Şimdi Ara

USB BELLEK TAVSİYESİ[2016]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bozgunask kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam 3.0 sandisk olanlardan hangisini tavsiye edersiniz performans açısından?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.resimdeki usb 3.0 gayet iyidir.
  • hem ucuz olsun hem hız bakımından iyi diyorsanız, şu sitedekiler derim;http://www.kalitelipromosyon.com/

promosyon ürünü olarak satıyorlar. şirket için 100 tane sipariş geçmiştim ve aşırı memnun kaldılar. marka olarak bilindik bir marka değil tabi ki ama beni baya şaşırttı. isim falan da yazdırabilir.
  • Samsung Bar 32 gb 3.0

Geçen hafta 64 gb olanını aldım, çok şık ürün.
    Hızı da hiç fena değil.

http://www.hepsiburada.com/samsung-32gb-usb3-0-usb-bellek-muf-32ba-apc-p-BDALMIR95074

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endless_liberty -- 28 Temmuz 2016; 17:21:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

Teşekkürler hocam 3.0 sandisk olanlardan hangisini tavsiye edersiniz performans açısından?

Sandisk olanlardan bence uzak durun derim.

Sandisk Cruzer Force 16GB Metal Usb Bellek SDCZ71-016G-B35 Dosya aktarma hızı bilindik 2.0 Usb den çok daha yavaş. Vaktinde ucuz diye aldım pişman oldum.

Sandisk Ultra Flair 32GB USB 3.0 Metal USB Bellek SDCZ73-032G-G46 Aylardır sorunsuz kullanıyordum ama iki gündür Win7 yüklü olan bilgisayarımda ve Samsung S6 telefonumda çalışmamaya başladı. Win10 yüklü dizüstü bilgisayar ve Next uydu alıcı sadece çalıştırıyor ama diğer iki cihazda çalışmıyor. Cihazlarda sorun yok çünkü dosya aktarımı yavaş dediğim diğer Sandisk bellek diğerinin çalışmadığı bilgisayar ve telefon ile çalışmakta.

Bu arada Sandisk Ultra Flair 32GB USB 3.0 dosya aktarım hızı iyi fakat söz edilen sürelerde aktarım yapmıyor. Özellikle dosyalar parça parça ise ve boyutları ufaksa yavaş aktarım yapıyor. Tek parça olan bir 10 GB dosyayı hızlı şekilde aktarıyor ama aynı boyutta 5-10 parça olan bir veriyi daha uzun sürede aktarıyor. Vaat edilen süre ve hızda dosya aktarımı yapmıyor.

Ucuz almak adına parayı sokağa atmanın anlamı yok. Ben o hataya düştüm siz düşmeyin derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Flash Bellek önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maximum 30 liralık 32gb usb 3.0 bir bellek arıyorum.
    - Sandisk ultra fit 32gb
    - Sandisk ultra flair 32gb
    - Kingston datatraveler100 g3 32gb

hangisini önerirsiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • San Disk Ultra Fit ler benim takibimde. Uyguna görürsem almayı düşünüyorum.
  • sandisk 16 gümüş olandan kullanıyorum .hem küçük hemde güzel bi tasarımı var. aktarma hızıda yeterli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.