Şimdi Ara

Üreticilerine En Çok Zarar Ettiren Modeller (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sanırım araç çıktığı andan itibaren kimse üretileceğine ihtimal vermemiş nasıl olsa bir yerden döner diye he he deyip geçmiş.

-nasıl dizayn abi ?
    -(iç ses: anam o ne) eee güzel olmuş leonardcımm. sen bunu üretim birimine götür.(iç ses ne uğraşıcam ya orada nasıl olsa defederler)

-beni müdür bey gönderdi, bu araç için.
    -(iç ses: ohaa kafayı yemiş bunlar) eee müdür bey yolladıysa yaparız tabi. adı ne olsun bunun ?
    -vel satis
    -güzel isim(lan bari adı bir şeye benzeseydi neysa vardır müdürün bir bildiği)

Orijinalden alıntı: Whisper911

Ilk arge yuksek olabilir ama zamanla kara gecer muhtemelen veyron. Ucak teknolojisi barindiran bir arac.

Stiloyu cok severdim kaliteli aracti ic mekan konsol suet gibi gorunurdu. Esp vardi yanlis hatirlamiyorsam.

Veyron ,phaeton gibi araçlar bence kar için yapılmıyor. Vag bunları prestij ve öncü teknolojileri geliştirmek için yapıyor .

Stilo pazarda olduğu dönemde ortalama muadili sınıf bir Fiat'tan pahalı satılıyordu. Fiat'ın Tüm avrupa da marka algısı böyle bir fiyatlandırmaya alışık değildi.
    Fiatdaki Arge takımı Şirket olarak bizde almanlar gibi ortalama tasarım ama kaliteli bir araç yapalım Demişler olacak ki; araç alman ekolünü yansıttığı gibi ortalama bir fiat'a göre epey kaliteliydi de.Fakat fiat müşteri portöyü bunun pek farkında olmadı. Stilo bir italyan'dan çok Alman gibidir. Bu oem donanımında bile öne çıkıyor. Mesela fiat Magnetti marelli ağırlıklı çalışır ama stilo'da bosch parça yoğunlukludur.

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

En çok zarar ettiren modellerin üçüncüsü ise Volkswagen Phaeton oldu. Aracın Volkswagen Başkanı Ferdinand Piech’in kişisel istekleri doğrultusunda üretildiği bilindiğinden, satış zararlarını daha farklı değerlendirmek mümkün. 2001-2012 yılları arasında Volkswagen 72,000 adet Phaeton üretti ve her birinden 28,100 Euro (37,910 Dolar) zarar etti. Toplam zarar 1,99 milyar Euro (2,68 milyar Dolar) olarak hesaplandı.

Öyle olacağı belliydi.

Sen kimsin ki senin neyine F segmentte araç maraç.

Otur oturduğun yerde halka hizmet et.

adı üstünde halk arabası senini neyine gerek burjuva sınıfı

halkın çocuğu fave

• valla kim ne derse desin stilo harika bir araçtı hele 3 kapılı modelleri bugün çıkan birçok araçtan hala daha şık ve gösterişli duruyor stilo nun tutulmamasının en büyük sebebi yüksek fiyatı ve yeterli derecede tanıtımı yapılamadı fiat bugün pahalı araçlarda daha başarılı olabiliyor mesela yeni çıkan 500L nin üst versiyonlu modelleri 60 bine yakın fiyatlardan satılmasına rağmen iyi satıyor trafikte bol sayıda cam tavanlı 500L görmeye başladım.

Üreticilerine En Çok Zarar Ettiren Modeller

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    0km. Stilo alan araç başına 5000€ etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stilo bence fiatın dişe dokunur tek aracı tasarımı iç mekanı oldukça güzel kullanmadım orası ayrı tutmayışının sebebi pazarlayamama heralde..vel satis değişik tasarımı yüzünden insanların gözünü korkuttu sanırım reno avantime nin yanında tasarım şaheseri bence vel satis laguna ya takıldım vel satisi anlarımda reno tasarımda diğer markalara göre çok cesur ,tutucu değil uçuk kaçık concept diyebileceğimiz araçları piyasaya sürüyor laguna 1 ve sahibi olduğum laguna 2 tasarım olarak gayet hoş ama laguna 3 biraz sıradışı hem eski jenerasyonlarına göre hemde sınıfındaki rakiplerine göre değişik bi araç kullandım konforuna diyecek yok ama özellikle arka tasarımı bence berbat..zaten artık Türkiye ye sıfır laguna gelmiyor sağını solunu makyajlayıp bişeye benzetmişlerdi oysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 6 Ekim 2013; 11:11:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

En çok zarar ettiren modellerin üçüncüsü ise Volkswagen Phaeton oldu. Aracın Volkswagen Başkanı Ferdinand Piech’in kişisel istekleri doğrultusunda üretildiği bilindiğinden, satış zararlarını daha farklı değerlendirmek mümkün. 2001-2012 yılları arasında Volkswagen 72,000 adet Phaeton üretti ve her birinden 28,100 Euro (37,910 Dolar) zarar etti. Toplam zarar 1,99 milyar Euro (2,68 milyar Dolar) olarak hesaplandı.

Öyle olacağı belliydi.

Sen kimsin ki senin neyine F segmentte araç maraç.

Otur oturduğun yerde halka hizmet et.

adı üstünde halk arabası senini neyine gerek burjuva sınıfı

halkın çocuğu fave

Halkın çocuğuydu ama bu aralar baya bi sapıttı birileri kanına giriyor Ferdinand'ın.

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)

• vel satisi tüm fabrika çalışanları noeli kutlarken kafa güzelken tasarlamış ve üretmeye karar vermişler herhalde,yoksa halkın genel beğeni standardını bilmeyen normal kafayla bu araba üretilm bandına çıkmalı diyebilen bir yönetici o markayı yükseltemez batırır ancak.

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

Bugatti veyron ne alaka ya
    adamlar zaten 3-5 tane üretiyorlar zarar neyin nesi.

herşeyi özel yapılıyor , maliyeti yüksek .

Ar-ge diyelim geçelim o zaman

bu araç vw'ye saygı duyma sebebidir. adamlar neler yapabileceklerini görmek için üretiyorlar bu aracı, zarar edeceklerini biliyorlar.

sonrasında ise bu araç için kullandıkları teknolojiyi yeni araçlarında uyguluyorlar, artı deli reklam oluyor. mesele budur. yani vw araçtan zarar edeceğini zaten biliyor ama zararı bir şekilde kara dönüştüyor.

En basitinden VW çift kavrama teknolojisini Bugatti sayesinde geliştirmiştir. Şimdi tüm markalarının her aracında bulmak mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

valla kim ne derse desin stilo harika bir araçtı hele 3 kapılı modelleri bugün çıkan birçok araçtan hala daha şık ve gösterişli duruyor stilo nun tutulmamasının en büyük sebebi yüksek fiyatı ve yeterli derecede tanıtımı yapılamadı fiat bugün pahalı araçlarda daha başarılı olabiliyor mesela yeni çıkan 500L nin üst versiyonlu modelleri 60 bine yakın fiyatlardan satılmasına rağmen iyi satıyor trafikte bol sayıda cam tavanlı 500L görmeye başladım.

Üreticilerine En Çok Zarar Ettiren Modeller

0 60.000 olayı hikaye hocam popstar donanımını cam tavanşa 52.000'e satıyordu adamlar. dizel otomatik performans berbat da olsa araç büyük, değişik az yakıyor. genç aile işi araç. kadınlara da yakışıyo daha ne.

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Vel Satis'in zarar ettireceğini herhalde yapan şahsiyetler de yaptıkları anda anlamışlardır .Ancak genelin aksine Vel Satisi'i baya severim ve galeride içine oturmuşluğum vardır ilk çıktığında.133 bin tl idi fiyatı hiç unutmuyorum.O yıllar için olağanüstü gelmişti.Şu an verseler binerim.Ama parayla almam .

açıkçası ben binerim temiziini bulsam 2. elde komik paralara satılıyor ve lpg li.
    yaksın yaksın 40 50 yaksın benzinli araçlar da o kadar yakıyor.
    Yalnız şu var vergisi ne alemde oluyor 10 yaşından sonra o önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Vel Satis'in zarar ettireceğini herhalde yapan şahsiyetler de yaptıkları anda anlamışlardır .Ancak genelin aksine Vel Satisi'i baya severim ve galeride içine oturmuşluğum vardır ilk çıktığında.133 bin tl idi fiyatı hiç unutmuyorum.O yıllar için olağanüstü gelmişti.Şu an verseler binerim.Ama parayla almam .

açıkçası ben binerim temiziini bulsam 2. elde komik paralara satılıyor ve lpg li.
    yaksın yaksın 40 50 yaksın benzinli araçlar da o kadar yakıyor.
    Yalnız şu var vergisi ne alemde oluyor 10 yaşından sonra o önemli.

Şu anda bir alt dilimden ödeniyor 2004 modeller falan.Ben öyle biliyorum.Vergi çok problem olmaz.Aynı paralara Megane satıyorlar uyduruk.28 bin tl şu araç için cidden komik;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2004-renault-velsatis-2.0-expression-139657620/detay

• Alt dilim ne işte o önemli.
    Mesela şu araç eğer vergi düşükse 20 bin civarına alınabilir:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2004-model-renault-velsatis-3.5-lpg-li-privilege-136909190/detay
    28 bine çıkarsam fanatiği olduğum Jaguar alırım ötesi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 6 Ekim 2013; 13:09:43 >

@shadowgeist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanciaDeltacı -- 6 Ekim 2013; 13:14:11 >

Onun fiyat süpermiş yalnız 20 bine alınabilir.Şaka gibi bir fiyat.Vel Satis mi düşünsem Delta yerine .

@shadowgeist

işte vergi olayı çok önemli.
    3.5 a 10 yaşından sonra ne ödüyoruz onu bilmiyorum.
    Deltayla kıyaslanmaz bu araba 2 sınıf üstte deltadan.

Alt dilim ne işte o önemli.
    Mesela şu araç eğer vergi düşükse 20 bin civarına alınabilir:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2004-model-renault-velsatis-3.5-lpg-li-privilege-136909190/detay
    28 bine çıkarsam fanatiği olduğum Jaguar alırım ötesi yok

Ön koltuklar cok iyi görünüyor.

O koltuklarla Türkiye'yi gezerim.

Bir de 3.5 atmosferik. Off off...

• quote:

quote:

Onun fiyat süpermiş yalnız 20 bine alınabilir.Şaka gibi bir fiyat.Vel Satis mi düşünsem Delta yerine .

@shadowgeist

işte vergi olayı çok önemli.
    3.5 a 10 yaşından sonra ne ödüyoruz onu bilmiyorum.
    Deltayla kıyaslanmaz bu araba 2 sınıf üstte deltadan.

2 bin tl olması lazım vergisi şu an.

• evet ve 10 yaşını geçtikten sonra ne olacağı önemli.
    Alt dilime düşerse çok güzel araçlara uygun fiyatla sahip olmak mümkün.
    Sahibindende şahane otomobiller var bu fiyatlara.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.