Şimdi Ara

Usak Universitesi LGBT bayragi acan kiza resmi islem baslatti. Renkler cok korkuttu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MRTFR kullanıcısına yanıt

    Usak Universitesi LGBT bayragi acan kiza resmi islem baslatti. Renkler cok korkuttu Mesleğiniz nedir acaba

  • Babun maymunları bile şu kızdan daha akıllıdır.

  • deatless22 kullanıcısına yanıt

    Bir toplumun değer yargıları, adetleri olur değil mi? Bizim toplumun en eski adeti ne olabilir? Mesela ordu millet anlayışı olabilir mi? Türklerin yaşadığı coğrafya acımasız. Mesela en büyük düşmanları Çin ve Çin o zaman da çok kalabalık. Bu yüzden erkekleri bırak Türklerde kadınlar bile savaşçı. Yani Türklerde ordu millet anlayışı sadece hayatta kalmak için gereksinim değil. Aynı zamanda bir kültür, bir adet... O yüzden askere evladını gönderen aileler evladını davul zurnayla uğurlar. Çok da uzatmayacağım, devletin okullarında bunlar parasız öğretiliyor.


    Coğrafyamızda hangi devletler var? Mesela İsrail... kızlara zorunlu askerlik yaptırıyorlar. Küresel ısınma deniliyor, su sorunu deniliyor... Günümüzde Türkiye üzerindeki tehdit İsrail'den az mı? Ya gelecekte ne olacak? Ama zorunlu askerlik neredeyse kalkmış sen bunu değil atıyorum otobüste öpüşecek iki erkeği mi kendine dert ediyorsun? Bana denk gelmedi de gelirse kafamı çeviririm. Ucu sana nasıl dokunacak anlamadım. Bir erkek bana sulanırsa kendimi ifade ederim. Aynı şeyleri tekrarlıyorsa ağzına bir tane çakarım. Bunu yapamıyorsan ülkede kanun var, kolluk kuvvetleri var. Sana laf atan birini mahkemeye versen şahıs yaptığına bin pişman olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 20 Temmuz 2023; 13:48:10 >




  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    Türk toplumunun en büyük değer yargısı Ailedir. Bunu anlayamıyorsanız zaten söyleyecek bir şey yok. Boşuna tartışmayalım.


    Anayasa da 41. madde "Aile, Türk toplumunun temelidir." derken haybeye söylenmiyor. Veya mahkemelerde yazan Adalet Mülkün temelidir derken öylesine yazılan şeyler değil bunlar.


    Diğer konuları (askerlik, iç savaş, küresel ısınma ) farklı bir konu altında tartışabiliriz tabi ki. Onun yeri bu konu değil.

  • deatless22 kullanıcısına yanıt
    Usak Universitesi LGBT bayragi acan kiza resmi islem baslatti. Renkler cok korkuttu


    Bu mu şimdi? İyi misin sen arkadaşım?



    Ben de o zaman


    Anayasa Madde 26 diyorum.


    Usak Universitesi LGBT bayragi acan kiza resmi islem baslatti. Renkler cok korkuttu



    Sizin mahalle ile yan yana baş örtüsü özgürlüğü için durduğuma hayıflanıyorum yıllardır.


    Pes yahu!





  • deatless22 kullanıcısına yanıt

    Konuyla ilgisi nedir?

  • MRTFR kullanıcısına yanıt

    Kendim merak ettim. Gizliyse söylemeyin tabi ki sizde kalsın.

  • deatless22 kullanıcısına yanıt

    Anayasayı yazanlar ne yazsın? Türk toplumunun temeli ordu millet anlayışı mı? Avrupalılar zaten Türkleri sarı ırk olmakla suçluyor. Ona bakarsan günümüzde hiç savaş bakanlığı olan devlet yok. Bütün devletler genelde savunma bakanlığı diyor. Madem ki savaş bakanlığı yok dünyada savaş da olmaması gerekmiyor mu?


    Türklerden çok daha güçlü veya Türkler kadar güçlü, özellikle medeniyet bakımından Türklerden çok daha ilerde olan toplumlar tarih sahnesinden silinip gitti. Türkler niye hala burada? Tarihçilerin dediğine göre ordu millet anlatışı sayesinde. Tabi ki başka nedenler de var da. Biri de senin dediğin aile. Aileler birleşip sülaleyi, sülaleler birleşip boyları, boylar birleşip... Diğer taraftan zaten aile ilişkileri olmayan bir topluluk devlet kuramaz. Bir adam bir kadına bu benim eşim bunlar da benim çocuğum demiyorsa. Sen o adamları bir araya getirip nasıl devlet kuracaksın? Veya aile bilincine sahip olsalar da mesela kimse demiyor ya bu da benim emmimin oğlu. (bakınız, mağarada yaşayan insanlar) Senin bu söylediğin zaten her devlet için geçerli olan bir şey. Ortada bir devlet, bir kabile, bir topluluk varsa onun temeli ailedir. Aileler sülale bilincine sahiptir.


    Ayrıntıya girmeyeceğim, merak eden araştırır, Osmanlıda eş cinsellik yok muydu? Osmanlıyı geçelim, dünyanın en büyük imparatorluğuna bakalım. Roma İmparatorluğunda eş cinsellik yok muydu? Şahsen tarihçi değilim ama tarihe ilgim var. Hiçbir tarihçiden hiçbir devlet için eş cinsellik çok yaygındı da onun yüzünden battılar diye bir şey duymadım. Batmayı bırak, batma nedenleri arasında eş cinsellik nedeni de duymadım.


    Korkun nedir anlayamadım. Ülkede üreme sorunu mu var? Eç cinselliğe insanlar yönelirse durumun daha kötüye gideceğinden mi endişelisin? Yada kötü örnekten mi? Büyük konuşmak gibi olmasın da bana muhtaç kimse olmazsa eş cinsel yaşamaktansa ölmeyi seçerim. Bu işin özenmesi, birilerine uyup aynı şeyi yapması gibi bir durum söz konusu olamaz. Uyanlar zaten içinde olan, duygularını bastırmış kişilerdir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 20 Temmuz 2023; 15:0:15 >




  • Napalım yani? Beklenti nedir?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi olmuş.

  • neymiş, anayasaymış!
    "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon'un Araklı ilçesinde konuşma yaptığı sırada yağan yağmura karşı gökkuşağı renkli şemsiyesine açan hacı amcaya müdahale edildi. Görüntülerde hacı amcanın müdahale sonrası şemsiyesini kapattığı görülüyor. "
    şimdi bu adam suçmu işlemiş?!
    ahhh ah!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan liseli arkadaş sanırım "LGBT destekçisi olursan Cool görünürsün" olayını biraz fazla abartmış. Soruşturma az. Hanımefendiye disiplin cezası verilip mezuniyeti ertelense güzel olurmuş.

  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
    Bu kişilere göre bu amca teröristten daha tehlikeli. O kafada yazıyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar küçük birşey bu kadar olay olmamalı. Ne olmuş yani gökkuşağı seklinde bir bayrak açtı diye.

  • Periah kullanıcısına yanıt

    biri lgbtq bayrağını açıyorsa eğer iki ihtimal vardır. birincisi akıllı biri değildir. ikincisi ise sapkın proje olarak nitelendirilebilecek bir konuda işbirlikciliğine soyunmuş, kadrolu örgüt elemanı veya olmaya aday biri demektir. amaç, dünya nüfusunu azaltmaktır. altın milyar teorisine dahil edilebilir bir konudur. kültür canavarı olarak adlandırılabilir. medeniyet dediğin tek dişi kalmış amerika sağ olsun. Usak Universitesi LGBT bayragi acan kiza resmi islem baslatti. Renkler cok korkuttu  çıkış tarihi, 1969 new york city. anormalliği kesin çünkü, lgbtq'nun tek başına kendisini hayatta devam ettirebilmesi mümkün değildir. en fazla bir insan ömrü boyunca var olur sonra da yok olur. yok olmadığına göre.. yok olmuyor ise demek ki; var olması için bir dayatma var demektir. çeşit çeşit put var sonuçta. kimi paraya tapar kimi başka bir şeye..





  • babus0606 B kullanıcısına yanıt

    Tribünde bağırma, üniversitede olmaz, törende gösterme, sokakta gösteri yapma... gösterinin amacı çok kişiye hitap etmek, sesini duyurabilmektir zaten.

    İnsan illa bir partiye biat etmek zorunda mı bir düşünceye sahip olmak için? Ya da herkes illa bir parti üzerinden mi var olmalı? Ben de şimdi bakınız diye örnek vermeyeyim istersen.

    Ortada şiddet yok, o kadar abartılacak bir gösteri yok. Bana artık bu refleksif tepkiler bıkkınlık veriyor.

    Bir de görmezden gelin, ne olacak yani.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 20 Temmuz 2023; 21:32:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt

    Bireyin yanlış olduğunu düşünüyorsan onu fikir sahasında özgür tartışma ortamında yenersin.


    Bu şekilde yasak , baskı yolu ile değil. Biz engizisyonmuyuz ?


    Fikir sahasında yenemeyip bu şekilde baskı ile sindirmeye kalkarsan zaten en başta kaybeden sensin demektir .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usak Universitesi LGBT bayragi acan kiza resmi islem baslatti. Renkler cok korkuttuYurttaş TVyoutube
    İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon'un Araklı ilçesinde konuşma yaptığı sırada yağan yağmura karşı gökkuşağı renkli şemsiyesine açan hacı amcaya müdahale edildi. Görüntülerde hacı amcanın müdahale sonrası şemsiyesini kapattığı görülüyor. BAĞIMSIZ YAYINLARIMIZIN DEVAMLILIĞI İÇİN BİZİ DESTEKLEYİN 👇 https://www.youtube.com/channel/UCYsOOzJ6OfvcdVqJlJKf-Aw/join #süleymansoylu #gökkuşağı #trabzon #içişleribakanı #hacıamca
    https://www.youtube.com/watch?v=fZw18ZmLrKY&feature=youtu.be

    @babus06 burdaki amaç nedir?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 21 Temmuz 2023; 9:59:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

    sizin manıtkla hastanede yapsın yada pazarda izin al eylmeni yap seni tutanmı var buradaki amaç tamamen kendini gösterme ünlü olma çabaları tıpkı ödül törnelerinde olduğu gibi ülkeye sıvamak olmamalı amaç. buradaki amaç sapkınlığı özendirme.Usak Universitesi LGBT bayragi acan kiza resmi islem baslatti. Renkler cok korkuttu 

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.