Şimdi Ara

us polo, lacoste, abercrombie tshirtleri kaç para? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

120 liraya bir t-shirt alınır mı ya

10 tane atlet gibi LCW alacağına 1 tane Lacoste al yıllarca giy. Hem rahat, hem şık.

Aldığın hafta "vayyy zengin bu" derler, yıllarca aynı tişörtü giyince de "fakir lan bu" derler panpa.
  • Ben 29liraya süpersonik bir sweet aldım. İndirim zamanını bekleyecen kardeş. Mesela ilk bahar yaz aylarında kış ürünleri alıcaksın süper ucuzluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha644

quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Orijinalden alıntı: taha644

100 liraya 3 tane yakali tshirt, 40 lirayada kot aldim polo dan

ciddi misin? nerden aldın acaba? bu polo beklediğimden uygun çıktı. sanırım kalitesi fazla iyi değil ama adı var... yanlış mıyım?

bayrampasa carrefour a gitmistik ailemle, yanina forum istanbul acildigi icin artik kimse gitmiyor oraya, magzalara bakarken bi polo ya bakiyim dedim, indirim yapmislar, bnde tam kiyafet almayi dusunuyordm aldim, daha 3-4 gun olmadi alali, yolunuz duserse ugrayin derim ;)

polo kaliteli ama lacoste kadar da degil, gecen sene amerikadaydim, indirimden 7 dolara yakali polo aldigimi hatirliyorum, 15 dolardan falan tommy hilfiger, polo tshirtleri aldim kendime, hala giyiyorm

amerikada ztn giyim cok ucuzdur yani normal o fiyatlar

• İngiltere'de giyim ucuz mu? Meraktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

quote:

10 tane atlet gibi LCW alacağına 1 tane Lacoste al yıllarca giy. Hem rahat, hem şık.

o değil de ben pek lacoste olanı giymiyorum.ankarada bütün apaçilerde maltepe collection lacoste dolu

İzmir'de pek yok Allah'tan Varsa da ben görmüyorum

quote:

Orijinalden alıntı: mayonezlitonbaligi

quote:

quote:

Aldığın hafta "vayyy zengin bu" derler, yıllarca aynı tişörtü giyince de "fakir lan bu" derler panpa.

Kanka sen de paso aynı şeyi giymicen demi

quote:

Orijinalden alıntı: MetalikA

İngiltere'de giyim ucuz mu? Meraktan.

Valla hatırladığıma göre pek ucuz değildi hatırladığıma göre. 2.5 ile çarpacaksın zaten gördüğünü. Zorunlu olarak pahalı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley-Davidson -- 24 Nisan 2011; 21:14:29 >

• polo yaka alıcaksanız illede abercrombie alın girin internet sitesinden sipariş verin.Çevrenizde arkadaşlarınızla anlaşıp çok mal sipariş edip kargoyu paylaşabilirsiniz.aberde 70 civarı felandı polo yaka tshrt.Normal yaka alıcaksanız levis'deki modeller hoşuma gidiyor benim arka kesimi felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.

120 tl verip apaçi damgası yemek..

bende buna hasta oldum

us polo, lacoste, abercrombie tshirtleri kaç para?

american eagle,35$

bende bu poloyu beğenmiştim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.