Şimdi Ara

us polodan tişört almaya gittim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi magaza arıyodum us polonun önünden geçtim bi gireyim dedim içeri girer girmez 4 kız 1 erkekden olusan ekip kapıda karsıladı galiba magazaya hiç müşteri gelmiyo benimle bi ilgileniyolar bi ilgileniyolar sonra kızın birine tişörtler ne tarafda dedim buyurun beyfendi bu tarafdan dedi hmm şey ben kendim bakarım dedim peki dedi ama gene başımda bekledi o tişörtü bana kakalıycak illa neyse bi tişört begendim fiyatına baktım 89 lira aboo bu neymiş dedim başka bi tane baktım 79 lira şimdi hiç almadan cıksam rezil olcam aklıma dahiane bi fikir geldi ben pahalı tişörtleri alıp soyunma kabinine girdim içerde bi iki dakika bekledim sonra gittim tişörtleri yerine koyup hoşuma gitmedi deyip cıktım

• akilli bidik seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • havalar yarından itibaren ısınacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

bi magaza arıyodum us polonun önünden geçtim bi gireyim dedim içeri girer girmez 4 kız 1 erkekden olusan ekip kapıda karsıladı galiba magazaya hiç müşteri gelmiyo benimle bi ilgileniyolar bi ilgileniyolar sonra kızın birine tişörtler ne tarafda dedim buyurun beyfendi bu tarafdan dedi hmm şey ben kendim bakarım dedim peki dedi ama gene başımda bekledi o tişörtü bana kakalıycak illa neyse bi tişört begendim fiyatına baktım 89 lira aboo bu neymiş dedim başka bi tane baktım 79 lira şimdi hiç almadan cıksam rezil olcam aklıma dahiane bi fikir geldi ben pahalı tişörtleri alıp soyunma kabinine girdim içerde bi iki dakika bekledim sonra gittim tişörtleri yerine koyup hoşuma gitmedi deyip cıktım

• Galaxy S4'ün fiyatı ne olur acaba ?
  • o degilde havada çok sogudu la
  • Polo giymek nedir. Herkesin üstünde var. Kış geldiği zaman internette 20 liraya iniyor. Zamanında 2 tane almıştım şimdi pijama niyetine giyiniyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bershka'dan Mont Aldım Nasıl ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Niye yaptin la bole bisey

• ps4 mü xbox 720 mi beyler.
  • Nickinden ve konunun içeriğinden hayatta kimsenin seni adam yerine koymadığını yani iplenmediğini anlıyorum.Poloya girince de insanlar seni adam sanmıştır,normal bi insana nasıl hitap ediyorlarsa sana da öyle muamele etmişlerdir.Neyse olur öyle arada,foruma yazmaya devam...
  • adamlar gerçekten çaresiz durumdalarmış demek ki

• quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

ps4 mü xbox 720 mi beyler.

ps5 i bekle derim
  • oha galatasaray real madridle eşleşmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

ps4 mü xbox 720 mi beyler.

atari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mağara Kaçağı

oha galatasaray real madridle eşleşmiş

us polodan tişört almaya gittim
  • dükkandakiler seni neden ipledi onu anlamadım bir tek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Galaxy S4'ün fiyatı ne olur acaba ?

2000 altında olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

Polo giymek nedir. Herkesin üstünde var. Kış geldiği zaman internette 20 liraya iniyor. Zamanında 2 tane almıştım şimdi pijama niyetine giyiniyorum.

ok

• Kimler s4 alacak?
  • özet:Adam ilk defa iplenmiş onu anlatıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.