Şimdi Ara

PSU da 8 pinlik kablo yok ama ekran kartına lazım(buldum kabloyu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • kablo çantasını 4 yıl sonrada olsa buldum tozların içinde. sorunum halloldu. konu silinebilir.

Güç kaynağı olarak toughpower xt 675 w kullanıyorumhttp://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001570
    işin sıkıntılı kısmı kablolalar tak çıkar şeklinde. haliyle 4 yıl önce aldığımdan, 8 pinlik kablolaları ve molex leri gereksiz diye takmamış vatan(vatan birleştirmişti) ve 4 yıl sonra bulamadım maalesef. vatan cebe indirecek değildir kabloları çünkü işlerine yaramaz. zaten psu nun kutusunuda bulamadım.

yakında gtx 970 almayı düşünüyorum ama 8 pin ve 6 pin güç girişleri var. elimde de 2 tane 6 pin lik kablo var. 1 tane 8 pine takacak kablom yok yani.

aynı şekilde molexte gereksiz diye 1 tane takılmış. üzerinde 3 tane müsait çıkış var ama internette okuduğum kadarıyla aynı molexten 8 pin e çevirmek pek sağlıklı değilmiş. 2. molex te yok. ne yapacağım bu durumda ben?

2 çözüm geliyo aklıma:
    6 pini 8 pine çeviren kablo. ama internette yapmayın etmeyin böyle bişey deniyo gene.
    ekran kartının kutusundan gelen, molexi 8 pine dönüştüren kablonun iki ucunuda aynı molexe takmak. ama bunuda yapmayın yazmışlar internette.
    https://www.youtube.com/watch?v=tKdAbqFyAak dakika 2:45 ten itibaren izlerseniz, aynı molexe bağlamayın diyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 14 Mayıs 2015; 21:23:37 >

• ne garip iştir bakmadığım yer kalmadı. annem buldu kablo çantasını az önce. içinden istemeyeceğim kadar çok kablo çıktı. sorun çözülmüştür

yani o bahsettiğiniz kablo kayıptı ama şimdi fazlasıyla bulundu.

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

ne garip iştir bakmadığım yer kalmadı. annem buldu kablo çantasını az önce. içinden istemeyeceğim kadar çok kablo çıktı. sorun çözülmüştür

yani o bahsettiğiniz kablo kayıptı ama şimdi fazlasıyla bulundu.

en başta annene söylemen gerekirdi anneler gözü kapalı bulur :D

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.