Şimdi Ara

Url kısaltma scripti buldumama admin panelinde hata veriyor.Yardımcı olun lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın Aleyküm. Kafayı yemek üzereyim on numara script buldum istediğim şekilde istediğim gibi ama admin paneli hatası veriyor. /admin şeklinde giriyorum login kısmı var ama kullanıcı adı ve şifreyi yazdığımda Url kısaltma scripti buldumama admin panelinde hata veriyor.Yardımcı olun lütfen. Resimdede gördüğünüz gibi şuanda hesapta üye girişi yapılı.Üye girişi yapılı olduğun'da /admin şeklinde girince böyle oluyor. Ama çerezleri temizliyim üye girişinden çıkmış olsun "Login" paneli geliyor.

Size ben .rar linkini veriyim yasak mı değil mi onu da bilmiyorum ama maksat hatası varsa bilgili arkadaşlar baksın ve bilgilendirsiz bi zahmet beni...
    http://s7.dosya.tc/server4/1vgpsj/URL_Shortener_with_Ads__v1.8.6_.rar.html <- BUYRUN LİNK BU.

Not: Konuyu nereye açacağımı bilemedim affola. Taşırsınız burası yeri değilse.

Teşekkürler şimdiden...

• Hala yardımlarınızı bekliyorum ...
  • Verdiğin scripti kurarken hata verdi. Kurulmadı. Ben de manuel kurulum yaptım. Biraz zorluk çıkardı ama çalıştırmayı başardım. Bende senin dediğin gibi bir hata yok.

Sen kurulumu nasıl yaptın? Bu hata, sonradan mı ortaya çıktı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.