Bildirim
upload yaparak para kazanma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Selam Dostum,
Eskiden wupload ve fileserve güzel para veriyordu faka şimdi senin eklediklerin indirildigi zaman para kazandırıyor. Neyse sen uploadpay.com bir dene istersen, ayrıca ziddu.com deneyebilrisin.
Kolaygelsin -
Son bir sey dostum
ziddu da min ödeme :10000 indirmeye $10 veriyor. İyi şeyyler paylaşman gerekecek :). PAra kazanmaya başlayınca haber ver kutlama yaparız :) -
Kardeş açık söylemek gerekirse upload işi artık bitti sayılır.Sen geç kalmışsın.Eskiden iyi para götürdü herkes ben bile 2000+ $ kazandım.Ama artık çoğu site kapandı veya para vermekten vazgeçti SOPA yasası yüzünden.2-3 tane site kaldı onlarda tahmin edebileceğin gibi çok az para veriyor.Turbobit ile bi dene istersen kullanılar için indirmesi işkencedir ama en iyi parayı bildiğim kadarıyla onlar veriyor. -
abi siz ne yaptınız ya! kim kime para verir upload edicen diye? hayret bişey bi yaşıma daha girdim!
varsa hakkatten bu işte para, gider ssk borçlarımı kapatırım -
quote:
Orijinalden alıntı: otuz3
abi siz ne yaptınız ya! kim kime para verir upload edicen diye? hayret bişey bi yaşıma daha girdim!
varsa hakkatten bu işte para, gider ssk borçlarımı kapatırım
Burada upload ediyorsun diye para verilmiyor zaten. Sen diyelim bir forumun var, 1k hiti var. Sen bu forumunda oyun, film vs. paylaşıyorsun ve örneğin hepsini turbobit'e yüklesen, forum üyelerin artık bu free indirme zahmetinden bıkacaklar ve bazıları premium alacaktır. File hosting siteleri de buradan kazanıyor. Şimdi o kadar trafik gidiyor, adam bir premiumdan mı kar edecek diyenler için de diğer ülkelerin internetini Türkiye'deki kadar pahalı ve noob seviyede mi düşünüyorsunuz? Adamlar fiberde, 3gde kullanıcılarına makul fiyatta, limitsiz veriyorlar. Bizim Türkiye'de örneğin TTNet gibi limitsiz deyip arkadan AKN diye bir şey çıkartmıyorlar.
-
Merhaba arkadaşlar e-kitap sitem var ancak kitap eklemeye vakit bulamıyorum fazla ilgilenen arkadaşlar varsa kitap ekleyerek para kazanabilir isterseniz kitap başına ücret belirleyebiliriz yada ekledikleri kitaplardan bc.vc gibi sitelerden para kazanabilir. daha detaylı bilgi için lütfen irtibata geçin reklam olmasın diye site ismini veremiyorum. sitede 100 kitap var bc.vc den günde 400 hit alıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: starex_01
Kardeş açık söylemek gerekirse upload işi artık bitti sayılır.Sen geç kalmışsın.Eskiden iyi para götürdü herkes ben bile 2000+ $ kazandım.Ama artık çoğu site kapandı veya para vermekten vazgeçti SOPA yasası yüzünden.2-3 tane site kaldı onlarda tahmin edebileceğin gibi çok az para veriyor.Turbobit ile bi dene istersen kullanılar için indirmesi işkencedir ama en iyi parayı bildiğim kadarıyla onlar veriyor.
Yine kazanç sağlıcak suan trend olan bi iş var mı? -
Yükleme yaparak para kazan gibi bir konu nasıl mümkün gelin size bu konuda bilgilerimizi paylaşarak internetten para kazanma yöntemlerinden birini anlatayım.
Yükleme yaparak nasıl para kazanacağız diye sorabilirsiniz bu konuyu şöyle anlatıyım ülkemizde Adil kota sistemi yüzünden yükleme veya indirme yaptığımız süreçte internet hızının yavaşlığı ile küçük dosya boyutları oldukça fazla zaman alarak yüklenme veya indirme işlemi gerçekleşebiliyor bunun için internet hızınıza güveniyorsanız veya yükleme izinli sanal sunucunuz var ise bu işe atılmanızı tavsiye ederim.
Sanal Sunucu Nedir ?
Sanal sunucu ne demek size söyle anlatayım hiç kapanmayan belirli bir ücret karşılığı 1 ay boyunca kiraladığınız sanal bir bilgisayar düşünün bu sanal sunucu ile yapacağınız oldukça fazla konu varken up/down işlemi yapacaksınız tabi bunun için sunucunuzun bu konuda optimize işlemleri yapılmış olmalı ve firmanızın up/down işlemi için sözleşmede izin vermesi lazım.
Yükleme İşlemi Nasıl Yapılacak ?
Yükleme işlemi veya indirme işlemini genelde ” Youtube ile para kazanmak” isteyen kişiler yani kanal sahipleri tarafından iş verimi gerçekleşmektedir bu husus için önünüzde iki tür seçenek var bunlardan gelin biraz bahsedelim.
• Video Düzenleyip Yüklemek
Sanal sunucunuz veya bilgisayarınızda internet hızınıza güveniyorsanız video düzenleme programı ile videoları istek doğrultusunda düzenleyip kanala yükleyerek oldukça iyi ve bol gelirli bir iş koluna girmiş olursunuz.
• Video İndirip , Video Yüklemek
Başka kanallar aracılığı ile videoların indirme işlemlerini yaparak istenilen bağlantıya videoların yüklenmesini sağlayabilirsiniz ve bu konuda bir kaç film sitesi ile anlaşarak oldukça iyi rakamlar kazanabilirsiniz.
Bu hususların yanı sıra yükleme işlemi yapabileceğiniz oldukça fazla konu ve husus vardır bunlara tek tek örnek vermek gerekir ise kaç sayfa bir içerik olur ama bazılarına kısa kısa örnek verebilirim gelin bir göz atalım bunlara :
• Program
• Oyun
• Video
• Mp3
• Arşiv
• Film
Gibi çeşitli konularda indirme ve yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz yabancı sunuculardan indirme yaparak istek yapılan ağlara yükleme işlemi yaparak kesintisiz hizmet vererek para kazanabilirsiniz.
webden para kazanmak
Kaynak linki :http://webparakazan.com/yukleme-yaparak-para-kazan/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misha Collins -- 13 Eylül 2016; 23:30:24 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X