Şimdi Ara

USB 3.0 - Hangi kablo nereye lehimlenecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fakat hangi kablo nereye lehimlenecek? Bununla ilgili bir şablon bulamadım malesef..

Umarım bilen birileri çıkar..??

• Hocam bu tam olarak nedir. USB 3.0 ile normal bağlantının farkı olduğunu düşünmüyorum data aynı sadece bant genişliği daha fazla..
    Şöyle bir şema buldum usb bağlantı şeması...

• Yardım için teşekkürler..

Kasanın USB 2.0'larını USB 3.0 yapacağım. Kablonun diğer ucu anakarta takılan USB 3.0 girişi. Yani kabloda USB 3.0 kablosu. Bende bir kaç şablon buldum ama daha iyi bilen biri hangi kablonun tam olarak nereye takılacağını söyler belki. Elektronik bilgim pek yok malesef.. :(

• pohuman kullanıcısına yanıt
    1 adet avometre al 10 15 tl birşey onunla hangi kaplo nerden cıkıyor nereye gidiyor öğrenebilirisn renkelr aynı olabilir ama her kaplonun cıkış rengi bir değildir yani calışmayabilir.
  • bu usb kablosu değil usb de 4 kablo var
  • - Avometre var ama uzun iş diye uğraşmak istemedim..

- Bu hem USB 2.0 hem de USB 3.0. O yüzden 10 tane kablosu var. Yani bu bir 2x USB 3.0 kablosu..
    kesmiş olduun kaplonun cıkışlarını bulmak zorundasın avametrenin diyot ölcme yerine getir şase yapınca ses cıkınca anlarsın hangi uc nereye geliyor bir kağıda ciz ondan sonra 9 adet kaplo var yada hiç uğraşma uzatma kaplosu al onu kasaya tak arkadan silikonla ben bu sekil yaptım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 volt kac metre gider kablo ile
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

kesmiş olduun kaplonun cıkışlarını bulmak zorundasın avametrenin diyot ölcme yerine getir şase yapınca ses cıkınca anlarsın hangi uc nereye geliyor bir kağıda ciz ondan sonra 9 adet kaplo var yada hiç uğraşma uzatma kaplosu al onu kasaya tak arkadan silikonla ben bu sekil yaptım

Hazır olarak direk anakartın USB 3.0 çıkışına takılabilen uzatma kablosu var mı ki?

Şimdi buldum, varmış. Boşuna uğraşmayalım bari..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 12 Temmuz 2013; 0:40:42 >
    var tabiki de her bilgisayarcıda bulunmuyor ama.... kaployu al kasanın içinden uzat cıkışına sıcak silikon tabancası ile yapıştır
  •  USB 3.0 - Hangi kablo nereye lehimlenecek?

Kasanın önüne takılan panellerden alabilirsin.
  • - Normal USB 3.0 kablosundan bahsetmiyorum. Üstteki fotoğrafta olduğu gibi..

- Ben bu parçaları ön panelden söktüm zaten. Direk kasaya uygulayabilmek için. Ayrıca ön panelde 1 adet USB 3.0'lı kart okuyucum var ama işte kasanınkilerde 3.0 olsun diye giriştik böyle bir işe.. Tam aradığım ürünü buldum..

http://www.sanalpazar.com/Usb-3.0-20-Pin-Anakart-Usb-3.0-Donusturucu-Kablo__isp8514079#imgd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 12 Temmuz 2013; 12:19:12 >

• her anakartta 20 pin cıkış olmuyor mesela msı 970 a da yok almadan önce anakartına bak varmı yokmu diye ayrıca o bulduğun kaplo cok kısadır kasanın ön panaleine yetişmeyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 12 Temmuz 2013; 12:38:11 >
  • Fotoğrafa aldanmayın. Kablonun uzunluğu 25cm. Anakartımın(Gigabyte Z77X-UD5H) USB 3.0 çıkışlarıda 20 pin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.