kadarıyla usb 1.0 portu olduğundan oluyor bu. Ona da razıyım ama bu şekilde de nadiren görüyor. Sunulan tüm ama tüm çözümleri denedim, okumadığım başlık kalmadı ama hiçbiri çözüm olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicosia -- 11 Mayıs 2014; 1:30:17 >



    _____________________________
    Later's better than never




  • aygıt yöneticisinden usb aygıtlarını yenilemelisin.(bilgisayarım>sağ tık>özellikler>donanım>aygıt yöneticisi)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • driver güncellemesi yapın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________

    LET'S KICK RACISM OUT OF FOOTBALL
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 13gungor

    aygıt yöneticisinden usb aygıtlarını yenilemelisin.(bilgisayarım>sağ tık>özellikler>donanım>aygıt yöneticisi)


    quote:

    Orijinalden alıntı: Santa Esmeralda

    driver güncellemesi yapın



    Hocam yenilemelisinden kastın güncellemek veya tümünü kaldırıp yeniden kurmaksa denedim daha önce. Hem de birkaç kez. Güncelleştirdiğimde "zaten en güncel sürüm kullanılıyor." şeklinde bir uyarı alıyorum. Aygıtı kaldırıp yeniden takıp yükleme yapmaya çalıştığımda ise "Aygıt sürücüsü yazılımı yüklemesi başarılı olmadı." hatasını veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicosia -- 11 Mayıs 2014; 1:29:12 >
    _____________________________
    Later's better than never




  • Hiç mi böyle bir sorunla karşılaşan yok? Usb portuna klavyeyi takıyorum çalışıyor ancak usb flash belleği takınca çalışmıyor. Sırf tek usb bellek de değil, başka bilgisayarlarda da denediğim 2-3 tane usb bellekle de yaptım yine olmadı. Hepsi çalışan, sorunsuz bellekler ancak bilgisayara bir şeyler oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicosia -- 11 Mayıs 2014; 1:55:26 >
    _____________________________
    Later's better than never
  • Eee demek ki uyumsuz bir driver yüklü. Driverleri kaldır. Sonra yüklemek istediğin driverin içine gir oradaki bilgilere göre internetten driver indirebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • boot tan seçilmişmi bak
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 13gungor

    Eee demek ki uyumsuz bir driver yüklü. Driverleri kaldır. Sonra yüklemek istediğin driverin içine gir oradaki bilgilere göre internetten driver indirebilirsin.

    Hocam tam olarak anlatamadım sanırım, tüm driverleri silip sıfırdan yeniden kurmayı da denedim. Hem de bir sefer de değil kaç gündür cebelleşiyorum bu işle.
    _____________________________
    Later's better than never
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GamerPlus

    boot tan seçilmişmi bak

    Evet hocam seçili, bios ayarlarını da kontrol ettim orda bellek adıyla, markasıyla görünüyor.[/b
    _____________________________
    Later's better than never
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.