Şimdi Ara

Unutulmuş diyarlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Drizzt Efsanesi serisine başlamayı düşünüyorum dostlar nasıldır,çevirileri iyimi?

• up
  • çevirisi iyi göze batçak kadar hata vs görmedim.
  • Drizzt Do'Urden efsane bir karakterdir, ama seri bir Ejderha Mızrağı değil. Neden dersen konu az savaş sahnesi çok diyebilirim. Savaşlar çok uzun anlatılmış, konu az tutulmuş.
    Böyle olunca 8. kitapta bırakmıştım ben yıllar önce, belki ileride devam ederim.
  • Bakalım sipariş vereyim o zaman 3 kitabı 1 ay boşluğum var sararsa devam ederim teşekkürler
  • 19 kitabını da okudum kiralık kılıçlar ve neverwinter serisinide alacam para olunca
    ilk üçleme en akıcı olanı
    4 5 6 biraz sönük kalıyor onun yanında
    7 8 9 durgunluk geçiyor akıcılık başlıyor
    10 11 12 13 te akıcı 12 yi çok beğenmiştim
    13ten sonrası süper zaten ama yukarda arkadaşın da dediği gibi bi ejderha mızrağı değil bak mesela 2 sene önce tüm seriyi satmıştım pişmanlıktan bu hafta tüm seriyi tekrar aldım 4 kitap eksiğim kaldı koleksiyonu tamamlamama

eğer ejderha mızrağı okumadıysan önce onu oku
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

19 kitabını da okudum kiralık kılıçlar ve neverwinter serisinide alacam para olunca
    13ten sonrası süper zaten ama yukarda arkadaşın da dediği gibi bi ejderha mızrağı değil bak mesela 2 sene önce tüm seriyi satmıştım pişmanlıktan bu hafta tüm seriyi tekrar aldım 4 kitap eksiğim kaldı koleksiyonu tamamlamama

ejderha mızrağı çok uzun geldi hocam yemedi açıkcası
    ilk üçlemeden başlayıp onlarla birlikte silmarillionu da sipariş vermeyi planlıyorum üçlemeleri bitirip biraz seriden kopup silmarillion ve hobbit okurum muhtemelen sonrada diğer kitaplara devam ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zindan Hikayeleri
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

19 kitabını da okudum kiralık kılıçlar ve neverwinter serisinide alacam para olunca

ejderha mızrağı çok uzun geldi hocam yemedi açıkcası
    ilk üçlemeden başlayıp onlarla birlikte silmarillionu da sipariş vermeyi planlıyorum üçlemeleri bitirip biraz seriden kopup silmarillion ve hobbit okurum muhtemelen sonrada diğer kitaplara devam ederim

Acelen mi var biyere mi yetişecen yavaş yavaş oku işte hem ejderha mizragi daha kısa unutulmuş diyarlardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk 3leme Anayurt,Sürgün,Göç çok iyi..Ondan sonra gelen Buzyeli vadisi 3lemesi de idare ederdi ama ondan sonrası baya sıkıyor..Özellikle Drizzt'in aşırı sağduyulu ve karınca incitmiyen tabiatı insanı bayıyor :D
  • 12. kitap bi yerden sonra sıkmıştı beni.17 ye kadar geldim yinede.Kış dönmeze atlamadan başka bi seriye geçicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.