Şimdi Ara

usb bellek te lütfen f: sürücüsüne bir disk yerleştirin yazıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
17.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bende 1 gb. kingston flash bellek var. bilgisayarıma takıyorum, f sürücüsü olarak görüyor. buraya kadar herşey normal. sorun ise açmaya çalıştığımda lütfen f: sürücüsüne bir disk yerleştirin yazıyor. özelliklerine bakıyorum aynı cd görevi görüyor. cd koymadan cd rom u açmak ister gibi. nedir bu yaw

• usb belleği bilgisayara tanıtan çip çalışıyor ama hafızanın pimleri büyük ihtimalle kopmuştur, eski flash diskimde aynı problem vardı elimle sıkıyordum çalışıyordu, daha sonra içini açtığımda 2,3 tane pimde temassızlık olduğunu görmüştüm.
  • bende söktüm flash ı bazı bacaklarda temassızlık olduğunu gördüm el yordamıyla temas ettirince çalıştı biçimlendirdim oldu şimdi lehim yapıcam bacaklara.
  • Aynı sorun bendede var benimkinde bir temazsızlık yok. 16 GB Ziyan olmasın varmı yapabileceğimiz birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feyyaz Işık

Aynı sorun bendede var benimkinde bir temazsızlık yok. 16 GB Ziyan olmasın varmı yapabileceğimiz birşey.

16 gb ınız faturalı mı? Sahte(şişirilmiş) belleklerden mi acaba diye soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejaay

quote:

Aynı sorun bendede var benimkinde bir temazsızlık yok. 16 GB Ziyan olmasın varmı yapabileceğimiz birşey.

Yok kingston marka cafede biri düşürmüştü 3 aydır kullanıyorum faturası garantisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dejaay

quote:

Yok kingston marka cafede biri düşürmüştü 3 aydır kullanıyorum faturası garantisi yok.

http://www.usbuzmani.com/h2testw-usb-flash/

Şu programla bi test edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.