Şimdi Ara

Üreticilerine En Çok Zarar Ettiren Modeller (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Paylaşım için teşekkürler,

Phateon hakkında söylenenler doğru, VW'nin üretmiş olduğu en gereksiz model olduğunu söyleyebilirim. Az kaldı zaten, 2014 yılında DH sayesinde Passat'ı E sınıfına sokacağız.

Zaten onceki kasa passat ilk ciktiginda ismini hatirlayamadigim bir alman dergisi mercedes e serisine rakip olarak lanse etmislerdi. Sonra ozur diledi ama yapti yapacagini. Yani DH e gerek yok.
    Ama Phaeton da kotu bir araba degil. Bildigin A8 platformunda onun parcalariyla olusturulan bir arac.
    Burada marka algisi onemli. vw logosu ile s serisine rakip olamazsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoto -- 6 Ekim 2013; 14:53:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

quote:

Bugatti veyron ne alaka ya
    adamlar zaten 3-5 tane üretiyorlar zarar neyin nesi.

herşeyi özel yapılıyor , maliyeti yüksek .

Ar-ge diyelim geçelim o zaman

Bence bugattide olaya sadece parasal yönden bakmamak lazım sırf prestij için her türlü zarara katlanılır o araba için.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Alt dilim ne işte o önemli.
    Mesela şu araç eğer vergi düşükse 20 bin civarına alınabilir:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2004-model-renault-velsatis-3.5-lpg-li-privilege-136909190/detay
    28 bine çıkarsam fanatiği olduğum Jaguar alırım ötesi yok

Arac temizse 20,000 bedava yalniz...

Daha gecen 1997 model ABS-Havayastigi-Klima'si olmayan Corolla'ya 16,500 istiyordu forumdan biri.

4.000 lira daha koyup sunu aliyorsun.

• Daha araç alımı yapmadım ihtiyacım yok diye 1 2 sene içerisinde böyle bir proje düşünüyorum açıkçası.
    Şimdiki araçla aylık ortalama 300 km yapıyorum,200km kadar da peder yapıyor.
    Yani özetle bu aracı alırsam aylık 300km lpg harcamam olur,hiç bir şey değil böyle bir keyif için.
    Ben şahsıma alacağım otomobili arkadaş olarak görürüm açıkçası,2. eli satışı şusu busu beni ilgilendirmez.
    Zaten Jaguarlar eskimiyor,bugün S-type x-type caddeden geçerken hala kendine baktırır,ileride de değişmez bu özellikleri.
    Eskimiyorlar yani,e her köşe başında da göremiyorsun,neden gidip piyasa arabaları için paramı sokağa atayım ki?
     Üreticilerine En Çok Zarar Ettiren Modeller

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2004-model-renault-velsatis-3.5-lpg-li-privilege-136909190/detay

Daha gecen 1997 model ABS-Havayastigi-Klima'si olmayan Corolla'ya 16,500 istiyordu forumdan biri.

Bu vel satis hangi sınıf , ilk defa bu konu vesilesiyle böyle bir aracın varlığından haberdar oldum . Çok mu iyi bi araba ?

• quote:

quote:

quote:

Bu vel satis hangi sınıf , ilk defa bu konu vesilesiyle böyle bir aracın varlığından haberdar oldum . Çok mu iyi bi araba ?

Renault Safrane'in devami diyebiliriz , arac E segmentidir, pek cok parcasi Laguna ile ortaktir ama bir ust segment havasi vardir. Ozellikle zamanindaki koltuklari gercekten butun rakiplerinden daha iyiydi diyebilirim.

Yani BMW-5 , Audi A6, Mercedes E-Class, Jaguar S-Type, Volvo s80, Peugeot 608, Citroen C6 rakibidir.

Tabi bu saydiklarimdan , Vel Satis , 608, C6 premium markalardan gelmedikleri icin yok olup gittiler...

• quote:

Daha araç alımı yapmadım ihtiyacım yok diye 1 2 sene içerisinde böyle bir proje düşünüyorum açıkçası.
    Şimdiki araçla aylık ortalama 300 km yapıyorum,200km kadar da peder yapıyor.
    Yani özetle bu aracı alırsam aylık 300km lpg harcamam olur,hiç bir şey değil böyle bir keyif için.
    Ben şahsıma alacağım otomobili arkadaş olarak görürüm açıkçası,2. eli satışı şusu busu beni ilgilendirmez.
    Zaten Jaguarlar eskimiyor,bugün S-type x-type caddeden geçerken hala kendine baktırır,ileride de değişmez bu özellikleri.
    Eskimiyorlar yani,e her köşe başında da göremiyorsun,neden gidip piyasa arabaları için paramı sokağa atayım ki?

x type in dizelleri benimde bir ara radarimdaydi. Alt yapisi ve motoru mondeo oldugu icin dusunmustum. Ama o zaman temizini bulamadim. Yoksa ingiliz arabalarini bana gore pek alinabilir degil.

• Janjan kullanıcısına yanıt
    Cevap içi teşekkürler , demek ki premium olmayan markalar haddini bilecek d sınıfından öteye geçmeyecekler :)

Cevap içi teşekkürler , demek ki premium olmayan markalar haddini bilecek d sınıfından öteye geçmeyecekler :)

0km alanla cok dalga gecerdim de su an aslinda tam 2. el kelepir avina cikmalik arabalar... Mesela:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2008-citroen-c6-2.7-hdi-v6-exclusive-ov-fuul-plusfuul-138345506/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-607-2.7-ivoire-137716060/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-cok-temiz-hatasiz-degiseni-kazasi-yok-139729390/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: monoto

lpg diye bir şey var arkadaşım temizini bulayım 2.5 v6 sını da alırım.
    Markaya hastayım çünkü.
    Önemli olan temizini bakımlısını bulmak.

quote:

0km alanla cok dalga gecerdim de su an aslinda tam 2. el kelepir avina cikmalik arabalar... Mesela:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2008-citroen-c6-2.7-hdi-v6-exclusive-ov-fuul-plusfuul-138345506/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-607-2.7-ivoire-137716060/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-cok-temiz-hatasiz-degiseni-kazasi-yok-139729390/detay

c6 yı geçenlerde görmüştüm tuhaf bi araç ama 607ler ciddi ciddi düşünülür birde yukarda paylaşılan beyaz vel satis alınır ön tasarımını görmezden gelirsek arkadan yandan gideri var yani içindeki bi çok parça benim laguna 2 ile aynıymış dikkat ettimde

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

valla kim ne derse desin stilo harika bir araçtı hele 3 kapılı modelleri bugün çıkan birçok araçtan hala daha şık ve gösterişli duruyor stilo nun tutulmamasının en büyük sebebi yüksek fiyatı ve yeterli derecede tanıtımı yapılamadı fiat bugün pahalı araçlarda daha başarılı olabiliyor mesela yeni çıkan 500L nin üst versiyonlu modelleri 60 bine yakın fiyatlardan satılmasına rağmen iyi satıyor trafikte bol sayıda cam tavanlı 500L görmeye başladım.

0 60.000 olayı hikaye hocam popstar donanımını cam tavanşa 52.000'e satıyordu adamlar. dizel otomatik performans berbat da olsa araç büyük, değişik az yakıyor. genç aile işi araç. kadınlara da yakışıyo daha ne.

demek stediğimi algılayamamışsın 52 binde olsa sonuçta fiat günümüzde yüksek fiyatlarada satabiliyor ancak stilo çıktığı yıllarda 2003 civarı fiat ın palio,albea gibi araçları vardı ve stilo yüksek fiyatla gelince insanlar o paraya golf,astra vb. gibi modellere yöneldiler günümüzde ise fiat ın punto,bravo,500,500L,freemont (her ne kadar pek satmasada) gibi modelleri var ve insanlar 50-60 bin gibi rakamları fiat a verebiliyorlar.

• Listeye bakınca nedense aklıma Ford Scorpio geldi....

quote:

Citroenin çok farklı tasarımından dolayı ve ilerde classic model olma ihtimalinden gideri var. Ama peugeota para vermem. Dizelde olsa acayip yakıyor ve citroen gibi farklı bir tasarımı yok. Sadece büyük bir araç alıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

quote:

quote:

quote:

quote:

bu araç vw'ye saygı duyma sebebidir. adamlar neler yapabileceklerini görmek için üretiyorlar bu aracı, zarar edeceklerini biliyorlar.

sonrasında ise bu araç için kullandıkları teknolojiyi yeni araçlarında uyguluyorlar, artı deli reklam oluyor. mesele budur. yani vw araçtan zarar edeceğini zaten biliyor ama zararı bir şekilde kara dönüştüyor.

En basitinden VW çift kavrama teknolojisini Bugatti sayesinde geliştirmiştir. Şimdi tüm markalarının her aracında bulmak mümkün.

Böyle bilmeden ne kadar güzel sallıyorsunuz.

Bir kere DSG'nin tasarımcısı BorgWarner firmasıdır.Kaldı ki DSG Bugatti'de kullanılmadan önce Golf MK4'de kullanıldı.Ayrıca çift kavrama teknolojisinden kastınızın DSG olduğunu düşünüyorum.Yoksa çift kavrama derken cidden direk çift kavramadan bahsediyorsanız çift kavrama teknolojisi 80'li yılların teknolojisidir.İlk defa binek araçlara evet VW tarafından getirilmiştir.

Bugatti'de kullanılan hangi teknoloji uygulanmış binek araçlara ? Varsada çok nadir şeylerdir.Ama bi söyleyin bilelim çok merak ettim açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu araç vw'ye saygı duyma sebebidir. adamlar neler yapabileceklerini görmek için üretiyorlar bu aracı, zarar edeceklerini biliyorlar.

sonrasında ise bu araç için kullandıkları teknolojiyi yeni araçlarında uyguluyorlar, artı deli reklam oluyor. mesele budur. yani vw araçtan zarar edeceğini zaten biliyor ama zararı bir şekilde kara dönüştüyor.

En basitinden VW çift kavrama teknolojisini Bugatti sayesinde geliştirmiştir. Şimdi tüm markalarının her aracında bulmak mümkün.

Böyle bilmeden ne kadar güzel sallıyorsunuz.

Bir kere DSG'nin tasarımcısı BorgWarner firmasıdır.Kaldı ki DSG Bugatti'de kullanılmadan önce Golf MK4'de kullanıldı.Ayrıca çift kavrama teknolojisinden kastınızın DSG olduğunu düşünüyorum.Yoksa çift kavrama derken cidden direk çift kavramadan bahsediyorsanız çift kavrama teknolojisi 80'li yılların teknolojisidir.İlk defa binek araçlara evet VW tarafından getirilmiştir.

Bugatti'de kullanılan hangi teknoloji uygulanmış binek araçlara ? Varsada çok nadir şeylerdir.Ama bi söyleyin bilelim çok merak ettim açıkçası.

Asıl siz okumadan ne kadar güzel sallıyorsunuz. Geliştirmiş dedim yaratmış demedim. Bugatti'nin DSG'nin gelişimine katkısı vardır zira sırf Veyron'da kullanabilmek için "Ricardo" firması 1250nm torque'a dayanıklı 7 ileri DSG üretmek zoprunda kalmıştır. 2005'te Ricardo Bugatti için 7 ileri DSG üretirken Borg-Warner anca 6 ileri yağlı tip üretebilmekteydi. 7 ileri olanı anca 2007 yılından sonra piyasaya sürebildi. Ek olarak terbiyesizlik yapmaya gerek yok. Burada kimse VAG'da üst düzey yönetici değil. Karşınızdaki de çocuk değil. Saygılı konuşmak "zorundasınız". Bunu iyi öğrenin bence zira yetişkin olmanın gereklerinden biri de budur.

• FirstClass F kullanıcısına yanıt
    Teknoloji geliştirmenin kelime anlamını öğrenin bence.En basitinden "Volvo otomatik fren teknolojisi geliştirdi." bakın yaratmış değil,geliştirmiş.Siz hangi yeni teknolojinin "Yeni teknoloji yaratıldı." gibi bir kullanıma kurban gittiğini gördünüz ? Teknoloji kümülatif olduğundan geliştirilir.Öte yandan evet Bugatti için BorgWarner yerine Ricardo tercih edildi,atlamışım orayı.Fakat bildiğim kadarıyla BorgWarner tasarımını lisans alan VW'in Ricardo'ya geliştirttiği bir ürün.Yanlış biliyorda olabilir.Öte yandan hala soruma cevap alamadım.

"Bugatti'de kullanılan hangi teknoloji uygulanmış binek araçlara ? Varsada çok nadir şeylerdir.Ama bi söyleyin bilelim çok merak ettim açıkçası."

Bir ek olarak ta benden gelsin terbiyesizlik yaptığımı nerden çıkardınız ? Sallıyorsunuz demek terbiyesizlik olduysa işimiz var.Yani şuraya gelip şu samimi ortamın sırf havasını bozmak için ultra triplere giriyorsunuz hastayım işte ona.Terbiyesizlik yaptım,yetişkin olmanın verdiği en büyük sorumluluklardan biri olan karşıda ki insana "Sallıyorsun." denmemeli kuralını çiğnedim.Bu kadar alınacağını bilseydim yazmazdım. Özür dilerim.

• quote:

Teknoloji geliştirmenin kelime anlamını öğrenin bence.En basitinden "Volvo otomatik fren teknolojisi geliştirdi." bakın yaratmış değil,geliştirmiş.Siz hangi yeni teknolojinin "Yeni teknoloji yaratıldı." gibi bir kullanıma kurban gittiğini gördünüz ? Teknoloji kümülatif olduğundan geliştirilir.Öte yandan evet Bugatti için BorgWarner yerine Ricardo tercih edildi,atlamışım orayı.Fakat bildiğim kadarıyla BorgWarner tasarımını lisans alan VW'in Ricardo'ya geliştirttiği bir ürün.Yanlış biliyorda olabilir.Öte yandan hala soruma cevap alamadım.

"Bugatti'de kullanılan hangi teknoloji uygulanmış binek araçlara ? Varsada çok nadir şeylerdir.Ama bi söyleyin bilelim çok merak ettim açıkçası."

Bir ek olarak ta benden gelsin terbiyesizlik yaptığımı nerden çıkardınız ? Sallıyorsunuz demek terbiyesizlik olduysa işimiz var.Yani şuraya gelip şu samimi ortamın sırf havasını bozmak için ultra triplere giriyorsunuz hastayım işte ona.Terbiyesizlik yaptım,yetişkin olmanın verdiği en büyük sorumluluklardan biri olan karşıda ki insana "Sallıyorsun." denmemeli kuralını çiğnedim.Bu kadar alınacağını bilseydim yazmazdım. Özür dilerim.

Bir tur sidik yarisina girerek kac yasinda oldugunuzu gosteriyorsunuz zaten. Bir uyenin imzasi aklima geldi ; "adam olmayana dusman bile olmam" diyordu...

• quote:

quote:

Bir tur sidik yarisina girerek kac yasinda oldugunuzu gosteriyorsunuz zaten. Bir uyenin imzasi aklima geldi ; "adam olmayana dusman bile olmam" diyordu...

Neyin sidik yarışına girdim ? Bana sidik yarışına girdiğime dair en ufak bir şey göstersene.Soru sordum cevap vermedin.Teknoloji yaratmak gibi mükemmel bir şey türettin.Kimin terbiyesizlik yaptığı ortada.Sıkışınca kaçın böyle.Tek bildiğiniz şeyi yapın.Ayrıca kendi kendinize triplere girip burada adamlığıma laf etmeyin çok pis ve ağır konuşurum.Terbiyeden bahseden adama(!) bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 6 Ekim 2013; 18:14:55 >

• Arkadaşlar sakin olun , ortada tartışacak bi konu bile yok. VW-Toyota konusu falan olsa neyse :)
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.