Şimdi Ara

US PSN YE PAYPAL ILE PARA YÜKLEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
5.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pazarlık mı yapıyorsunuz amazon la anlamadım :P
  • yok ya ezio kafa yapıyo bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 7 Ocak 2014; 12:31:45 >
  • Amazon: The Price of PSN Plus is 49.99 $
    User: Hey Pls man, do smt for me man.
    Amazon: What do you mean?
    User: lets finish this up for 25$ man,
    Amazon: I do not have the authority to change the prices sir.
    User: Look that's all i got in mu purse, OK 5 more , and it is 30 $ , lets finish this!
    Amazon: Sir , the prices can not be changed from the listed ones
    User: Cmoooon maaann, i will buy many more things from amazon, i will be a good customer to you maaaaan Cmon Maaaaaaan
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

Amazon: The Price of PSN Plus is 49.99 $
    User: Hey Pls man, do smt for me man.
    Amazon: What do you mean?
    User: lets finish this up for 25$ man,
    Amazon: I do not have the authority to change the prices sir.
    User: Look that's all i got in mu purse, OK 5 more , and it is 30 $ , lets finish this!
    Amazon: Sir , the prices can not be changed from the listed ones
    User: Cmoooon maaann, i will buy many more things from amazon, i will be a good customer to you maaaaan Cmon Maaaaaaan

Aklıma direkt Cem Yılmaz geldi.. :)
  • fifa 14 ps4 oyununu 49 dolardan 30 dolara indirim yaptı bana amazon. live chattan konuşarak. toplamda kargo ile 120tl geldi. perşembe sipariş verdim cumartesi evdeydi :)) 2 günde amerikadan..
  • peki kardeş nasıl oldu ne dediniz onu da söyleyin de. yukarıdaki konuşma mı geçti aranızda, yoksa gerçerli bir argümanınız vardı da o yüzden mi indirim yaptılar. nedir yani=
  • Yok arkadaş alamadım bir türlü Amazon üzerinden PSN Kartı.
    iki account da patladı US adres verdim TR kart kullanıyorum tabi adamlar direk hesabı bloke ediyorlar.

Nedir bu işin yolu yordamı yahu??
  • Hangi aşamada bloke oluyor hesap?

ben öyle bişey yaşamadım ama, Satın al dedikten sonra Kod satışlarında anlık bir daha adres istiyor, o adrese amerika adresi bişey yazıyorum, kredi akrtı bilgilerini girdikten sonra PAT diye çekior parayı ve kod u email atıyor ve ekranda da gösteriyor kodu aynı zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 16 Ocak 2014; 15:31:52 >
  • Bende sallama adres ile başarılı olamamıştım sonra bu siteden adresi alıp girdim, halloldu. Sizde deneyin bence:
    http://www.realusaaddress.com/newusaaddress.php
  • Merhaba,

Arkadaşlar hesapları bloke ediyor şu an, bilemiyorum kredi kartı Tr olduğu için mi buna başladılar herkes böyle yaptığı için.
    Ancak forumdan bir arkadaş da aynı şekilde bloke olduğunu söyledi dün gece.
    Siz en son ne zaman aldınız psn kart amazon.com'dan?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: durk_la

En son 5 gün önce PS3 için dijital oyun kodu satın almıştım. Neden hesapları bloke ediyorlar kesin bir bilgim yok ama adresi girerken posta kodu ile eyalet uyuşmazsa veya kredi kartı internet alışverişlerine kapalıysa olabilir.
  • selamlar...
    beyler ya ne yaptı isem olması paypal kartla almayı denedim k.k ile almayı denedim denemediğim adres kalmadı 6 hesap açtım 6 sıda kitlendi bana bir el uzatın çıldıracan
    bi psn kod alamadım yaa nerede yanlış yapıyorum kayıt oluyorum kayıt olurken farklı bişey sormuyo hemen kayıt ediyor mail yolu ilede teyit istemiyor adres olarak her türlü denedim olmadı
    K.K tr adresi diyemi anlamadım
    bunu yapan arkadaşlar varsa bir zahmet bir yardımcı olsunlar yoksa kadıköyden 30-40 tl fazla vermek koyar
    bilen arkadaşlar mümkünse kendi kafalarından bir hesap açsın versinler
    inanın çok makbule geçer
    illa k.k üzerindeki isimle kullanıcı isminin aynımı olması gerekiyor yok öyle ise zaten daha alamam ismim herhalde kara listeye alınmıştır
    bu adam heralde taklacı diye

• adoreco kullanıcısına yanıt
    bir kaç mesaj yukarıda bi arkadaş bi web asdresi vermiş, Amerikan Adresi veriyor sana.
    oradan aldığın adres ile amerikan hesabı açacaksın, yoksa US PSN için kart alamazsın amazondan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

bir kaç mesaj yukarıda bi arkadaş bi web asdresi vermiş, Amerikan Adresi veriyor sana.
    oradan aldığın adres ile amerikan hesabı açacaksın, yoksa US PSN için kart alamazsın amazondan.

onuda denedim hocam olmuyor gene kilitledi hesabı kart ile alakalı herhalde artık
  • Biraz önce indirimden faydalanıp tomb raider alayım psn us hesabım ile paypal kullanarak dedim. Add walet 50$ seçtim, paypal sayfası açıldı, şifremi ve kullanıcı afımı girdim, "processing" yazdı, bir süre sonra "transaction unsuccessfull" hatası verdi. Psn walet:0$ gözüküyor. Fakat paypal benim karttan yaklaşık 112 tl çekmiş anlamadım???
    Bu durum ile akalalı bilgisinolan varmı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Vpn olsa da mı olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melburg

Vpn olsa da mı olmuyor.

Denemedim.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Denemek lazım aslında ama sonradanda risk olabilir.
  • amazondan maestro debit kartla birsey almak mumkun mu? ya da paypala tanimlayip almak?
  • Selam..

Arkadaslar bir sorum olacak ps4 aldim ama halen biraz yabancisiyim.
    Sorum olacak sizlere.

Ben fifa2014 ve Battlefield 4 oyunumu online oynamak istiyorum ve bunun icin oncelikle playstation plus a uyelik istiyor. 1 yillik uyelik almak istiyorum. Fakar kredi karti bilgilerimi girmek istemedigim icin bir baska alternatif yol gordum 12 haneli para kodu gibi birsey.

ilk sorum gittigidiyor sitesinde soyle birsey buldumhttp://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/psn-playstation-network-kart-usa-50-dolar-107557189

1 - Ben simdi bu sitedeki linkten psn network kart 50 dolarlik karti alsam olurmu ? Bu soruyu soruyorum cunku ben ps4 e baktigimda hesabim tl olarak gorunuyor ama sitede satisa sunulan kart ise dolar bazinda. Sonra sorun cikmasin ?

2 - Bu karti aldigimda plus a uye olabilirmiyim?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.