Şimdi Ara

USB Aygıtı Tanınmadı: Bu bilgisayara takılı USB aygıtlardan birisi çalışmadığından Windows sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • USB Aygıtı Tanınmadı: Bu bilgisayara takılı USB aygıtlardan birisi çalışmadığından Windows aygıtı tanıyamıyor.
    Bu sorunu çözmede yardım almak için bu iletiyi tıklatın. yardım balonu

Selamu aleyküm.

Sorun büyük.

Bu gün bir usb bellek çalıştı. Birk aç gündür gelefonları görmüyordu. Ama, belleklerde çalışmıyordu. Bende usb 3 kontrol driver yükledim. GÜncelleme sonrası bu gün çalıştı bir tanesi. USB bellekler çalışıyor. Ama taktığım telefonlar çalışmıyor.

Aşağıdaki resimdeki hatayı alıyorum. Bazı belleklerde de hiç uyarı bile alamıyorum. Ne takılma sesi ne de başka bir şey geliyor.
     USB Aygıtı Tanınmadı: Bu bilgisayara takılı USB aygıtlardan birisi çalışmadığından Windows  sorun

• Bazen sistem dosyalari bozuldugu icin bu hatayi verir. Öncelikle telefonu bagladiginiz usb kablosunu degistirin. Hatayi almaya devam ederseniz temiz bir format atin. Eger hata devam ediyorsa 2 ihtimal vardir.
    - pc deki usb ile calisan bir aygit problemliyse sorun olusturabilir. ( laptoptaki wifi karti, anakarta kablo ile baglanan usb girisleri, masaustu pclerdeki ön usb ler vs.) Bunlari iptal edip deneyin
    - güney köprüsünde veya etrafinda bir problem vardir, gerekli enerjiyi usb aygitlarina gönderemiyordur, tamir edilmesi gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonda usb hata ayiklama modu var onu acin deneyin aciksa kapatin deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    dediğiniz mümkün. Anca, aynı sorun evimdeki diğer makinede de var. Bu da gösteriyor ki, sorun benden değil.

Tüm bildiklerimi yaptım. Bu gün s3 miniyi de taktık. Gördü. Bazı aygıtlarda bunu yapıyor.
  • Mehmet.Akif kullanıcısına yanıt
    sorun statik elektrik birikmesi.bilgisayarın fişini sökün. Anakart pilini çıkarın. Açma tuşuna basın çekin. 2dkka sonra pili takın. Topraklı priz kullanın. Sonucu yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

sorun statik elektrik birikmesi.bilgisayarın fişini sökün. Anakart pilini çıkarın. Açma tuşuna basın çekin. 2dkka sonra pili takın. Topraklı priz kullanın. Sonucu yazın.

yaptım düzelmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.