Binbaşı
27 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 78 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selamlar...
Beyler makineyi açtığımda Playstationdan gelen mesaj aynen bu 10$ For you welcome to the best place to play
sizlerede böyle bir mesaj geldimi mesaj ierisinde kod var 10$ gerçektende hesaba yüklendi
hesap amerika hesabı
hoşgeldin felan diyor ama hesabım 4 senedir var
Cümleten Selamlar...
Arkadaşlar ps4 ü ilk çıktığında gece satışından almıştım
ve aldıktan 1 sene sonra felan (2015 in başları) Dualshock4 ün dokunmatiği bozuldu
Sony servise verdim ve beni 6 ay oyaladılar ha bugün ha yarın ve 6 ayın sonunda DS4 ün değişimini yapıp verdiler
lakin ben bu oyalamanın 2. 3. ayında tüketici mahkemesine verdim ve şimdi karar çıkmış çalışan ps4 ümün değişimini yapmak istiyorlar
enteresan durum ise ben tüketici mahkemesine ps4 ün faturasını verdiğim için ps4 ün değişimini yapılacak diyorlar kendilerinede bu durumu anlattım benim ps4 den bir şikayetim yok ds4 ile alakalı idi dedim ama bize karar böyle geldiği için bu şekilde yapmamız gerekli dediler kıssadan hisse durum bu
olumlu tarafı ps4 yenilenecek Fan sesinden dolayı geçen 2 gün önce içini açtım temizledim makine rahatladı ama 3 vida fazla geldi
olumsuz olan yanı ise ben oyunları dijital aldığım için tüm oyunlar HDD de ve nasıl yaparım bilemedim
baktım ortalama 300-400gb veri var ve yedekleme yapılabiliniyormu bilmiyorum sadece oynadığım oyunları indirsem bile bu AKK yüzünden buda sıkıntı
siz ne dersiniz beyler...
Selamlar...
Arkadaşlar durum şu
TARİHE DİKKAT
28.10.2014 Tarihinde Beşiktaş Sony Mekel Elektroniğe dualshock4 cihazımın dokunmatiği arızalı olduğu için bu dediğim servise verdim
ve servisden bana dedikleri 1 hafta içinde tamiri olur
neyse 10 gün geçti ve değişim olacağını söylediler ve konuyla sony nin merkez biriminin ilgilendiğini söylediler buraya kadar herşey normal
ve kısaca o gün bu gündür sony merkezi 4447669 numaralı telefonu arıyorum bana dedikleri tek şey şu anda tedarik edilemediği depodan çıkış yapılamadığı vs vs oyalayıp durmaları beni artık bezdirdi
sırf garantisi olsun diye TR den al bir okadarda fazladan para ver yaşadığım rezillik
kısacası paramızla rezil olduk
yazıklar olsun bu kadarda olmaz ve hala utanmadan arayıp kusura kalmayın biraz daha bekletecez sizleri demeleri dalga geçer gibi
tam 83 gün oldu arkadaşlar
yorumu sizlere bırakıyorum
Hayırlı akşamlar...
Selamlar...
Arkadaşlar durum şu
mevcut ds4 kolu servise verdim ve 1 aydır oyalıyorlar değişim yapılacak depoda yok beklemeniz gerekiyor diye tam 1 aydır oyalıyorlar defalarca aradım bir sonuç yok
şikayet var a yazdım geri dönüş yapıldı lakin bir sonuç yok
sony TR yi sony in hangi merkez birimine şikayet edebilirim?
Şimdiden Teşekkürler...
Selamlar...
Merhaba forumdaslar sizlerin engin bilgilerinden faydalanma ihtiyaci duydum yardimlariniz icin simdiden Tesekkurederim.
Benim sorum su yeni bir ise basladim ve isim geregi adreslere aracla paket dagitimi yapmak istanbul icinde
Bana sorun cikarmadan aksamadan calisacak bir navigasyon cihazi lazim
Ozellikle belirteyim ekrani buyuk dokunmatigi sinir etmeyen
Trafik bilgisi ozelligine sahip peeformansi yuksek bir navigasyon cihazi ariyorum
Tabi illada navigasyon olmasi sart degil onerebileceginiz bir tablet de isini gorur diyorsaniz degerlendirebilirim
Ozellikle tekrardan belirteyim performans cok onemli beni
adres girerken cok ugrastirmayacak ekrani olabildigince buyuk bir cihaz ariyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Tekrar Tesekkur ederim
Hayirli gunler...
Selamlar...
Evet arkadaşlar
başlıktada dediğim gibi ilk isteyen arkadaşa COD GHOSTS GOLD EDITION steam hesabını hediye edeceğim ama lütfen satmak için alınmasın oynamak isteyen alsın almak isteyipte alamayan arkadaş alsın
benim hiç işime yaramayacak çünki
isteyen pmden irtibata geçebilir
hayırlı forumlar...
beyler kardeşimin cihazıda benimkide psn e girmiyor bakım mı var gene daha 2 gün önce bakımda idi
sunucuya bağlanılamıyor diye bir mesaj veriyo
internet testindede psn başarısız diyor
hiç bişey anlamadım bu işten
Selamlar...
forum ahalisi eşim tutturdu tablet diye illa alacaksın bizde mecbur girdik araştırmaya hiç anlamam tabletten pc olsa sıkıntı yokta evvel ALLAH
tablet ilgi alanıma girmediği için sizlere sorayım dedim
cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
bu arada farklı bir öneriniz olursa mutlaka belirtin
gelelim konuya
bildiğim ve gördüğüm kadarı ile apple bu işte en iyisi tabi benim görüşüm
benim aradığım en baştaki özellik stabilite düzgün ve sorunsuz takılmadan çalışması
hafıza çokta önemli değil genelde internet yoğunlukta kullanılacak
ekran boyutu 9,7" çok makul bir boyut bizim için mini cihazları düşünmüyoruz
fiyat aralığı 500-800 max düşünüyorum
benim araştırdığım birkaç ürün var
bir bakarsanız sevinirim

1. ürün bu genel özellikleri ipad2 wi-fi 16gb 2.el 550 tl 1 yıl daha garantisi var 100 tl lik kılfda hediye imiş
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-sifir-gibi-sorunsuz-ve-ciziksiz-ipad-2-16-gb-wi-fi-154765862/detay

2. ürün ise ipad2 wi-fi 16gb sıfır 700-750 tl 2 yıl bilkom garantili
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-bilkom-garantili-sifir-ipad-2-wi-fi-16gb-siyah-154632467/detay

3. ürün ise ipad3 wifi+4g 16gb 2.el 775 tl
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-cok-temiz-kutulu-plusgarantili-ipad-3.nesil-wi-fi-plus4g-152096055/detay

4. ürün ise ipad4 wi-fi 16gb 2.el garantisi devam ediyormuş ve kaskolu ve 70 tl lik kılıf varmış
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-ipad-4-retina-ekran-16gb-wifi-kaskolu-ve-garantili-152581622/detay

bunlar benim gördüklerim ve beğendiklerim
bunlarla alakalı yada bunlar dışında bilmem gereken bir şey varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
ve tabii bunlara bu paralar verilmez git şunu al dersenizde gene tavsiye etmekten çekinmeyin
ilgi alaka için şimdiden teşekkürler
selamlar...
07,02,2014 tarihinde Balıkesir (Akçay-Altınoluk) e Satılan bir evin Kalan eşyalarını İstanbula getirmek üzere almaya gideceğiz kardeşimle
Balıkesir e gidişte araç boş olacağı için eğer gidecek taşınacak eşyanız var ise pm den görüşebiliriz
hayırlı günler...
Selamlar...

kısaca özellikleri:

40" 101 cm ekran
dahili wifi
dahili hd uydu alıcı
smart
3d
dual play
2d den 3d
800 hz
yanında philips skypee kamera kutuda geliyor (harici)
güzel bir özelliğide standı yani ayağı duvar askı aparatı olarak kullanıla biliyor
3 xl amlight
klavyeli akıllı kumanda
şu an aklıma gelen bunlar...

http://www.p4c.philips.com/files/4/40pfl8007k_12/40pfl8007k_12_pss_tur.pdf

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-40pfl8007k-40-800hz-wi-fi-uydu-alicili-smart-3d-led-tv-2-adet-3d-aktif-gozluk-1-adet-kamera-hediyeli/productDetails.aspx?productId=evph40pfl8007k&categoryId=163192&SKU=EVPH40PFL8007K&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3devph40pfl8007k%26fh_lister_pos%3d2%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253d8007%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

yorumlarınızı bekliyorum
şimdiden teşekkürler...
Hakkında
Meslek: serbest (rahat):D
İlgi Alanları: bilgisayar,teknoloji
Forum İmzası:
psnTR:TR_AST_TR____________psnUS:kar-TR
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Otomobil
Fiat
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Vodafone
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PS4
Takım
Fenerbahçe
TV
Philips
Klima
Klima
Ses Sistemi
Logitech
Notebook
Acer
GPS, Navigasyon
Tomtom
PSN ID
kar-TR
Motosiklet
Suzuki
Dünyadan Futbol
FC Barcelona
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.476
İkinci El Bölümü Mesajları: 49
Konularının görüntülenme sayısı: 6.981 (Bu ay: 318)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 106 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.