Açıklamada, öğrencinin LGBTİ bayrağı açması ‘provokasyon’ olarak değerlendirildi. Açıklamada, “Uşak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'nün 17.07.2023 tarihindeki mezuniyet töreni sırsında mezun öğrencilerden biri kıyafetinde gizlediği LGBT paçavrasını hiçbir yetkilinin izni ve bilgisi olmaksızın tören esnasında provakasyon amacıyla ani bir hamle ile açmıştır. Üniversitemiz yönetim birimlerinin bu şahsi eylemi tasvip etmesi ve desteklemesi imkansızdır. Söz konusu şahsi davranışla ilgili resmi işlemler başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi. Kiza modern ve bilime, ozgurluge onem veren refah ulkelere iltica hakkini altin tepside sunmuslar. Nerden bakarsan bak kral hareket. Kaynak ve haberin devami: Uşak Üniversitesi, mezuniyet töreninde LGBTİ bayrağı açan öğrenci hakkında inceleme başlattı https://www.cumhuriyet.com.tr/amp/egitim/usak-universitesi-mezuniyet-toreninde-lgbti-bayragi-acan-ogrenci-hakkinda-inceleme-baslatti-2100709< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Usak Universitesi LGBT bayragi acan kiza resmi islem baslatti. Renkler cok korkuttu

-
-
Her haltı provakasyon diyip susturuyorlar. Demokrasi yeğenim demokrasi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Millet ozgur ve refah ulkelere iltica edebilmek icin turlu turlu planlar yapiyor ama bu kiza altin tepside sunulmus. Umarim degerlendirir.
yeri orası değil eğitim kurumu orası.
gitsin bir partide yapsın o hareketleri bakınız chp hdp .
-
protestonun yada desteğin yeri mi olur?!
ayrıca, ortada bir suç yok!
yıldırma politikası bunlar!
aynısını,
boün deki, kabe figürlü lgbt bayrağı olayında
izmirdeki minareden ezan olayında
vs yaşadık!
adamları tutukluyorlar, 3-5 ay hayatı onlara zindan edip,
kimseye haber vermeden salıyorlar!
alın size 60sn lik video! şu zihniyeti ve onu destekleyenler, işallak ÖLEMEZ!
Yurttaş TVyoutube
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon'un Araklı ilçesinde konuşma yaptığı sırada yağan yağmura karşı gökkuşağı renkli şemsiyesine açan hacı amcaya müdahale edildi. Görüntülerde hacı amcanın müdahale sonrası şemsiyesini kapattığı görülüyor. BAĞIMSIZ YAYINLARIMIZIN DEVAMLILIĞI İÇİN BİZİ DESTEKLEYİN 👇 https://www.youtube.com/channel/UCYsOOzJ6OfvcdVqJlJKf-Aw/join #süleymansoylu #gökkuşağı #trabzon #içişleribakanı #hacıamcahttps://www.youtube.com/watch?v=fZw18ZmLrKY&feature=youtu.be
Her yastan insana ülke gündemine yazi yazmasina izin verirsen böyle oluyor
Lise ortamina döndü ülke gündemi 2 3 sene sonra olgunlasirlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eğitim kurumu orası boş işler yeri değil
Yanlış işler peşinde koşuyoruz. Kimsenin cinsel tercihi kimseyi ilgilendirmez git istediğini istediğin yerde yaşa ama bunu meşrulaştırmaya çalışmak, propaganda yapmak toplumun yapısını bozar. Bu tür hareketler yanlış ayrıca anayasaya göre suç teşkil etmektedir.
Üniversitenin mezuniyetinde bunu yapmak da bizim eğitim sistemimizin içinin ne kadar boşaldığını gösteriyor.
Anayasa'nın 41. maddesinde, 'Aile, Türk toplumunun temelidir ve eşler arasında eşitliğe dayanır' ilkesi vardır. Toplumda aile kavramını bozan her şey anayasal suçtur.
-
Kıza istediğini vermişler. Batı ülkelerine rahat iltica eder şimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 20 Temmuz 2023; 11:54:7 > -
"Toplumda aile kavramını bozan her şey anayasal suçtur."
Kendi çıkarımın değilse kaynak alabilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 20 Temmuz 2023; 11:49:39 > -
Dogru karar.Kuresel dayatmaların propagandasini yapmak isteyen lgbt free ülkelerde istedigi gibi yapabilir.O ülkelere de girecek vasfı da yok bunların böyle özenti bir şekilde yaşıyorlar
Doğru karar.
Şu çok korkuttu muhabbetlerine de gülüyorum.
-
Protestonun ve desteğin yeri tabi ki olur.
Doğru zamanda doğru yerde reaksiyon vermen gerekir.
Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan her vatandaş Anayasa uymak ZORUNDADIR.
Üniversitede bu tür propagandanın yapılması doğru değildir. Herkes o zaman kafasına göre biri takım bayrağı açar, biri pkk bayrağı açar, biri başka bayrak açar. İnsanların oraya ne için toplandığının dışına çıkılmış olur. Ne bayrağı açmak istiyorsan valilikten izin alırsın, sana yer gösterirler gider orada açar protesto veya destek verirsin, Buna kimse karışamaz, ama ben oraya mezuniyet için gelmişken sen böyle bir şey yapıp o günün anlamını değiştirirsen, uygun olmaz.
Özgürlük, başkasının özgürlük alanına girmeden istediğini düşünme ve davranma durumudur.
Özgürlük sonsuz sınırsızlık değildir. Her zaman her yerde her istediğimizi yapabilelim.
-
Anayasa 41. madde
-
Maddede "Toplumda aile kavramını bozan her şey anayasal suçtur." diye bir şey yazmıyor. Yani bu senin kendi çıkarımın olmakta.
-
Üniversiteler özgür olmalı. Üniversiteleri özgür olmayan bir ülke bilim üretemez. Osmanlının güçlü zamanlarında bilim insanları Avrupa'dan çok daha rahat, özgür bir ortamda bilim üretiyordu. Bu durum tersine dönmeye başlayınca Avrupa gelişmeye Osmanlı gerilemeye başladı. "Tüfek icat oldu, mertlik bozuldu" bu sözü Osmanlı askeri söylemiş. Sen kılıçla savaşmaya gidiyorsun, karşındaki Avrupalı teknolojisini geliştirmiş elinde ateşli silah var. Sen istediğin kader yiğit ol, istediğin kadar bileğin güçlü olsun. Herif seni uzaktan vurup öldürüyor.
Eş cinselliğe ben de karşıyım. Ama herif gelip bana sulanmadığı sürece ne yaparsa yapsın bana ne. Ben karşı olsam ne? Ben kimim? Dini yönden düşünürsek yine aynı. Rabbimiz karışmıyor. Hesabını öbür dünyaya bırakmış. Ben hangi sıfatla gidip birine karışacağım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 20 Temmuz 2023; 12:56:11 >
-
işte o bold yerde yazan yeri, uydurup!
boün de öğrencileri tutukladılar!
sonra ne oldu?! suçsuzlar
izmirde twit atan kızı tutukladılar!
sonra ne oldu?! suçsuzlar!
Keşke lise ortamı olsa. Bazı üyeler anaokulu seviyesinde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
taş yerinde ağırdır diğer türlü kendi reklamı oluyor. o bayrağı göstermekle eline ne geçti hangi taraf ne kazandı.??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 20 Temmuz 2023; 13:5:22 > -
Evet kimse başkasına karışamaz doğru ama toplumun yapısını bozup, kendinize sıra gelmesini beklemek yanlıştır.
Bu toplumun bir değeri ve kültürü vardır bunu yıkarsanız eğer sıra size gelir. O zaman sesinizi çıkaracak vakit bulamazsınız.
Aynı suriyeliler konusunda olduğu gibi. Zamanında milletin dur demesi gerekirken, 10 sene sonra bugün sonuçları ortaya çıkınca bazıları yeni rahatsız olmaya başladı. Çünkü ucu onlara da dokunmaya başladı.
Bir şeye itiraz etmek için sıranın bize gelmesini beklememeliyiz. Yanlışa yanlış demek gerekir.
Öteki taraftan kimsenin cinsel hayatı kimseyi ilgilendirmez ama kendi Özel hayatında. Toplum hayatında değil.
yeri orası değil eğitim kurumu orası. |
Kıza istediğini vermişler. Batı ülkelerine rahat iltica eder şimdi. |
Her haltı provakasyon diyip susturuyorlar. Demokrasi yeğenim demokrasi
![]() |
Bireyin yanlış olduğunu düşünüyorsan onu fikir sahasında özgür tartışma ortamında yenersin. Bu şekilde yasak , baskı yolu ile değil. Biz engizisyonmuyuz ? Fikir sahasında yenemeyip bu şekilde baskı ile sindirmeye kalkarsan zaten en başta kaybeden sensin demektir . |
Eğitim kurumu orası boş işler yeri değil |
Benzer içerikler
- 14 temmuz filmi
- kul hakkı ile ilgili ayetler
- arsa payı hariç inşaat maliyeti
- sözcü tv digiturk'te neden yok
- bir cafe aylık ne kadar kazanir
- e sim nedir
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- iphone servis yok hatası
- türkiye çip üretimi
- hbo max üyelik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X