Şimdi Ara

URF modunda %90 Kazandıran Şampiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
13.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    League of Legends Model Viewer
    http://www.lolking.net/summoner/tr/1632071#matches

Beyler bu benim lolking linkim,ordan bakın.

Beyler Syndra alıyoruz Speller ışınlan sıçra.

Beyler Syndrayla mide gidiyosunuz minyonlar gelene kadar harras yapıyosunuz harras yediyseniz ışlınlanla gidip gelin minynlar gelene kadar. Level 1 de direk hızlı hızlı q spamlayrak minyonları kesiyosunuz, arada adama da bir iki q atarsınız. 2 levelde e skillini açarak sürekli q ile top yayamaya çalışıyporuz ve arada e deniyoruz. Tutarsa zaten e atada kadar q geleceği için adamın yarı canı gider. Üstüne gidip bir iki q daha atabilirseniz sıçra atıp girmekten çekinmeyin. Adama lane i dar edin sürekli q atıp stunlayın nefes aldırmayın. Ben genelde base e 2 kille dönüp aşırı büyük sopayla geliyorum lane e. O zaman şenlik başlıyor zaten. Q-E-W-Q artık adamın üstüne ne varsa atın rastgele Ulti açılınca zaten kimse tutamaz sizi Kuleye vururken adam kuleye ışınlanacaktır normal olarak, korkmayın kuleye vurmaya devam edin ve q biriktirin . Işınlanın bittiği zamanı hesaplayıp adamı stunlayın ve ne kadar top o kadar damage mekaniğiyle çalışan ultinizle tons of damage atın adam geldiği gibi gitsin (adam küfür edebilir ) Zaten bunları yaptıktan sonra snowballa girceksiniz. Taktiğiniz adama stun attıktan sonra olabildiğine top çıkarma ve ultinizi atmak. Bu taktikle baya bi maç yaptım şuan sadece 2 lose var onlarda dalgınlıkla giden maçlar. Yoksa ondalarda da skorlarım baya yüksek.

iyi URF lar beyler

EDIT: item dizilimi Rabadon,Ölümateşi,Zhonya (yerleri değişebilir karşıya göre), sihirbaz pabuçlarıi,Hiçlik Değneği ve Koruyucu Melek.

• Sayende celincir oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konu kapatılmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sickbubblegum32

bu konu kapatılmıştı

Hacı bu konunun nesi kural dışı ki? Ben açmıştım tekrar açtım bu sefer rehber bölümüne onla alakalı olabilir diye.
  • bu mod için bile kazanma taktiği falan mı yapıyosunuz ya eğlencenize bakın işte
  • Cidden kazanmak için mi oynuyorsunuz bu modu
  • senin karşına oyunu bilen sağlam zed çıkmamış bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne kadar önemsemişsiniz eğlencelik modu. bugün modu oynarken küfürler yağdırıyordu herifin biri başkasına. feedledin falan diyor.

onu geçtim master yi gelip tokatlamamış heralde. syndra skill atamadan ölür. ya da evelynn, wukong, ezreal, fizz, zed.
  • ya abicim alin eglencesine oynayin niye kazanmasina oynuyorsunuz bu modu anlamiyorum.

Senin gibi insanlar yuzunden sona,alistar falan kapatildi zaten. Ya al iste ap rengar dene tank kha zix dene ne guzel mod bokunu cikartmayin birseyide. tr de urf oynuyorum her oyun ez,nida,zed,alistar,kayle,soraka gibi bu mod icin op herolar var. yapmayin gozunuz seveyim eglencesine oynayin.
  • Nami akar

• quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

senin karşına oyunu bilen sağlam zed çıkmamış bence

Syndra ile oynamayi bil gorurum ben o zedi stun yedi gibi beyni yanar beyni nasusa 6 toplu ulti +deathfire ile tek atti mi bilirim syndra ile zed kimmis

• Leblanc ile oynuyorsam oynatmam seni o modda emin ol. Su modu eglenmek icin oynayin kazanmak icin degil, bazen takimca ucuk bir skorumuz olmasina ragmen bitirmiyoruz, karsida zekinin biri gizli gizli splitpush yapa yapa oyunu bitiriyor. E kardesim istesek 30 kere bitmisti zaten, neyin tryhard ini yapiyorsun eglenmene bak, refleks kas.
    Sana kesin win alabilecegin bir champ soyliyim mi, ap trynda oyna. Ölmüyorsun, net. Hayvan gibi sustain q skill ve ultisi var, oldurmek imkansiz birakin bitirsin diyorsun direk, yaklsabilene de askolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 10 Nisan 2014; 1:26:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExceeDLife

quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

senin karşına oyunu bilen sağlam zed çıkmamış bence

Syndra ile oynamayi bil gorurum ben o zedi stun yedi gibi beyni yanar beyni nasusa 6 toplu ulti +deathfire ile tek atti mi bilirim syndra ile zed kimmis

hocam oyle diyorsunda zed gözükmüyorki nerde oldugu bnelli degil perma ban o modda daha kesebilen gormedım w cok seri geliyor kendin bile sasırıyorsun karsımda varken adama tıklayamadım kesdi pisi pisine o modda kral zed

• urfda free win varsa o hero ashedir, biyerden sonra %100 kritik oluyo ve cok feci bi damage veriyor, du tabi :) bidaha ne zaman gelir acep

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.