Şimdi Ara

Upstreatm Dusuklugu - Hat Degerlerımı Yorumlarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Upstreatm Dusuklugu - Hat Degerlerımı Yorumlarmısınız

• Tesisatta bi sorun olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablolarınızı kontrol ettirin.
  • ttnet kablolara bakmış sözde problem yokmuş.
    ne yapmalı. bulundugum yer kırsal. elektırıkcı mı bakar bu telefon dreklerındekı kutulara? ordan eve cat6 çeksem daha mı ıyı olur. 15-20 yıllık eskı bı telefon kablosu var suan. drektekı kutudan odama olan mesafe yaklasık 30 metredır.
  • Arkadaşım kendi kablolarına bakacaksın. Telefon direğindeki kutudan bahseden olmadı.
    Kaldı ki evine kadar olan kısım seni bağlamadığı gibi olası müdahale durumunda karşı karşıya kalacağın durumlarını anlatmama gerek yok.
  • otter123 kullanıcısına yanıt
    Telekom tesisatına müdahale etmeye çalışmak haberleşme kanunu uyarınca, "haberleşme sistemlerini tahrip etmek, iletişim özgürlüğünü kısıtlamak, kasten kamu malına zarar vermeye çalışmak ve tahribat oluşturmak" suçlarından yargılanmana yol açabiliyor haberin olsun.

Sen bina içi tesisatına bak telekom un değil.
  • bılgılendırme ıcın tesekkurler @xpressmusic34
    Şimdi şunu belırteyım binada tesısat denen birşey yok telefonla alakalı. köyde mustakıl bır evde kalıyorum. telefon dregınde kucuk bır kutudan cıkan sıyah kalın bır kablo(yaklasık 20 yıllık oldugunu soyluyor babam) eve kadar gelıyor ve ıcınden 2 bakır kabloyu alıp uygun jak ıle splıtter/modeme yerlestırıyorum.

dırektekı kutuya mudahale başımı yakar dıyosunuz.
    yalnız telekom ekıplerı 2 aylık arıza kaydına bıle gelmedı. ne yapmalı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hat değerlerim nasıl?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evinden kutuya kadar yeni kablo çekip sana ait olan kısmı yenilersen sorunun düzelir muhtemelen.
    Bunun için de kabloyu çektikten sonra telekom arıza servisini arayarak yada internet üzerinden arıza kaydı bırakarak sorunu anlatırsan yardımcı olacaklardır.
  • 'bana ait olan kısım' konusunda tam olarak kımden yardım alabılırım kendı ımkanlarımla , elektırıkcıler felanmı bakar ona , cat6 mı cekmem gerek ? yada en ıyı secenek ne olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.