Şimdi Ara

Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
781
Cevap
119
Favori
86.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, müşteri numaranızı ve yaşadığınız problemi özel mesaj üzerinden iletebilirseniz yardımcı olmak isteriz.
  • UPTION kullanıcısına yanıt
    Ben de uption kartımla prime üyelik ücretini ödeyemiyorum. Ödeme aracınız doğrulanamadı şeklinde uyarı alıyorum. Müşteri hizmetlerine bunu iletmeme rağmen halen bir çözüm üretilmiş değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kosopt K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, özel mesaj üzerinden bilgilerinizi aldık. En kısa zamanda ilgili arkadaşlarımız sizinle iletişime geçecektir.
  • kosopt K kullanıcısına yanıt

İşin ilginci aynı Uption kart ile Amazon’dan alışveriş yapılıyor ama prime ücreti ödenmiyor  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler

• ruzgarsbf R kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız

• ruzgarsbf R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı iletmeniz halinde sorunu inceleyip sizinle iletişime geçmek isteriz.
    Aylardır düzeltemediniz şu olayı. Fiziki kart aldık kullanamadık, sanaldan deniyoruz fizikiden deniyoruz olmuyor. Tekrar şans vereyim dedim yok hala aynı. Özelden iletiyorum müşteri numaramı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uption ile prime ücretini ben de ödeyemedim. Kapatacağım kartı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime ödeme almıyor boşuna uğraşmayın, bir de utanmadan kampanya yapmışlar. En son ayar önce denemiştim olmamıştı, demek ki bir arpa yol kattememişler. Ben de sileceğim kartları, mümkünse hesabı da kapattıracağım.

• Hadi hayırlı olsun yaza yaza bitirdiniz Uption' u da kartla para yükleme bugün itibariyle kapandı... Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 12 Temmuz 2025; 15:54:44 >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Hocam yüklemeye çalışınca mı aldın bu mesajı zira menüden çıkarmamışlar hala. Şimdi ben de denedim dediğiniz gibi. Eto bitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasphemousmantis -- 12 Temmuz 2025; 23:24:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blasphemousmantis

Hocam yüklemeye çalışınca mı aldın bu mesajı zira menüden çıkarmamışlar hala. Şimdi ben de denedim dediğiniz gibi. Eto bitmiş.

Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU]

yav neden neden son kalemiz sizdiniz :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Darius Widdershins

Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU]

yav neden neden son kalemiz sizdiniz :(
    icraya doğru adım adım.

• Hayır kartla para yükleme de kapandı ee kampanyan da yok vereceğin 10-20 TL için (hoş onu da anında değil bir sonraki ay veriyor o zamana kadar o paranın değeri uçmuş oluyor neredeyse) seni kim kullanır? Eğer tekrar açılmaz ise direkt hesabı silerim olur biter 5-10 kişi ancak kullanır şu haliyle çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 13 Temmuz 2025; 14:21:26 >
  • geri açar mısın tşkrlr .s.s Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 13 Temmuz 2025; 14:26:10 >
  • RIP uption...

• beni çok üzdün UPTİON .s.s.s

• Hayda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.