Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU] (32. sayfa)

-
-
3 bin harcamaya 100 veriyor toplam 300 yüzde 3,33 oran. Bunu yapacağına kullanıcı Metropol Kart noktası olan yerde Metropol Karekod olarak öder yüzde 10 veriyor hem de daha işlem anında iade yatıyor, sınır da yazmıyor detayda. Boş kampanya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet ilk bakışta 3000e300 gibi yazmışlar ama daha kötüymüş 3000e100 x 3 😂
www.uption.com.tr
Ramazan Alışverişlerine 300 TL Nakit İade!https://www.uption.com.tr/en-son-kampanyalar/ramazanda-market-harcamalarina-300-tl-nakit-iade
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 7 Mart 2025; 16:0:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sipay bile alt limitsiz %5 veriyor. Saçma sapan kampanyalar yaparak dalga geçiyorlar sanki. Ramazan için özel olmasaydı %1 verecekti galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9000 TL harcayacağım da 300 TL verecen öyle mi? Al bir taraflarına koy o parayı, milleti dilenci yerine koymaya başladılar şaka gibi. İki tane çay şeker alamayacağın para için 9K para harcatıyorlar, mağara da falan yaşıyor herhalde sahipleri.
Tabii iadesi yansımış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstanbulkart abonmanı 40 gün sonra geldi. Tişikkirler uption ama eski sisteme dönün bence 3 iş günü iyiydi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Ocak ayında Uption sanal kart ile Dechatlon alışverişim oldu (1600 TL) . hangi kampanyaya katıldım hatırlamıyorum. Hesabıma bakayım bi derken hiç bir iade de gelmemiş. Hatırlayanlar varsa MH istiyor, kampanyalar görseli yada sms bilgisi paylaşabilirler mi? Teşekürler.
-
Beğenmenize sevindik, güle güle kullanın. 🧡 -
Merhaba, Decathlon ile ilgili bir kampanyamız bulunmamaktadır.
Tüm kampanyalarımızı ve geçmiş kampanyalarımızı aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.https://forum.donanimhaber.com/uption-1000-100-iade-hepsiburada-amazon-prime-bedava--154540513-32#160882018 -
Ben de neden 20’sin de prime ödemesi yatmadı diyorum Ödeme başta 28 şubat göstermesine rağmen 1 mart’ta ödenmiş. İşin yoksa bekle şimdi gelecek ayın 20’sini..
Gelen kartla 500 tl alışveriş yaparsak 100 tl iade gelecek mi. Hesabı açalı 2 yıl oldu kartı bu ay içinde aldım
Kartı alışverişte kullandık ilk harcamaya iade gelecekti gelmedi . İstanbul kart yüklemesi yaptık . İade gelmedi. Üstüne bir de kartımdan bilgim dışında Amerika’dan çekim yapıldı 250 tl gitti. Güvensiz bir uygulama.
Sanırım uptionda sıkıntı var bende de aynı abd harcaması oldu harcama itirazı açtım telegramda bir arkadaşta daha olmuş.
4-5 ay oldu sözleşme getiremeyen bir kart 🙃
Bana da geçen mesaj geldi bakiye yetersiz diye.
60 Tl küsur vardı beğenmemişler demek...
-
İlk önce 78 tl çekti sizde de benzer tutar denediyse bu hesap boş diye tekrar uğraşmamış demek ki :-) Şikayetvar a baktım baya kimseden aynı yerden çekim yapılmış demek ki uptionun bir güvenlik açığı var hesapta para bırakmamak en iyisi
Geçen ay Uption hesabı açarak bu ay 200 TL cashback yatanlar var mı problemsiz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X