Şimdi Ara

Upload Hızı Yüksek İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internet üzerinden oyun stream yapmayı planlıyorum ama ttnet kullanıyorum ve upload hızım 0.67 mbps . Yayın yapabilmek için en az 4-5 mbps upload hızı lazım . Sarıyerde oturuyorum ve burada superonline fibernet altyapısı yok . Onun dışında upload hızı yüksek bir internet sağlayıcısı var mı ?

• 2 mb var upload hızı olarak dahada fazlası yok 480p yayın yapanlar mevcut bu baglantı ile bilgisayar performansına bakar gerisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockAndRollNeverDie

Arkadaşlar internet üzerinden oyun stream yapmayı planlıyorum ama ttnet kullanıyorum ve upload hızım 0.67 mbps . Yayın yapabilmek için en az 4-5 mbps upload hızı lazım . Sarıyerde oturuyorum ve burada superonline fibernet altyapısı yok . Onun dışında upload hızı yüksek bir internet sağlayıcısı var mı ?

Uydunet'in 50-100 Mbps paketlerinde 4 Mbps upload bulunuyor. Ancak ulkemizde yuksek uploadli internet yok. Hadi ADSL'de teknik nedenlerden dolayi, Superonline bir zamanlar simetrikti, dusurduler uploadi. Turksat da istese guzel bir upload hizi verebilir 20 ye 10, 50 ye 25, 100 e 50 gibi. Bunu teknik olarak imkani olan tum ISS'ler yapmali. Ama yapmiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • faststyla94 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar canavar gibi de upload hızı düşük işte
  • uydunet kablo tv varsa bölgenizde 100mbps fiber 4mbps upload 500gb akn 199 tl
  • exileteam E kullanıcısına yanıt
    199 pahalıymış ya . Simetrik internet buldum metroport 10 gb up var ama o da sadece sitelere veriyor.
  • bir çok internet bağlatabilirsen (VDSL veya diğer adıyla hipernet) Mesela 3 adet (Upload 2Mbit X 3 = 6 MBit)

Load balancer ile birleştirirsen hem download hemde upload hızlarını birleştirmiş olursun.

Load balancer ücretini saymazsam bile aylık en kötü 150 tl internete ödersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.