Şimdi Ara

usb 5+1 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar elımde 3 4 yıllık 5+1 var notebook umda 5+1 ses kartı yok onun ıcınhttp://www.hepsiburada.com/Liste/s-link-sl-u61-usb-ses-karti-20-cevirici-adaptor-/ProductDetails.aspx?productId=bs130839&categoryId=105307#Gorseller lınktekı urunu almayı dusunuyorum. cok amaclı sesı 3d boyutlarında olsun vs gıbı derdım yok sadece bıraz sesı yuksek bısıler dınleme amacındayım sızce ısımı gorurmu ?bu konuda tecrubesizim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azel -- 10 Ekim 2011; 1:45:31 >

• Benim görebildiğim kadarı ile bu üründe sadece kulaklık çıkışı ve mikrofon girişi var, yani bundan 5+1 bir ses alabileceğini hiç sanmıyorum.
  • THIEF arkadaşın gösterdiği ses kartını sıfır almanızı önermiyorum.. 2. el olarak 75 liraya aldım 2 gün önce, bugün elime ulaştı kurdum ve hiçbir sıkıntısı yok.. şu an 5.1 film izleyebiliyorum, müzik dinleyebiliyorum ve oldukça memnunum.. kutusu, garantisi ve kurulum CD si yoktu benimkinin o yüzden ayarlarını yapmak biraz sıkıntı oldu ama 1.5 saatte sanıyorum tüm gerekli driverları ve programları indirip kurdum :) sahibinden.com u önermiyorum yüksek dolandırılma olasılığından dolayı ancak forumun 2. el dükkanından ve gittigidiyor.com dan referansları gözeterek güvenle alışveriş yapabilirsiniz
  • 5+1 bendekı tek cıkısı var 5+1 destegı var yazıyor slınk usb nın
  • quote:

Orijinalden alıntı: azel

5+1 bendekı tek cıkısı var 5+1 destegı var yazıyor slınk usb nın

5+1 ses alabilirsiniz, ama stereo gelen sesi 5e böler sadece olay budur.. surround ses almak mümkün değil o ürün ile.

edit : yani evet, işinizi görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 10 Ekim 2011; 22:34:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

quote:

Orijinalden alıntı: azel

5+1 bendekı tek cıkısı var 5+1 destegı var yazıyor slınk usb nın

5+1 ses alabilirsiniz, ama stereo gelen sesi 5e böler sadece olay budur.. surround ses almak mümkün değil o ürün ile.

edit : yani evet, işinizi görecektir.

hmm anladım sagolasın eyw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.