Bildirim
Upgrade kötü son
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Geçmiş olsun sakata gitmişsin .. _____________________________ Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymiş ki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
Friedrich Nietzsche -
ne şans teki geçmemiş geçmiş olsun
_____________________________ -
Geçmiş Olsun Kardeşim..
:S pes ya okadar shelden 1 tanemi geçmez g.o _____________________________ 1 Türk Dünyaya Bedeldir -
bazen böyle tutuyor.ne basarsan bas hepsi yanıyo
g.o
Kardeş Low Clas Kağıdıylanmı Bastın En Az 3 Tane Çıkardı Ordan
_____________________________ Kalemim Yokki İmza Atıyım...!Parmak Atsam Olurmu!...

Ay Em Muro !
### Muro Fan Glab ### -

bu kadarda olmaz şansızlıgın daniskası buda
-
yazık olmus g.o
ağa sen yine iyisin, ben ucuza topladığım shelleri +6'ya atamadım bile
Anvil +8 shellin acısını çıkartmış
Ohara..
Ekleme : resmin adıda güzelmiş.. " fuckupgradejv9.jpg "
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi вєяк -- 28 Nisan 2008; 17:23:56 >_____________________________ AMD Athlon XP, 1678 MHz (12.5 x 134) 2000+ İşlemci| NVIDIA GeForce FX 5200 Ekran Kartı| Kingston 2x 512MB 400MHZ Ram| Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 Ses Kartı Epox EP-8RDA+ / FIC AU11 Chameleon Anakart | Maxtor 6Y080L0, Samsung SP0802N 120GB HDD | LG DVD-RW, LG CD-RW 52x32x52| Philips 107E5 (GS4) Monitor| Windows XP işletim sistemi
Beni idare ediyor
-
quote:
Orjinalden alıntı: вєяк
Ohara..
Ekleme : resmin adıda güzelmiş.. " fuckupgradejv9.jpg "

sağol
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler