Şimdi Ara

USB Bellek kopyalama problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, okulda bugün bi hocaya Formül Yayınları akıllı tahta destekli kitapları içeren bi bellek vermişler. Okulda taktık bi problem olmadan gayet güzel çalışıyor. İçindeki bilgileri kopyalayıp hem akıllı tahtada hem de isteyenlerin kendi bilgisayarlarında kullanmasını sağlamak istiyoruz. Klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster yapıp bütün dosyaları kopyaladım. Fakat program hata veriyor hatalı memory stick diye. Bunun için ne yapabilirim ? Bir de farkettiğim kadarıyla program Visual Basic ile kodlanmış. Açılırken takip ettiği protokolleri görmemiz mümkün olabilir mi herhangi bi şekilde ? SS'ler aşağıda.
     USB Bellek kopyalama problemi USB Bellek kopyalama problemi

• Dosya boyutu ne kadar? Flashı ne olarak biçimlendirdiniz?
  • golkipir G kullanıcısına yanıt
    Belleklerin her ikisininde dosya formatı FAT32. Dosya da ortalama 1,5 GB civarı.
  • ntfs olarak biçimlendirip deneyin bir de. Olmazsa bence dosyanın imajını alıp cdye atabilirsiniz.
  • golkipir G kullanıcısına yanıt
    Hocam orjinal gönderilen bellek FAT32 ise benim flashı NTFS yaparsam problem olmaz mı ? Eğer onu kontrol ediyorsa ? İmaj düşündüm de .exe olduğu için olmaz gibime geldi.
  • Edit: Sorun olacağını sanmıyorum denemekte fayda var. imajı veri kaybı olmasın diye alın demiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golkipir -- 30 Aralık 2014; 22:03:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek Kapasite Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Harici disk veri kopyalama sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.