Şimdi Ara

US PSN YE PAYPAL ILE PARA YÜKLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
1
Favori
5.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya kafayı yiyecem bu PSN ne illet bişey ya.

Amerikan hesabıma, PAYPAL üzerinden para yükleyeceğim, Hata alıyorum, NEDEN?

TL - $ Dönüşüm yapılıp ödemeyi kabul etmiyormuş PSN, hata veriyor bi türlü para çekmiyor paypaldan.

PAYPAL HESABIMA AMERIKAN DOLARI KOYUYORUM, hesapda para var yani kredi kartıma ihtiyacı yok paypalın ödeme yapması için.

Yine Ödeme yapamıyorum!! Neden??? Nedenini bilmediğim bir nedenden, hesabımdaki parayı kullanmıyor Paypal ödemeyi yaparken. Yine Kredim kardımdan çekmeye çalışıyor!

Beyler bu işin içinden nasıl çıkabilirim yardımcı olabilecek birileri var mı? Kafayı yicem ya...

• amazondan kod al
  • Paypal hesabınız tr hesabı mı hocam belki ondan kaynaklanıyordur. Paypal Kart çıkıyor hocam ondan sipariş verirsiniz. O kart ile yaparsınız alışverişi tıpkı ininal kart gibi ön ödemeli olacak ve paypal bakiyesi ile birleştirebileceksiniz.
  • dostum, hsabım Amerikan hesabı. US PSN den oyun almak için kullanacağım, ama dediğim gibi nedense yükleyemiyorum.

Kredi kartı zaten olmuyor, Çunku kredi kartındaki adres turkiye.
    Paypal böyle patladı.

Geriye Kart almak kalıyor sadece.

Amazon dan aldığımız kartı direkt kullanabiliyor muyuz?? yoksa adresimize paket içinde Kart mı gönderiyorlar?
  • Paypal hesabının adresi Türkiye olduğu için US PSN kabul etmiyor. Böyle garip bir sistem var. Paypal'dan Amerikan adresli hesap almak istediğinizde de Paypal ip'den Türkiye'den bağlandığını görüp ülke olarak US seçtirmiyor. Ben de defalarca denedim bir türlü olmuyor. US hesaba para yüklemek için tek çare PSN card. Amazon.com dan komisyonsuz gift kart alıp çözebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

dostum, hsabım Amerikan hesabı. US PSN den oyun almak için kullanacağım, ama dediğim gibi nedense yükleyemiyorum.

Kredi kartı zaten olmuyor, Çunku kredi kartındaki adres turkiye.
    Paypal böyle patladı.

Geriye Kart almak kalıyor sadece.

Amazon dan aldığımız kartı direkt kullanabiliyor muyuz?? yoksa adresimize paket içinde Kart mı gönderiyorlar?

Direk dijital kod olarak gönderiliyor
  • Adres uyuşmadığı için US PSN'den paypal ile alışveriş yapamazsın. Amazon'dan komisyon ödemeden PSN kartı veya direkt olarak oyun kodu(PC'deki cd-key gibi) alıp bu şekilde alışveriş yapabilirsin (Amerikan adresi kullanman lazım). Kartı posta ile göndermiyorlar ödemeyi yaptıktan sonra sistem 12 haneli bir kod veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    US PSN UCUZ HESAPLAR
    7 yıl önce açıldı
    eBay'den PSN kartı almak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar, sağolun AMAZON ile işi çözdüm. ben direkt kod verdiğini bilmiyordum. sayenizde öğrenmiş oldum. Teşekkürler hepinize.

Paypal a koydugum 70 $ da bana girmiş oldu :D yükleme sırasında kur değişimidnen vs 10 TL gibi geçirdi. :D
  • bi de şuna dikkat et. amazon bazen indirime giriyor. bazı oyunlar mesela. nba 2k14 55 dolar şu anda amazonda. dijital indirme kodu olarak yani. psn de ise 60 dolar. direkt amazondan indirme kodu alırsın psn e para yükleme yerine. hatta nba 2k14 bi ara 40 dolardı kampanyada amazonda.
  • Waow.

Çok iyi ya. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Amazon u bu konuda takip edeceim :)
    Black Friday da 1 senelik PSN PLUS u 25$ a satmışlar.

fifayı indirdim bu arada amazon kartları ile 60 $ lık kart aldım :) tekrar teşekkürler
  • fifa mesela kutulu olarak amazon.com da 48 dollar ama digital kodu yok, digital koduda 48 dolar olsa hemen bir tane kapacagim. amazon a sorsam acaba digital kod olarak 48 dolara satarlar mi ?
  • Bu PSN e para ekleyememe belasy beni de vurdu. Debit kart, sanal kart, kredi karty ne denediysem beceremedim. Ki yurtdy?y aly?veri?lerimde normalde hepsini kullanabiliyorum bunlaryn.

Tam Paypal my yapsam derken bu konuyu gördüm ve o da patlamy? oldu.

Amazon olayyny yanly? anlamy? olmamak için soruyorum. ?imdi alttaki 50$ lyk Gift Card y alycaz. Ödemeyi yaptyktan sonra direk olarak code e-mail adresimize mi gelecek? Biz de onu redeem code kysmyna giricez sanyrym. Bu ?ekilde midir?
  • charnel kullanıcısına yanıt
    aynen. mailine de gönderiyolar ama ona bile gerek yok. satın aldığın sayfada çıkıyor direkt kod.
  • quote:

Arkadaşlar, sağolun AMAZON ile işi çözdüm. ben direkt kod verdiğini bilmiyordum. sayenizde öğrenmiş oldum. Teşekkürler hepinize.

Paypal a koydugum 70 $ da bana girmiş oldu :D yükleme sırasında kur değişimidnen vs 10 TL gibi geçirdi. :D

Hocam amazondan psn card kodu alırken sıkıntı çektiğiniz birşey oldu mu?

Kredi kartınızı kabul etmeme veya amazona üye olurken amerika adresi girme gibi sıkıntınız oldu mu acaba?

Yoksa direk sorunsuz halledebildiniz mi?

Us psn e geçmeyi düşünüyorum bu konu benim için önemli, o nedenle soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares88

quote:

Arkadaşlar, sağolun AMAZON ile işi çözdüm. ben direkt kod verdiğini bilmiyordum. sayenizde öğrenmiş oldum. Teşekkürler hepinize.

Hocam amazondan psn card kodu alırken sıkıntı çektiğiniz birşey oldu mu?

Kredi kartınızı kabul etmeme veya amazona üye olurken amerika adresi girme gibi sıkıntınız oldu mu acaba?

Yoksa direk sorunsuz halledebildiniz mi?

Us psn e geçmeyi düşünüyorum bu konu benim için önemli, o nedenle soruyorum.

Dostum şöyle söyliyim,

Türk PSN si açmışsım, oradaki fiyatları görünce, Amazon dan kart alıp , yükleyip oyun almak çok daha mantıklı ve kolay geldi.

Amazon'dan alışveriş yapmak çocuk oyuncağı. çat çat iki dakika da kodunu alıyorsun PSN Kartın, ister playstation dan ister Web sayfasından psn nin, Redeem Code unu girip, HOP saniyesinde paranı hesabına koyuyorsun..

oyun da aldım PSn plus da aldım amazondan. 5 dk da.

sonuçta amazon kredi kartı da seçmiyor, istediğin şekilde ödüyorsun.

HAA bir konu var sadece, amazon da alışverişi yaparken sana adres soruyor, PSN kartı sadece amerika ve canadaya satıldığı için , bir amerikan adresi girmen gerekyor, herhangi bir adres girsen olur hiç sıkıntı değil, PSN gibi Kredi kartın ile aynı adres olması vs gerekmiyor.

ödemeyi yapar yapmaz hem email olarak geliyor hem de sayfada CODE çıkıyor, bitti gitti

• serhanuygur kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam cevabınız için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

fifa mesela kutulu olarak amazon.com da 48 dollar ama digital kodu yok, digital koduda 48 dolar olsa hemen bir tane kapacagim. amazon a sorsam acaba digital kod olarak 48 dolara satarlar mi ?

Bana 38 $ a biraktilar live chatten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio

quote:

fifa mesela kutulu olarak amazon.com da 48 dollar ama digital kodu yok, digital koduda 48 dolar olsa hemen bir tane kapacagim. amazon a sorsam acaba digital kod olarak 48 dolara satarlar mi ?

digital kod olarak mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ezio

quote:

digital kod olarak mi ?

Kutulu , Live Chat çok samimi bence dene belki verirler digital

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • digital kod olarak chat servisleri yok, email yolladim bakalim belki banada bir iyilik yaparlar. Tek takildigim yer sitesinde fifa 14 de ps4 icin daha digital kod olarak satilmamasi, belki o nedenle olmaz diyebilirler. kardeslik ile aldigim icin digital satin almam lazim.

not: su anda digital kod olarak yokmus bekleyin diyorlar. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 6 Ocak 2014; 21:40:38 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.