Şimdi Ara

Ürün iadesi söz konusu, geri alırlar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen gün TeknoSA'dan kredi kartına taksitle bir adet televizyon aldım da, kutusu poşetleri herşeyi yerinde, sadece bir poşetin bandı pek bi yapışkanmış, açarken yırtıldı onun dışında televizyonda bi sıkıntı çizik falan yok. Kutuyu açtık yani.

İstğim ürünü iade edip yerine iki tane 22 yada 23 inç LCD almak. Para karşılığı değil, ürün karşılığında iade etmek istiyorum yani. Fatura matura herşey elimde, parçalar da tam ve sağlam durumdalar. Sıkıntı kutunun açık ve vidaları barındıran poşetin delik olması. Ayağın jelatini falan da çıkmamış yani.

Nedir alma durumları, sizce şansım var mı?

Teşekkür ederim şimdiden, iyi forumlar.

Cevizli Sucuk

• Bence alırlar, eğer kullanmadıysan alırlar, geçen hafta elektrik süpürgesi aldık koçtaştan, hiç çalıştırmadık, sadece kutuyu açtık baktık, sonra bantladım geri götürdüm, hiç sormadan aldılar, ama teknosa nın tutumu ne olur bilmiyorum, internetten alınan ürünleri 1 hafta içinde koşulsuz alıyorlar ama mağazadan alınan ürün için yasal hak var mı bilemiyorum,-

kolay gelsin...
  • ben gold dan ama diğer gold bizim bildiğimiz değil 1 adet ram aldım üzerindeki acma etikeri yırtıldı diye değişim yapmadı insallah seninkini değişim yaparlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.