Şimdi Ara

USB Bellek Hafızası Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan elimde 4GB SanDisk Cruzer var.Daha dün aldım.Biraz inceledim...Sonunda istediğim dosyayı içine atma sırası geldi.Dosya(Daha doğrusu klasör) normal olarak 3GB ancak sağ tık=>özellikler deyince 3.53 GB gözüküyor.Bende tamam yeter bu kadar alan dedim(Cruzer 3.74 GB alıyor.)Klasörü atmaya başladım.Neyse bu attı klasörü son 7dk kala hata verdi:Disk dolu diye.Sorun nedir?Benden mi kaynaklanıyor?Ne tür çozümler önerirsiniz?

Not:Dosyayı rar,zip vs. gibi programlarla sıkıştırmak istemiyorum.Ayrıca bahsi geçen klasör/dosya Cd olmadan çalışan bir PC oyunu(Bir online oyun,Knight benzeri;amacım oyunu flash diskten çalıştırmak...)

Teşekkür ederim...

• Aldığınız ürünün dosya sistemi nedir fat32 mi yoksa ntfs mi?
  • FAT32 olarak görünüyor.Harddiske format atmadan önce yaptığımız gibi silmeyi düşündüm(format öncesi harddisk format cdsi ile silinimi)ancak zararlı olabileceğini söyledi arkadaşlarım.
  • convert s: /fs:ntfs

"S" sürücü harfi oluyor. Format atmadan ntfs dosya sistemine geçmenin yolu. Dos ta bu komutu yazarsan birim etiketini soracaktır önce. Birim etiketi sana kalmış bir şey bilgisayara bağladığında görünmesini istediğin ismi yazabilirsin. Daha sonra kolayca kendi dosya sistemini değiştiriyor. Bunu dene eğer yine aynı sorunla karşılaşıyorsan başka çözümlere ulaşmaya çalışırız.

quote:

Orjinalden alıntı: Ariakus

FAT32 olarak görünüyor.Harddiske format atmadan önce yaptığımız gibi silmeyi düşündüm(format öncesi harddisk format cdsi ile silinimi)ancak zararlı olabileceğini söyledi arkadaşlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br@yn -- 22 Eylül 2008; 15:04:05 >
  • Dediğini çalıştır'a yazdım convert diye bir cmd konsolu açıldı.Yazı fln gelmedi biraz bekledim sonra kapattım.Bilgisayarıma girmeye çalıştım ama hata verdi.Bu işlemi nasıl yapmam gerekiyor?
  • çalıştır'a girdikten sonra cmd yazıp çalıştırıyorsun. Daha sonra yazdığım komutu çalıştırıyorsun

quote:

Dediğini çalıştır'a yazdım convert diye bir cmd konsolu açıldı.Yazı fln gelmedi biraz bekledim sonra kapattım.Bilgisayarıma girmeye çalıştım ama hata verdi.Bu işlemi nasıl yapmam gerekiyor?
  • Hmm.Dediklerinizi aynen uyguladım.Sonuç olarak dsya sistemi değişti.Peki bu değişimin bana yararı ne olacak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek kısayol sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Usb Flash Bellek önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diskin içine attığınız dosyalar daha az yer kaplayacaktır. NTFS dosya sisteminden fat32 dosya sistemli diskin içine dosya atarken hız kaybı olacaktı bunu engellemiş oldun.

quote:

Hmm.Dediklerinizi aynen uyguladım.Sonuç olarak dsya sistemi değişti.Peki bu değişimin bana yararı ne olacak?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.