Şimdi Ara

Upload Hızı Limiti ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turk Telekom'un 35 mbps download 3 mbps upload olan paketini kullanıyorum indirme hızında sıkıntı yok fakat yükleme hızında
    2.20 gibi bir değer alıyorum hız testlerinde teste başlamadan önce 2.80leri görüyorum müşteri hizmetlerini aradağımda ise herkeste böyle oluyor yok alt yapıdan dolayı vs vs diye konuştular bunun sebebi limitleme midir yoksa gerçekten herkesde mi böyle.



  • Bende de aynı. Çok fazla yükleme yapıyorsan ara rica et, durumunu izah et. Onun haricinde 2mbit yeterli geliyor bana. Seninde çok ilgin alakan yoksa yükleme ile takma kafanı. O kadar büyük şirket akksiz internet vermiyorken TürkNet akksiz, taahhütsüz ve uygun fiyata internet sağlıyor. Eğer yükleme hızından kısıyorlarsa demek ki bir sıkıntıları vardır. Biraz bekle zamanın akışına bırak, iyi niyetli düşün. Eğer iyi niyetini kötü kullanırlarsa kullanmayı bırak, platformlarda şikayetlerini belirt diğer insanlara. Ben böyle düşünüyorum.
  • Yükleme hızı buluta dosya atarken gerekli oluyor paket değişikliğinin sebebi de bir nevi bu zaten o yüzden gerekli dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum bende beklerim biraz daha ama pek bir şeyin değişeceğini sanmam
  • Başka bilgisi olan var mı 3 mbps de 2.20 almam normal midir yoksa başka bir durum mu var acaba ?

    Modem DeğerlerimUpload Hızı Limiti ?
  • Bu upload konusu şöyle. Türk Telekom geçen sene upload hılzarını 3 ve 4 Mbps olarak yükseltti ancak abonelerin bir çoğunun port hızları güncellenmesine rağmen sistem hızları hala 2Mbps kaldı bu aradaki port ile sistem hızının uyuşmaması sebebiyle öyle bir sonuç çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Speedtest güvenilir değil. Eksik ölçüyor. Siz upload yaparken 2.50 görüyorsanız yeterli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.