Şimdi Ara

Urfa' da Devrilen Kamyonu Yağmalayanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
5.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkenin hamuru bu.99 depremini buradaki çoğu üye yaşları ufak olduğu için yaşamamıştır.Yaşananları anlatsak kimsenin midesi zihni kaldırmaz.

• L.Croft kullanıcısına yanıt

Kıbrıs'ı kafasına iple sarmış görmüyor musun  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark matter D kullanıcısına yanıt

Doğudan yağma yapmaya gelenler vardı. Deprem alanına...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu araplardan ve sevicilerinden kurtulamadk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tır istanbulun ankaranın izmirin göbeginde’de devrilse yine yagmalanır …

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arapları bende zerre sevmem ama

Biz kendi içimizde insanlığımızı, hoş görümüzü, sevgi ve saygımızı kaybetmişsek bunun araplarla ne alakası var.

• Periah kullanıcısına yanıt

Hatta Valilikler bunlar için vur emri çıkarmıştı, tamamen gerçektir.  

1939 Erzincan depreminde Erzincan cezaevindeki mahkumlara depremzedelere yardım etsinler diye geçici olarak izin verilmiş ve işlerini bitiren mahkumlardan hiç firar eden olmamış hepsi cezaevine geri dönmüş, bu da gerçek bir yaşanmış olaydır, nerden nereye. İnsan kalitesi nasıl da değişmiş

1999 da kamyonlara doluşup depremzedelere yardım görünümü altında sürüler halinde çevre illerden yağmamaya gelindiği de bir gerçektir maalesef.

Bu da faydalı olabilir :

https://eksisozluk.com/17-agustos-1999-depremindeki-yagmacilara-vur-emri--6723246?p=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 26 Nisan 2022; 19:11:0 >

• Anadolu insanı, yurdum insanı dersin ya, hepsi yalan, hepsi varsa bile geçmişte kaldı.

• Hem de Ramazan günü sorsan orada olanların hepsi Müslümandır.

Biz bu olayı 1999 depreminde Gölcükte, Avcılarda gördük Anadolunun çeşitli yerlerinden otobüslerle yağmaya gelenleri, ölülerin kolu kesip bilezik çalanları.

Biz bu olayı 2009 da İstanbul'un göbeğinde Basın Express te gördük, Sel de insanlar ölürken dükkanların yağmalanmasını. O tarihte arap suri vs yoktu böyle, hepsi bizimkilerdi.

2013 Bira kamyonu yağmalanması

2017 Hal kamyonu yağmalanması

Aklıma ilk gelenler...

Karakterli insan eğitmek çok zordur önce anne babadan aileden başlanması gerekir.

• Peki erzincanlıllar askeri neden sevmez.. madem konu açıldı onuda söyle.. mesela benim acemi birligim erzincandı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deniz006 kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum, biliyorsan sen anlat biz de bilgilenelim

• yahu sağlıklı bişey olsa bari ! vidanjör devrilse onu da yağmalayabilirler içinde altın olduğunu bilseler  

• Yahu biz yeni Osmanlı olmamış mıydık?Dünya'ya ayar vermiyor muydu?Almanlar,Fransızlar,İngilizler Türkiye'de yaşamak için birbirlerini ezmiyorlar mıydı?Bizleri kıskanmıyorlar mıydı?

Yok yok bu görüntüler kesin İnönü ve CEHAPE dönemine aittir.Dünya'yı titrettiğimiz dönemde bu görüntülerin olması imkansız.

• deniz006 kullanıcısına yanıt

evet ama yine ortadoğu zihniyetinde olanlar tarafından...

• hocam bunlar zaten kazadan dolayı zarar görmüş ürünler değil mi ?

Firma bunları %90 normal fiyattan satamayacak ya imha edecek ya da el altından düşük fiyatta n satacaklar.

imha yerine şöförü kurtardıktan sonra dağılan malların yağmalanması %100 hırsızlık değil bence

• Urfa normal.

• Bunu burada çok önceden kimi mesajımda yazdım, eskiden 99'da yaşanan depremde bir sürü enkaz altında cesetlerin kollarını, parmaklarını keserek

yüzükleri, bilezikleri çaldılar. Şimdi olası bir İstanbul depreminde kimse kimseyi tutamaz, Suriyeli yada yerli hırsızlarımız bir yağmalamaya başladımı

kimin önünü alacaksın?

• ŞAŞIRDIK mı HAYIR...
    Urfa dediğin yer AKP ZİHNİYETİ 'DİR...

KARARSIZ SEÇMEN

Z KUŞAĞI GENÇLER İYİ GÖRÜN BU ZİHNİYETİ..

2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN KADER'DİR VE SON ŞANS'DIR..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamyon heralde Ender çikolatanın.

Captain Peanut sitelerinde görünüyor, Snickers muadili/çakması.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.