Şimdi Ara

Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
782
Cevap
119
Favori
87.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabii anlaşması 30 hazirana kadar uzatılmış ve her ay 1 defa %100 iade devam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt
    Tekrarlanıyor mu cashbackler?

• Evet Şubat ve Mart ayında geri iade aldım
    Her ay 1 kez deniyor çünkü

• bytunga050 kullanıcısına yanıt
    Sadece İlk alışverişe değil mi 200 TL cashback iadesi?

• Ben tabii iadesi için demiştim
    İlk alışveriş şartları yazıyor müşteri olma süreci vb olarak

• Mart ayında Amazon Prime ödemesi yaptım. Şartlarda iade anında yatar demesine rağmen yatmadı. Konuyla ilgili mail de attım ama dönüş olmadı. Bu sorunu başka yaşayan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tuGGy T kullanıcısına yanıt
    Mart benimde yatmadı kayıt oluşturdum nisan ayında anında yatandan bahsedip yatırdık demişler mart ayında da anında cashback miydi kampanya yoksa bir sonraki ayın 20 sine kadar mıydı bilemedim.

• Geçtiğimiz hafta amazon prime ödemesi yapmaya çalıştım kartı bir türlü kabul etmedi. Her ay bu kartla yapıyordum zaten bir problem çıkarmasalar şaşardım. Başka kartla denedim ve anında kabul etti. Uption bitmiş.

• Zırt pırt sistem değiştiriyorlar...Şubat ayında bir sonraki ayın ilk haftası yatacak dediler bekledik ve gerçekten 7 martta yattı amazon cashback, bu ay daha yatmadı...

• Mart ayında 500 tl harca 100 tl iade kampanyadı vardı. 120 tl harcama yaptım, nisan ilk haftası iade gelecekti gelmedi. Böyle bir uygulama

• m_bas134 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kampanyadan yararlanabilmek için tüm koşulları yerine getiriyor olmanız ve minimum 500 TL'lik harcama yapmanız gerekmektedir. Eğer 120 TL harcama yaptıysanız maalesef kampanyadan faydalanmanız mümkün olmayacaktır. Eğer bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı ve probleminizi iletmeniz halinde yardımcı olmak isteriz.
  • Sayın Uption yetkilisi Amazon ve Hepsiburada üyelik yenileme işlemi cvv hatası veriyor. Sistemsel galiba müşteri hizmetlerini aradım cozemediler. Karttan para çekilmiyor

• UPTION kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde amazon prime yenilemesi için Uption sürekli hata verdi ve kartı kabul etmedi. Başka kart denedim ve sorunsuz çalıştı. Sisteminizi düzeltin.

• ebilgili E kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Yardımcı olabilmemiz için özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı veya uygulamaya üye olduğunuz telefon numaranızı iletebilir misiniz?
  • Mart ayı istanbulkart ve Hepsiburada iadesi gelen var mı ?

• the_exorcist kullanıcısına yanıt

İstanbul kart gelmedi niye acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt
    Aynen hb gelmiş bugün, istkart gelmemiş. O da yarın gelir belki.

• Amazon prime abone olamıyorum hem sanal hem fiziksel kart ta ''Ödeme aracınız doğrulanamadı. Lütfen ödeme aracınızı güncelleyin veya yeni bir ödeme aracı bilgisi girerek tekrar deneyin.'' hatası veriyor. İllalah ettirdi artık.

• nier kullanıcısına yanıt
    Hocam Amazon prime için sipay kullanın %60 veriyor cashback gayet iyi ve hemen yatıyor iadeler, uption iyice savsakladi bu işleri.

• evet amazon prime kartları kabul etmiyor, uzun zamandır uption'u kullanıyordum prime için.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.