Şimdi Ara

US PSN YE PAYPAL ILE PARA YÜKLEME (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
5.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğim kadarıyla o kartı kullanmanız için psn us üyeliğiniz olması lazım (ayrıca o fiyat pahalı). Hiç kafanızı karıştırmadan 2 yol söyleyeyim:
    - PSN US üyeliği alıp Amazon yoluyla psn plus card yada money card alıp PSN plus'a kavuşun.
    - PSN TR üyeliği alıp son derece kolay bir şekilde PSN üzerinden plus aboneliği yapın (sanal kart yada paypal ile örneğin)
  • Kaydettigim videolari face gibi platformlarda paylasabiliyorum bir kac gun once denemek icin fade' de paylasmistim.

Simdi bu demektir ki psn a uyeyim diyebilirmiyiz ?
    Vallahi cok ozur dilerim isteyim suanda ve ps4 karsimda deyil bu plus ile ilk munasebetim olacak cahilligim icin kusura bakma.

Sanal kartim yok fakat bir paypal kullanicisiyim. Acikcasi ps4 uzerinden gaza gelip mp oyunlarin keyfini surmek istedigimde, benden kredi karti bilgilerini isteyince guvensizlik olustu cunku ps4 sistemi ile ne derece guvenli olacakti bu is pek icime sinmedi acikcasi.

Simdi psn tr web sitesine girerek mi paypal ile islemi tamamlayacagim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LogiaType -- 29 Nisan 2014; 9:51:28 >
  • Merhaba Hocam,

Paypaldan veya İninalden Psn üzerinden alışveriş yapmak çok zor ,Baya uğraşmanız gerekiyor farklı saatlerde tekrar tekrar deneyin.Benim bildiğim başka bir çözüm yolu yok
  • Belki konuyla ilgisi yok ama;

Bende EnPara card ile ps store dan alisveris yapmak istesem yapa bilirmiyim? Varmi deneyen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_91068558/f_//tm.htm#91072712 aynı sorunu ben de yaşadım hatta ben kartla almaya çalışıtığım için 50 $ lık bir kısım kartımda açık provizyonda gözüküyo halen.Dünde sony amerikayı aradım konuştuk.Sorun şundan kaynaklanıyo.Paypal hesabın ve PSN hesabın us ve kredi kartın us hesabı olmadığı için aynı bölgede olmadığından ödemeyi sony kabul etmiyor.Bunun yerine amazonda digital kod alarak psn e ekleyebilirsin.Çok daha iyi olur.50 $ ım da iade edilecek artık banka işlem yapıcak onun için bişeyi kalmadı.Bayağı dikkatsiz davranmıştım ben de durum ile ilgili.
  • Mesela ebay uzerinden surekli paypal ile alisveris yapiyorum..

Ps4 e girdigimde hersey turkce cikiyor oyun fiyatlari vs.. plus uyelik fiyatlarida TL olarak gorunmekte ps4 de.

1- Ben simdi web uzerinden siteye uye girisi yapsam ve almaya kalksam paypal ile sorun mu yasarim acikcasi ?
    2- Sorunsuz olarak nasil alis veris yapabilirim o zaman ?
  • Biraz once ps4 mimarisindeki degisiklik ile ilgili bir makale okudum.

Sony PS 4'ün tanıtımı sırasında, konsolun sahip olacağı hafızaya dair de bilgiler sundu: PS 4'de 8 GB GDDR5 RAM bulunacak. Bu inanılmaz derecede hızlı RAM normalde AMD ve Nvidia'nın ürettiği grafik kartlarında, GPU başına bir, iki ya da üç GB düşecek şekilde kullanılıyor. Oysa geleneksel PC'lerde, daha yavaş olan DDR3 standardı kullanılmaya devam ediyor. İşte PS 4 tam da bu noktada performans açısından PC'lere fark atabilir. Konsolun GPU'sunda ayrı bir grafik RAM'i bulunmayacak. CPU ve GPU hafızayı ortak kullanacak.

Acaba nasil bir performans sunacak bize cok merak uyandirdi acikcasi bende.
    Sanirim ya tam anlamiyla agiz tadindan yenmeyecek bir konsol olacak yada tam tersi de olabilir tabi ki.
    Umarim bu grafiklerle yola devam ederiz suan icin grafikler olsun performans olsun memnunum tabi insan daha fazlasinida beklemiyor degil. Tuketim Cilginligi kisacasi
    Insanin acligi bitmek bilmiyor galiba daha dune kadar ps3 ile buyuk bir zevkle oynarken bugun ps4 ile yola devam ediyorum. Belkide bu aclik bircok siteden okumus oldugum ps4 un zamanla oturacagi ve ps4 un nimetlerinin asil o zaman ortaya cikcagi ile ilgili makalelerdir.

Ozellikle Killzone gordukten sonra mest olmustum.

• Az önce ps4 battlefield 4 premium pack indirmek istedim ama bir türlü psn den satın alamıyorum. Sanal karta ücretide koydum ama kabul etmiyor. Yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: maildecept

Mesela ebay uzerinden surekli paypal ile alisveris yapiyorum..

Ps4 e girdigimde hersey turkce cikiyor oyun fiyatlari vs.. plus uyelik fiyatlarida TL olarak gorunmekte ps4 de.

1- Ben simdi web uzerinden siteye uye girisi yapsam ve almaya kalksam paypal ile sorun mu yasarim acikcasi ?
    2- Sorunsuz olarak nasil alis veris yapabilirim o zaman ?

PSN üyeliğiniz TR üyeliği olduğu için,

türk kredi kartınızı tanıtarak veya paypal (türk lirası hesabı varsa) ile alışveriş yapabilirsiniz.

• serhanuygur kullanıcısına yanıt
    Vallahi cok tesekkur ederim. Bu gece eve gider gitmez deneyecegim. Insallah aksama BF4 multi deyim ve tabiki fifa2014 :)
  • arkadaslar kafayi yiyecem ben
    tr hesabimda paypal cikmiyor ama usa hesabima girdim demin cıktı sebebi nedir bunu nasil cozucem bu işi
  • Değerli arkadaşlar . YAhu ne yapacaksınız TR de paypalı da komisyon faiz vereceksiniz . Direkt kredi kartı ile alışveriş yapın . Paypal Amerika için gerekli zorluklardan kredi kartı tanımadığından dolayı ha amazın vs.. den psn card almışsın Us için ha paypal . Ama Tr de paypala birde fazili komisyonlu para yedireceksiniz. bence akıl karı değil !
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionnn

arkadaslar kafayi yiyecem ben
    tr hesabimda paypal cikmiyor ama usa hesabima girdim demin cıktı sebebi nedir bunu nasil cozucem bu işi

TR PSN'de Paypal yok da o yüzden
  • Bu konuya artık bir açıklama getirim. Forumdaşlar bu paypal olayı sadece us psnye özel ve us psnden paypal kullansak bile kartta amerika adresi istediği için satın alınan işlem provizyona düşüyor ve sonra para geri iade ediliyor.Us psnden alışveriş yapmanın tek yolu ps card almak

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

sizce american hesaba mi plus alayim yoksa
    tr hesaba mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Bu konuya artık bir açıklama getirim. Forumdaşlar bu paypal olayı sadece us psnye özel ve us psnden paypal kullansak bile kartta amerika adresi istediği için satın alınan işlem provizyona düşüyor ve sonra para geri iade ediliyor.Us psnden alışveriş yapmanın tek yolu ps card almak

1.70 güncellemesi ile birlikte artık Avrupa ülkeleri de destekliyor fakat Türkiye yok.

Australia
    Austria
    Belgium
    Canada
    Denmark
    Finland
    France
    Germany*
    Greece
    Ireland
    Italy
    Kuwait
    Luxembourg
    Mexico
    Netherlands
    Norway
    Portugal
    Qatar
    Saudi Arabia
    Slovenia
    Spain
    Sweden
    Switzerland
    United Arab Emirates
    United Kingdom
    United States

http://faq.en.playstation.com/app/answers/detail/a_id/6943

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Bunu bilmiyordum hocam peki siz denedinizmi ? Uk psnde falan türk kartları yine geçmez sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Bunu bilmiyordum hocam peki siz denedinizmi ? Uk psnde falan türk kartları yine geçmez sanırım

Denemedim hocam.

Bu arada daha bugun ogrendim ben de. Bugun hizmete girmis olabilir.

https://twitter.com/playstationeu/status/464785893581389824

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sayende yeni birşey daha öğrenmiş oldum İyi geceler...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

sizce american hesaba mi plus alayim yoksa
    tr hesaba mi

bence TR hesaptan alışveriş yapmak daha kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Mayıs 2014; 1:38:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.